Constat cu stupoare, ca desi am ceva vreme de cand sunt super moderator pe aici, a disparut sectiunea de prezentare a noilor membrii fara ca cineva macar sa ma intrebe daca este sau nu utila. O fi fost Fane ala nebun dar sectiunea asta pt cei care moderau (mai mult o facea el si cu mine), o consideram foarte utila pt ca ne ajuta sa ne facem deja o idee despre cei care doreau acceptul nostru. Acuma Fane nu mai e, dar daca isi imagineaza cineva ca eu am timp sa stau sa dau warn-uri si sa corectez posturile la toti semianalfabetii care de acum se pot inregistra nestingheriti pe forum si sa scrie cu picioarele pe aici n-aveti decat sa moderati fara mine in continuare. O fi fost si ala tampit dar rubrica respectiva, pt mine unul si pt el era extrem de utila.
Acelasi lucru si in privinta unor membrii care au fost debanati fara ca eu unul sa fiu consultat si sa-mi exprim si eu un punct de vedere, fie el si pe PM nu neaparat in public. Intrucat acest lucru nu s-a intamplat eu unul rog toti membrii mai vechi ai forumului sa-si expuna punctul de vedere privind reintroducerea sectiunii de prezentare a fiecarui membru nou urmata sau nu de acceptul unui moderator.
Acelasi lucru si in privinta unor membrii care au fost debanati fara ca eu unul sa fiu consultat si sa-mi exprim si eu un punct de vedere, fie el si pe PM nu neaparat in public. Intrucat acest lucru nu s-a intamplat eu unul rog toti membrii mai vechi ai forumului sa-si expuna punctul de vedere privind reintroducerea sectiunii de prezentare a fiecarui membru nou urmata sau nu de acceptul unui moderator.
Comment