Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Despre driftzi la intilniri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by max_c200 View Post
    Dar sa nu uitam ca responsabilitatea faptelor membrilor se va rasfrange asupra Clubului Mercedes ca "autor moral" in caz de vreo nenorocire.
    are dreptate
    intr-un caz doar,asa cred,in cazul intalnirilor..totusi e o intalnire a unui club...
    nu sunt raspunzatori toti ..dar imaginea(negativa sa pozitiva) se rasfrange asupra tuturor!
    pe strada ,individual,altfel sta treaba
    nici nu-ti tr. mert sa scrii pe el mare" mecedes benz"
    stiti ce as vrea eu...o intalnire la marginea bucurestiului;de dimineata;o pastrama si un sprit chiar ...iar cand se lasa seara sa ne ducem cuminti acasa!
    Last edited by buleala; 11-01-2007, 13:03 PM.

Comment

Originally posted by mezzo View Post
      zici tu?nu stiu de ce as fi vrut sa`ti zic mai multe...dar nu e -moral-...sa bagi pe toti la un loc din cauza unuia.daca un anumit membru...face ceva..pe strada...stickerul de pe masina...(www.club...ro)..nu ne va face si pe noi raspunzatori!!Daca ar fi asa...hai sa ne luam si de SONY,PIONEER..etc etc....ca pana la urma sunt niste brand`uri...sau..poate am inteles eu gresit afirmatia ta???
      Imi pare rau ca tu consideri comunitatea asta un "brand".

Comment

nu cred k daca se intampla ceva mai putin benefic din pricina datului in goarna la vreun mercedes in timpul unei intalniri , este de vina tot clubul sau se va isca cine stice ce revolutie si ura aspra restului grupului pt ca repet... fiecare suntem baieti mari si stim c riscuri sunt si la urma urmei in mometul in care esti in spatele volanului ti le asumi ! deci consider k e o chestie individuala si sincer sa fiu la un moment dat dk stati bine sa va ganditi ar deveni al dracu de plictisitor sa stea masina langa masina si noi doar sa vorbim , sa ne salutam si sa plecam.... sarea si piperul au fost sunt si vor fi necesare cam in orice ! pe scurt mi se pare rezonabil sa se "joace" cei care vor cu masinutele lor proprii si personale atata timp cat le permite conjunctura in cadrul unei intalniri mercedes club..

Comment

as dori sa subliniem faptul ca majoritatea celor ce au fost prezenti la intalniri au trecut de mult de adolescenta...sunt soferi cu destula experienta si suficient de maturi pt a nu se hazarda!...nu cred ca vor fi probleme in viitor daca careva se mai da in "spectacol"....s'apoi tre sa recunoastem ca nu avem supermasini pline de nerv....majoritatea sunt diesel!.....masinile mert sunt grele si stabile!-posesorii destul de experimentati;care ar fi probl.?
          locatia,doar ...daca se hotaraste sa se schimbe,ok.
          daca ramane la polivalenta,o sa stam cumintei si o sa ne grabim acasa sa mai prindem ceva din "duminica in familie"

Comment

@ dany_bb -ce am vrut eu sa zic a fost altceva..din pacat vad ca tot ce ai inteles e ca pt mine forumu asta inseamna un brand.nu inseamna.alta era ideea...asa cum o vad eu.daca sunteti de acord sau nu...este problema fiecaruia in parte.
            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
            Si o panarama de scuter

Comment

Buleala a inteles exact ce am vrut sa spun. Orice se va intampla, bun sau rau, in cadrul unei intalniri a clubului, va atrage asupra acestuia "responsabilitatea" actiunilor membrilor participanti la aceasta.
              O locatie mai "retrasa" ar fi mult mai potrivita.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF