Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Apple Iphone

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apple Iphone

Apple Iphone merita cei 400 de EURO?
    Daca aveti Iphone va rog sa imi spuneti si mie daca merita acesti bani.
    Cat tine bateria intre 2 incarcari?
    Poate fi folosit la fel de bine ca un telefon mobil clasic fara atatea functii?
    Multumesc!
    Mercedes-Benz.The technology of seduction.

are Cabral (forum garajul.ro)si se tine cocos ca e chiar mai bun decit E90......mie nu imi spune nimic aparatul,e un moft......de figuri...

Comment

Nu stiu nimic despre Apple Iphone,nici macar nu am tinut unul in mana,de aceea cer informatii amanuntite.Eu sunt ''fan'' Nokia si ma gandeam sa trec la gama Apple si bineinteles sa pastrez si Nokia.
      Mercedes-Benz.The technology of seduction.

Comment

Depinde ce vrei. Am avut ocazia sa ma joc cu unul al cuiva de la facultate.
        Finisajele sunt extraordinare, dar tipu (il avea cam de 1 luna) nu prea era incantat de el. El il avea adus de dincolo si nu putea face update la soft din motive tehnice.

Comment

Io tocmai luasi ieri un MOTOTOLA v3x ptr nefasta si un V3XX ptr mine,ambele brandizzate Vodafone,ca deh,dinsa ma stresa rau in ultimul timp ca vrea sa ma vada cind vorbeste cu mine...250 euri sosite acasa......ca sa nu mai zic ca daca nu ne baga adsl pina pe 31,navighez la viteze decente,nu ca pina acum.....iphone nu consider ca ar fi decit ptr cine are bani de cheltuit aiurea(si de plins dupa softuri,si de cheltuit si pe vreun i-book,sa fie tacimul complet...)

Comment

Sincer cu un MacBook pro nu mi-ar fi rusine...nu dealtceva da pot rula 2 sisteme de operare simultan

Comment

isi face toti banii, crede-ma. binenteles daca il si folosesti la deplina capacitate. daca vrei tel doar pt sms si jocuri gen "snake", ia-ti unul ieftin. cine zice ca nu e grozav, ori nu a apucat sa-l foloseasca, ori nu stie sa-l foloseasca.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF