Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Recomandare masina incepator

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Recomandare masina incepator

Ce masina recomandati(nu neaparat mercedes) unui incepator care inca traieste pe banii parintilor? Masina ar trebuie sa se incadreze intre 4-5000 de euro, sa fie diesel, sa aiba ac si motor mai mic de 2500. De preferat berlina sau hatchback.

C200 din 95. Gasesti cu aer, inclusiv "climatronic" care se monta pe vremea aceea.
    In caz ca nu ti neaparat la impozit sa fie cel mai mic posibil poti lua si C220 diesel.
    E optim la taxa de poluare dupa parerea mea. Eu zic ca daca te pui sa cauti putin gasesti in banii aia. Recomand sa mergi tu in Germania dupa el.
    Alte masini...nu zic marca . Daca esti incepator, eventual una mica tot nemteasca si tot de prin 95 ca sa fie euro 2. Te prinzi tu...
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by mercedes_mercedes View Post
      Ce masina recomandati(nu neaparat mercedes) unui incepator care inca traieste pe banii parintilor? Masina ar trebuie sa se incadreze intre 4-5000 de euro, sa fie diesel, sa aiba ac si motor mai mic de 2500. De preferat berlina sau hatchback.
      Ce cauta in discutie motor de peste 2000 cm3 in ipoteza data de tine? Adica vrei masina economica diesel si impozit anual mare? E un nonsens.

On topic. La 5000euro gasesti masini din gama:VW Golf4 & Bora, Octavia, Seat Toledo & Leon. An fabricatie 2000-2001. Intretinere usoara si pretabile traficului rutier din Romania (si din orice tara europeana). Consum extraurban: sub 5l (TDI). Urban: minim 6,5L -9l functie de oras, ora de varf etc. Impozit anual: 150 de lei. Nu mai continui, nu vreau sa fac reclama doar imi exprimam parerea vis-a-vis de intrebarea topicului.
      Last edited by Diesel; 09-17-2009, 16:33 PM.

Comment

Nu este optiunea mea, este a unui prieten. Nu eu imi iau masina. Totusi este corect ce spui, cred ca motoare mai mici de 2000 ar fi o optiune mai buna.

Comment

Parerea mea:Ia-ti un diesel cu capacitate mai mare{chiar daca impozitul va fi un pic mai mare dar ai cai mai multi},esti tanar si ai vrea si tu sa rupi un pic asfaltu' prin oras....
          Bafta...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

In ordinea compatibilitatii cu un incepator: Peugeot 206 1.9 TD; Mercedes 123 300 D; Mercedes 124 250 D; VW Golf 2,3 1.6-1.9 TD; Opel Corsa TDCI, Ford Focus TDCI; Dacia Logan 1.5 DCI. Pentru primele 4 mai ramai si cu ceva bani in buzunar. La 123 poti sa ramai cu bani multi pentru alte investitii. Personal a inceput cu Dacia 1300 in 4 trepte si cred ca a fost cel mai bun start!
            http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Eu as opta pentru un w123 240d.Este mult mai buna pentru incepator o batrana cobra decat una noua in caz de o atinge din greseala si in plus la masini gen golf si octavia intretinerea este mai scumpa.Experienta prin care am trecut cu un 220d si un 1.9 tdi imi lasa un gust amar despre masinile noi.

Comment

Nope,ii trebuie w202 sau w210(oricum asta va lua),are mai multe beculetze,daca il pui sa ia intii w123 sau w124 se deprima.....abia pe la 30-40 anisori cind se satura de dat bani pe diagnoze si service-uri va lua de cele batrinesti....

Comment

Ce masina recomandati(nu neaparat mercedes) unui incepator care inca traieste pe banii parintilor?
                  Eu recomand sa se duca la munca...))

dupa aia...isi ia el ce vrea si o va pretui mai mult!
                  Last edited by prudom; 09-17-2009, 20:34 PM.

Comment

Originally posted by prudom View Post
                    Eu recomand sa se duca la munca...))

dupa aia...isi ia el ce vrea si o va pretui mai mult!
                    Un om intelept!
                    Off topic: Nu degusti nimic?
                    http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Nu trebuie luat asa. Nu e treaba noastra de unde/cum are bani de masina.
                      Exista copii olimpici care pana termina doctorate traiesc din banii parintilor, unii avand chiar si casa si masina de la parinti. Ce e rau in asta ? Poate totusi au meritat...
                      O spune unu' care munceste din greu sa-si plateasca ratele la creditul luat pentru masina....

mercedes_mercedes : La bugetul asta, un w124 sau w202 ar fi cele mai potrivite. Iti vei face mana bine pe ele si nici asa pretentioase ca un CDI mai nou nu cred ca sint.
                      Succes la achizitie.
                      Last edited by VLADD; 09-17-2009, 21:08 PM.

Comment

Eee..glumeam si eu colegu' Vlad,bineinteles ca nu ne intereseaza de unde are banii.Ca o fi olimpic,ca n-o fi...bravo lui!(pt ca a reusit sa-i combine sa-i dea bani de masina) ) )

Comment

Salut!
                          Eu as recomanda prietenului tau mai degraba un "scuter". Dupa parerea mea pt. a intretine si circula zilnic cu o masina trebuie sa ai o sursa de venit sigura si constanta.
                          Cred ca puteai primi raspunsuri mult mai folositoare daca spuneai varsta si motivul pentru care prietenul tau vrea sa cumpere o masina.

Cu respsct,

w140s320lwb
                          "Nimic nu este mai scump ... DE INTRETINUT, decat un Mercedes ieftin"

http://www.clubmercedes.ro/w140-t5810.html
                          http://www.clubmercedes.ro/w126-t5806.html

Comment

Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF