Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Si a mea a facut poc...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si a mea a facut poc...

Nevasta-mea iesea cu masina din parcare, dadea cu spatele, o daciaomietreisuteze10 break de pe sensul opus a avut proasta inspiratie sa intoarca in acel moment, poate chiar voia sa ocupe acel loc de parcare, nu stiu decit ca sa oprit in fundul masinii. Asa ca botul ei e varza iar 190-ul are doar bara spate infundata cam cit un pumn si atit. I-mi pare rau ca nu's acasa, caci dupa ce l-as fi urecheat pe prost, as fi facut poze sa vi le arat.
    oricum tipul a refuzat sa mearga la politie in acea seara chipurile nu avea timp, dar ma gindesc ca poate bause ceva si voia sa-si revina. Am sa va tin la curent pe masura ce mai aflu detalii.
    Marinarul.tk
    Proud owner of C180/96

Legea zice : La Politie Imediat

In numarul sau din 17 ianuarie 2007, Monitorul Oficial nr.30, publica si Legea nr. 6 din 09.01.2007 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 63 /2006 pentru modificarea si completarea Ordonantei nr.195 privind circulatia pe drumurile publice. In esenta, modificarile aduse se refera la:
    obligatiile conducatorilor de autovehicule implicati in accidente usoare, de pe urma carora au rezultat numai pagube materiale. Modificarile aduse si care se aplica deja, se cer a fi bine cunoscute, insusite, respectate si aplicate, pentru a evita urmari ce sunt, in unele situatii, extrem de costisitoare si neplacute.
    Art. 79. - (1) Conducătorul de vehicul implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat numai avarierea vehiculului este obligat să-l scoată imediat în afara părţii carosabile ori, dacă nu este posibil, să-l deplaseze cât mai aproape de bordură sau acostament, semnalizându-l corespunzător.
    (2) În situaţia prevăzută la alin. (1), conducătorul de vehicul este obligat să se prezinte imediat la unitatea de poliţie pe raza căreia s-a produs accidentul, în vederea întocmirii documentelor de constatare.
    (3) Dacă în accidentul de circulaţie sunt implicaţi doi sau mai mulţi conducători ale căror vehicule avariate pot fi deplasate fără riscul de a periclita siguranţa circulaţiei, aceştia se vor prezenta imediat cu vehiculele la unitatea de poliţie pe raza căreia a avut loc evenimentul, pentru întocmirea documentelor de constatare a accidentului."
    Alineatul (3), consacra si stabileste principiul potrivit caruia, in cazul in care vehiculele accidentate sunt in masura sa se deplaseze pe drumul public, in conditii de siguranta deplina, fara riscul de a periclita traficul, atunci conducatorii acestora se vor prezenta imediat cu vehiculele la unitatea de politie pe a carei raza administrativ teritoriala a avut loc evenimentul pentru protocolarea acestuia si obtinerea documentatiei de rigoare.

Atentie! Pana la data prezentei dispozitii, termenul de prezentare la politie era de, cel mult 24 de ore. Aceasta prevedere a fost abrogata si inlocuita cu dispozitia de prezentare imediata! Notiunea folosita (imediat) are semnificatia unei situatii de urgenta ce se cere a fi solutionata grabnic, fara nicio intarziere. Demersul, sau dipozitia legii de a asigura deplasarea imediata la politia abilitata, mai are in vedere, cu prioritate indepartarea din zona carosabilului a vehiculelor si conducatorilor acestora pentru a reduce riscul unui alt eveniment rutier prin acrosarea vehiculelor .
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

deci si sotia poate primi amenda ca nu sa prezentat imediat?, dar oare au program nonstop la sectia accidente usoare? caci accidentul sa intimplat seara dupa orele de program.
      Marinarul.tk
      Proud owner of C180/96

Comment

DA

Alineatul (4) stabileste obligatia politiei de a intocmi documentele de constatare in cazul celor ce se prezinta, prin forte proprii, la unitatea de politie. Ne place sa credem ca initiatorul acestui text l-a gandit foarte bine pentru ca se ridica unele aspecte de ordin practic determinate mai ales de ziua, ora si locul producerii unor coliziuni finalizate numai cu avarii! Corespunzator obligatiei celor implicati in coliziuni de a se prezenta imediat la politie, se naste si obligatia corelativa a politiei de a fi prezenta, la orice ora din zi si din noapte, la sediul unitatii, inclusiv in mediul rural pentru a solutiona, competent, atent si in confromitate cu legea, astfel de situatii!! Deocamdata, pentru Bucuresti, iata adresele si telefoanele unitatilor de politie rutiera care solutioneaza accidentele usoare potrivit principiului teritorialitatii :
        Sectorul I, Calea Grivitei nr. 335-357 tel. 3233030 / 22190; Sectorul II, Masina de Paine nr. 47, tel. 2422638; Sectorul III, str. Prof. Stefan Nicolau nr. 3-5, tel. 3233030 / 21531; Sectoarele 4 si 5, Candiano Popescu nr. 57 - 59, tel. 3358406 si Sectorul VI, Sectia 21 Politie, str. Cernisoarei, tel 3233030 / interior 25436.
        .. ________ ..
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

Iata cum au decurs ostilitatile:
          Dupa ce politistul de la intrare sa luat de tipul care nu a vrut sa se prezinte imediat dupa accident la sediu, in birou sa schimbat calimera, omul fiind moldovean (fara sa am vre-o problema legata de nationalitate, sex, culoare si origini) si agentul constatator tot moldovean, scorul a fost de 2-1 pentru ei. Nevasta-mea iesea din parcare deci era de vina si a primit amenda, dar eu ma gindesc ca si el care schimba directia de mers pierdea orice prioritate, si apoi nu a avertizat-o de loc intrind pur si simplu in ea, cred ca omul avea nevoie de o asigurare sa-si mai schimbe cite ceva la masina. Cam asa sta treaba, ce sa-i faci?
          A, si politaiul nici n-a iesit afara sa vada masinile macar.
          Marinarul.tk
          Proud owner of C180/96

Comment

legea s-a modificat nu mai esti obligat sa te prezinti imediat ci in 24h...asa ca e golan nenea militianu

Comment

La Ploitie Imediat

Uite si aici pe saitul :http://bpr.b.politiaromana.ro/ Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, in partea stanga apasa la : "Intrebari si raspunsuri", dupa care la "raspunsuri la intrebari frecvente" apasa pe Nr.7 Unde trebuie anuntata producerea unui accident de circulatie pe drumurile publice ? si vei primii raspunsul intreg, din care eu voi cita acum ceeace spuneam si mai sus : "Accidentele de circulatie de pe urma carora au rezultat numai pagube materiale (tamponari) si care nu constituie fapte prevazute de legea penala se anunta la unitatea de politie de pe raza careia s-a produs evenimentul, urmând ca persoanele implicate sa se prezinte imediat, împreuna cu autovehiculele avariate.
              În situatia în care cel putin unul din autovehiculele implicate în accidentul soldat numai cu avarii nu mai poate fi deplasat la unitatea de politie, conducatorii sunt obligati sa anunte imediat accidentul si sa astepte politia în vederea întocmirii documentelor de constatare a accidentului si întocmirii autorizatiei de reparatie."

Dispozitia de prezentare imediata! Notiunea folosita (imediat) are semnificatia unei situatii de urgenta ce se cere a fi solutionata grabnic, fara nicio intarziere. Demersul, sau dipozitia legii de a asigura deplasarea imediata la politia abilitata.
              Last edited by orca; 11-13-2007, 11:30 AM.
              .. ________ ..
              (Oo\==/oO)
              ..U...............U.

Comment

Facut poc de-a binele de data asta,
                o vand ptr dezmembrari sau acte, pacat ca nu avea rugina si nu mi-a facut probleme.
                Attached Files
                Marinarul.tk
                Proud owner of C180/96

Comment

Da te rog mai multe detalii despre masina. Poate chear poti sa o pui la Bursa. Bafta.
                  Last edited by cutaresku; 06-11-2012, 10:30 AM.

Comment

Topic la bursa cu date complete cerute de regulament.
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Imiginile imi trezesc amintiri neplacute. A mea era mai praf.
                      Dezmembreaz-o si da actele separat. Sfatul meu e sa ai rabdare. Am primit apeluri si dupa 6 luni de la vanzarea masinii. Cred ca daca nu ma grabeam sa scap de ea luam peste 900 de euro pe masina.
                      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994
                      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF