Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Frustrare:ce au unii cu emblema de pe capota?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut am ramas recent si eu fara emblema, mi-am luat o "chinezarie" din targ asemanatoare, as dori ceva informatii cum as putea monta personal emblema.
    Lasati emblemele in pace!!!

Comment

Eu nu am avut probleme pana acum si sper sa nu am... Apropo stiti ce reprezinta cele 3 liniute in stema de la Mercedes !? A FOST , ESTE si V-A FI !

Comment

Cobra mea sta de 5 luni pe strada si nu a miscat nimeni emblema,insa intr-o zi in februarie ma scol si vad ca nu mai are emblema.....o rupsese prietena mea ca nu am fost la ziua ei...dupaiaa urmat un capac cu f mare placere.

Comment

Am patit si eu treaba asta de cateva ori. Cand am cumparat cobra si o mai lasam in fata casei mi-o tot agatau unii trecand pe trotuar. Dupa ce m-am mutat la bloc mai trageau unii altii de ea. Am impresia ca asa iti arata ca inca nu esti acceptat in parcarea "lor". Dupa ce s-au obisnuit cu masina o lasa in pace. Pe mine ma enerveaza teribil sa merg cu ea stramba. Ma dau jos in drum si o pun sa stea centrata frumos si putin aplecata inspre inapoi. Nevastamea rade de mine...
          Cu ceva timp in urma am parcat pe locul unuia si mi-a ridicat stergatoarele la cobra... dar de stema nu s-a atins. A mai si avut tupeul sa iasa sa-mi spuna ca ala e locul lui si a tinut-o asa, pana i-am explicat ca pe domeniul public locul lui e acolo unde gaseste liber.
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Eu vreau sa pun 220V cu un invertor pe stema poate chiar pe toata rama de crom si o izolez fata de capota ..muhahahahaa
            `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
            http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Originally posted by sovieticool View Post
              Eu vreau sa pun 220V cu un invertor pe stema poate chiar pe toata rama de crom si o izolez fata de capota ..muhahahahaa
              Numa asa poti sa te alegi cu niste bratari stralucitoare........
              In alta ordine de idei, cu 220 V izolat fata de pamant nu faci nimic oricum, ai nevoie de ceva de ordinul kV.
              Exista doua tipuri de masini :
              1. care au fost lovite
              2. care vor fi lovite

Comment

tata si-a luat de curand de la un bun pr de fam un w124 '88 250d in stare f buna (65 mil ROL ).. si se lauda k : emblema de pe fatza val 40 mil ,,,cea de la chei 20 ...si restu 'masina'

Comment

Solutia e sa va puneti emblema cu sistem de scoatere prin apasare si rotire. Cand nu ai treaba cu masina o rotesti frumos si o scoti ! In felul asta niciun dobitoc nu va mai avea de ce sa agate !! )

Comment

Exact asa mi-am montat eu , o emblema care o scot cand ajung in parcare, o pun in torpedou si gata nu mai stau stresat cu gandul la ea
                    VW Polo CL 1991 - 1043 sport
                    w124 200 Benzina 1989 ALB
                    B 66 GCL

Comment

am vazut si eu astfel de embleme pe internet. As vrea sa va intreb care este calitatea lor? Sunt tot turcisme ieftine care sunt finisate cu dalta dupa ce ies din matrita si vopsite cu pensula sau chiar sunt de calitate? Ati putea da un pret orientativ pentru acest tip de embleme?

Va multumesc anticipat,
                      Cristian Savu.

Comment

De pret nu pot sa iti spun nimic , caci am primit-o cadou, originala nu este dar este finisata ok.
                        Singura problema care o am cu ea este cu arcul de la capacel, findca in momentul care scot steaua nu ramane gaura ci iese un dop mic cu emblema sa nu se vada urat exact ca un capac normal si e chiar frumoasa.(precizez ca arcu l-am pierdut eu la montaj)
                        VW Polo CL 1991 - 1043 sport
                        w124 200 Benzina 1989 ALB
                        B 66 GCL

Comment

Salut!
                          Am si eu aceeasi problema .Parchez masina in fata blocului si imi gasesc mereu emblema trasa si chiar ma intreb cat de cretin sa fii sa faci una ca asta.
                          N-am fost in viata mea invidios pe cineva ca are o masina .
                          Acum mai nou oricum as aranja emblema parca nu sta dreapta ori e prea in fata ori e in dreapta prea mult (ma enerveaza enorm asta strica toata imaginea masinii) parca nu mai e Mercedes cand stelutza nu mai sta bine in locul ei.
                          Subscriu la a impusca direct pe cei care rup stelutze si sau pusi sub rotzi si dat peste ei de cat mai multe ori poate asa invata sa respecte (si asta ca orice lucru in lumea asta costa bani nu e vb numai de banii dati pe steluta ci si timpul pe care il irosesti aiurea pt un prost/proasta).
                          Mercedes Benz W124 250 Turbo Diesel
                          Mercedes Benz 190E din 1983.-Fosta

Comment

Iata o alternativa:

Toate cele bune !

Comment

Mie mi-a "ridicat-o" un profesionist acum 2 luni de zile Am ramas cu o gaura in locul emblemei .Ca sa cumpar alta hmm... costa 15 euro originala ,dar daca o cumpar si o montez iar v-a face cu ochiul.

Comment

Iata o alternativa:

Toate cele bune !

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF