Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Frustrare:ce au unii cu emblema de pe capota?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sal

bravo baieti io le-as taia mainile astora cu flexu m-au disperat cate embleme am cumparat, vreo 20 cred ,am un vecin cu un w140 care s-a lasat pagubas a zis ca nu-si mai pune , a lui e si mai scumpa, am vazut o cobra care avea steaua unsa cu multa vaselina ar fi o solutie, asta e nu ai ce sa faci doar traim in romania nu!

Comment

In afara de oamenii prosti care nu merita un mertz, si probabil trage de ale noastre din cauza k ia furat-o lui, nu am mai vazut decat "colectionarii", care trag de ea sa o aiba deasupra la birou prinsa pe perete >:P .Yo sincer dak il prind k trage de ea, il dau cu capu de capota pana sta in pozitia care imi place mie.Totusi, nu mi-a furat decat una, dupa primul mertz W123 300D. Si sincer, asta cre k era ciorditor profsionist, k a reusit sa o scoata cu tot cu suport.Nu a rupt-o. Cand sunt prinsi, trebuiesc batuti. (parerea mea)

Comment

Bataia e rupata din RAi. Norocul lor e ca nu ii prindem asupra faptului, ca sunt sigur ca toti i-am zgudui un pic.

Comment

Eu is anti-violentza....Nu i-as bate...as prefera sa-i calc cu masina... (mne...... m....ii lor)
          http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

hi

eu multumesc lui D-zeu,de 9 ani nu mi-a rupt-o nimeni,dar eu de fiecare data cand ma dau jos apas pe stema sa fie cat mai aproape de capota sa " nu se agate vreun prost de ea" a ,eu stau la camin in pitesti si in fiecare dimineata timp de vreo 2 saptamani gaseam stema numai stramba si aplecata spre fata,spre bara,mai sa se rupa.ma uitam imi bagam ,imi scoteam si degeaba,un bun prieten care are renault megane stia ca ma atac si mereu mi-o stramba,intr-un final la vazut careva,si eu de atunci cum ii vad masina i "dau" dau un sut in roata sa-i cante alarma,ca poate canta pana se topeste"e din PLASTIK"
            Attached Files
            Mercedes w211 E220CDI
            Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
            Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Masina care o am eu a stat un an si ceva in fata casei inainte sa o cumpar;nu a umblat nimeni la stea.Inainte cu 2 sau 3 saptamani sa cumpar masina cineva a luat-o.De vreo 2 luni am gasit un cobra la fier vechi care culmea mai avea emblema asa ca am luat-o si am montat-o la mine.Acu o saptamana dimineata am gasit-o rupta pusa pe capota.
              Cam asta stiu sa faca unii oamenii din tara asta, altceva ce pot zice?
              Exista doua tipuri de masini :
              1. care au fost lovite
              2. care vor fi lovite

Comment

Primul lucru care a fost cand mi-am luat masina a fost sa-mi cumpar o "steluta" de rezerva...Deocamdata nu am avut nevoie sa o folosesc si sper ca nici nu va fi...Cat despre cei ce au ''obiceiul'' sa le rupa,sa le rupem si noi mainile...
                Am vazut nenumarate masini care era "scurtate" de acest accesoriu...
                W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                W126 280SE Black Blue Metallic
                W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                W126 500SE Nautical Blue Metallic
                W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

si eu am patzit de astea adica numai o data si ma bucur..mam trezit dimineatza ca imi lipseste semnul si am zis ca lo fi luat careva sal bage la masa in p***a so faca mercedes(scz de limbaj)... mi leau furat pe amandoua si pe cea din spate.Pe cea din spate ma bucur ca a luato ca era din 2 bucatzi)...am fost intro dezmembrare si am luato de la un c200 cand am pus ochii pe ea am incepout sa plang am varato in buzunar si dus am fost...cand am auzit cat vrea pe cea din spate mam speriat..vroia 10 euro....am zis asta isi bate joc de mine .....dak mie miau furato eu de ce sa nu o sustrag....am avut remuscari o noapte...ata e povestea...stau intrun cartier mai darapanat dar in curand ma mut si o pun la loc(steaua) cand ma mut fiindca o sa am garaj
                  God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

a mea nu o mai duce mult, ca am un prieten care are un copil de 2-3ani si cand o vede intra in transa si se agata de ea, desi prietenul meu are 2 mercedesuri de care nu se atinge. am inceput sa o las mult mai departe ca poate nu o vede, dar nici o sansa. am parcat-o cu spatele, dar il atrage stelutza mea. asta e, e doar un copil, ce sa-i faci acu, ca si banii lu tacsu au serie

Comment

eu am vazut pe ceva site americanesc ceva stelute care foloseau ca inchidere centralizata...le scoti (are un mecanism cu rotire sau ceva) si se inchide masina....le pui innapoi se deschide masina...pretty cooll..

Comment

Si eu am patit-o cu unu am parcat in spatele blocului prietenei si cand ma intorc la masina facuta franjuri, si steluta rupta l-am asteptat pana si-a pus el masina acolo unde o aveam eu parcata i-am luat nr si l-am urmarit prin oras cu o cazatura de duba pana in mometul "intromisiunii" , nu am crezut vreodata ca imi va face asa placere sa-l borshesc pe careva cu masina.
                        Last edited by Andreas; 03-20-2008, 21:41 PM.

Comment

foarte bine i-ai facut, de parca e locul de parcare a lui personal, dak plateste impozit pe el mai zic sa fie omul suparat dar nu sa distruga bunurile altora.Astia merita sa i dai cu capu de steluta pana i se imprima pe frunte.....
                          "Wir brauchen keine gute Geschichte zu erfinden, wir schreiben sie seit 1886"

Comment

Originally posted by B.A. View Post
                            eu am vazut pe ceva site americanesc ceva stelute care foloseau ca inchidere centralizata...le scoti (are un mecanism cu rotire sau ceva) si se inchide masina....le pui innapoi se deschide masina...pretty cooll..
                            Si eu am vazut asta la un magazin autohton de piese. E o steluta normala si cand o rotest iese afara si apare in locul ei un capacel cu stema. Bineinteles, este ceva turcism pentru ca nu e finisata cum trebuie si costa 30 RON. Oare sasu de ce nu face asa ceva ? E buna ideea... dar din cauza finisarii... nu as pune-o.

Comment

eu mi-am luat una dumica trecuta din piata cu 15 ron, turcism sau chinezarie, nu stiu ce e, dar de la distanta nu se vede; inca mai e prezenta pe capota, nu o atentat nimeni la ea, ce-i drept e ca masina ii parcata sub un bec, la vedere.Oricum, daca dispare si asta pe urmatoarea trag curentu, macar sa aiba respectivul o amintire "socanta" cand vede stelute de merc.
                              Exista doua tipuri de masini :
                              1. care au fost lovite
                              2. care vor fi lovite

Comment

Asta este o stea mobila, la purtator (15,50 euro)... http://cgi.ebay.de/Mercedes-Stern-ab...QQcmdZViewItem

Asta ar fi o stea normala originala (10 euro)... http://cgi.ebay.de/Original-Mercedes...QQcmdZViewItem

Asta ar fi una cu adevarat Turceasca ...semiluna Turceasca (39,99 euro, remarcati ce pret are ?)... http://cgi.ebay.de/Der-Stern-fuer-Ih...QQcmdZViewItem
                                Last edited by orca; 03-27-2008, 15:39 PM.
                                .. ________ ..
                                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                                (Oo\==/oO)
                                ..U...............U.
                                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF