Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Merita citit

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Atunci ultima solutie este sa cumperi masina direct de la dealer din Germania, acolo nu cred ca se-ntampla din-astea...Daca tot sintem in UE si ne plimbam cu buletinu...banuiesc ca cine isi ia BMW nou ar gasi ceva maruntis pentru cate o plimbarica pe plaiurile natale ale lui Schumacher la fiecare interval de revizie....Macar scapa cu nervii intregi...
    Last edited by VLADD; 08-26-2009, 07:25 AM.

Comment

Daca te frigi o data te inveti minte in mod normal, iar daca stii sa-ti repari masina singur, esti cel mai castigat!
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

Comment

Mecanici buni ,care inainte faceau o masina de la A la Z ,acum nu prea mai au ce le face cu atata electronica...n-o bagi pe un tester nu stii exact ce sa repari....
        Cum noi in copilarie jucam fotbal pe maidan ,si numai stiu eu ce ,venind acasa seara plini de pamant, acum copiii stau in fata calculcatoarelor purtand ochelari de la 5 ani....am avansat sau.... nu ??

Comment

Toate reprezentantele din lumea asta au un sistem de supraveghere video.In cazul in care exista ceva neclar cu putin tupeu se pot obtine inregistrarile din ziua respectiva.Am patit si eu o chestie cu cei de la Ford din Iasi unde am ramas fara un capac la roata si am cerut sa vad inregistrarea unde mecanicul a pus la loc capacul.Mi a fost aratata secventa respectiva si s a dovedit ca a pus capacul pe roata,din pacate din inregistrare nu am putut deduce cat de bine a fost pus,dar asta e alta poveste.Ideea ca le poti da in cap cu propriile arme.Nu te lasa colegu,e pacat de masina si de banii tai ,sa te poarte asa pe drumuri.
          Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Salut,
            La el nu este cazul, in momentul de fata, insa recomand ca la orice fel de interventie la masina, sa asistati la ea, altfel nu ai cum sa fi sigur ca flacaii din Service-urile din Romania isi fac treaba cum trebuie....si sa nu mai vorbim de preturi.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF