Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Invitatie la excursie-circuit!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Invitatie la excursie-circuit!

Stiu ca este o perioada de criza pentru toti, dar am deschis acest topic pentru a adresa o invitatie si pe aceasta cale pentru a face o excursie prin cateva tari ,in principiu zona mediterana (Italia-Franta) si prin Muntii Alpi (Italia-Franta).

Durata ar fi de circa o saptamana si in principal m-am gandit la vizitarea obiectivelor turistice gasite pe traseu...

Am mai fost prin zona aceea si anul trecut,sunt multe de vazut.
    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
    W126 280SE Black Blue Metallic
    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
    W126 500SE Nautical Blue Metallic
    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Originally posted by dan500se View Post
    Stiu ca este o perioada de criza pentru toti, dar am deschis acest topic pentru a adresa o invitatie si pe aceasta cale pentru a face o excursie prin cateva tari ,in principiu zona mediterana (Italia-Franta) si prin Muntii Alpi (Italia-Franta).

Durata ar fi de circa o saptamana si in principal m-am gandit la vizitarea obiectivelor turistice gasite pe traseu...

Am mai fost prin zona aceea si anul trecut,sunt multe de vazut.
    Salut Dane. Super ideea. Da sincer pune si tu o estimare de costuri ca asa vezi cel mai bine care vin si care fug, si doi la mana o perioada la care te gandesti tu. Si dupa vezi cel mai sigur ce si cum. Sincer eu as veni imediat si cu bratele deschise, problema e ca de azi sunt somer, si nu stiu ce am sa fac de bani. Daca gasesc vreo solutie ma bag fara sa ma gandesc
    Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225

Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE

+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
    si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
    si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000

Comment

Costurile estimative pot sa le calculez doar pentru mine.La consumul meu la 280SE benzina teoretic m-ar costa in jur de 450-500 de euro plus taxele de autostrada...maxim inca 50-100.
      Perioada...intre 27.07.2009 si 10.08.2009...
      Durata...circa 7 zile...
      Cazarea si masa... de obicei eu nu fac rezervari...Cazari se gasesc aproape peste tot in zonele turistice, nu am pretentii exagerate...Pensiunea e suficienta...Maxim 50 de euro/noapte camera dubla! (asta spun din experienta-asa am mai fost si anul trecut) .
      Masa se poate lua la restaurant in oras , micul dejun de obicei e inclus in cazare si mai venim si cu pachet de acasa (s-a inventat lada frigorifica pt masina! )

Comment

Originally posted by dan500se View Post
        Costurile estimative pot sa le calculez doar pentru mine.La consumul meu la 280SE benzina teoretic m-ar costa in jur de 450-500 de euro plus taxele de autostrada...maxim inca 50-100.
        Perioada...intre 27.07.2009 si 10.08.2009...
        Durata...circa 7 zile...
        Cazarea si masa... de obicei eu nu fac rezervari...Cazari se gasesc aproape peste tot in zonele turistice, nu am pretentii exagerate...Pensiunea e suficienta...Maxim 50 de euro/noapte camera dubla! (asta spun din experienta-asa am mai fost si anul trecut) .
        Masa se poate lua la restaurant in oras , micul dejun de obicei e inclus in cazare si mai venim si cu pachet de acasa (s-a inventat lada frigorifica pt masina! )
        Aham deci cam in jur de 1500 de euro sa inteleg ca miar trebui....hmmmm....din nefericire nu cred ca ma pot baga, dar daca se iveste vreo ocazie intre timp te anunt. Ms

Comment

Originally posted by shakale View Post
          Aham deci cam in jur de 1500 de euro sa inteleg ca miar trebui....hmmmm....din nefericire nu cred ca ma pot baga, dar daca se iveste vreo ocazie intre timp te anunt. Ms
          1500...Cam mult dupa parerea mea...eu zic ca cu maxim 1000 te scoti...Poate si mai putin!

Acum mai depinde si de destinatie...Mereu se pot face reduceri de traseu!
          Ultimele excursii de anul trecut le-am scos din circa 500-550 de euro pentru doua persoane perioada de 3-4 zile!

Adevarul e ca am avut o masina care nu a consumat nici jumate cat W126-le meu...dar asta e deja alta poveste!

Eu zic ca in jur de 1000 de euro ar fi suficienti pentru mine-pentru doua persoane!

Oricum...nu e mult comparativ cu ce poti sa cheltuiesti la noi la mare in schimb e o mare diferenta calitativa si un mare plus din punctul de vedere al impresiilor!

Comment

Daca ajungeti p-aici stam la o sueta............

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
              Daca ajungeti p-aici stam la o sueta............
              Sigur ca da , cu cea mai mare placere, sa nu uiti sa lasi adresa. Legat de ce ai spus tu dane ultima data da asa e stiu suna super bine 1000 de euro, eu am fost anul trecut in grecia si ma ajuns de pers 7 zile 15 milioane cam asa lei vechi ma refer. Stiu nu e mult comparativ cu traseul si cu litoralul romanesc, problema e ca nu stiu de unde sai scot oricum am bagat la cap ideea si vad eu ce voi putea face ca sincer masinuta mea papa in jur de 7 inafara, hai tras de par 8 maaaaxim 9 sa zicem.

Comment

Pe autostrada poti sa uiti de consumul de 7l/100km la W202-ul C180...

Sau poate ca ar consuma atata dar te-ar depasi toate TIR-urile si kaskarabatele pe 4 roti de pana in 1000cmc si 3 cilindri...

Legat de excursii in 2, mie personal mi se pare mult sa cheltuiesti 500-550€ pe 3-4 zile...asta in conditiile in care s-au inventat zborurile low cost si cu 60€ poti zbura dus intors 2000km in 2 ore. Bine, stiu este altceva decat a face un road trip dar vorbeam strict de costuri de vacanta pentru un cuplu...cat si de oboseala si stressul datorat caldurii verii la volan...

Nu vreau sa descurajez pe nimeni, chiar nu as putea, eu personal am facut anul trecut cam 7000km in Europa mergand de doua ori pana in Elvetia (a doua oara am ajuns chiar pana in Franta) cand pretul minim platit pe 1 litru de motorina a fost de 1,33€ (pe valul crizei petrolului de anul trecut).

Acum benzina si motorina au preturi normale (inca) mai peste tot in Europa (sub 1€ mai peste tot) deci ar fi un moment optim de a face un tur european...care pana la urma tot merita sa-l faci cel putin odata...

In acest an, am preferat acum la inceput de sezon sa ajung la Marea Neagra (ca tot nu mai fusesem din 2003) si, probabil voi mai iesi din tara doar de revelion, alegand o destinatie de iarna de-acum consacrata...Austria.

Legat de alegerea cazarilor, singura tara in care nu mi-am facut rezervari a fost Croatia (din neglijenta mea personala care s-a dovedit a fi insa providentiala, in aceasta tara o cazare rezervata pe net poate costa mai mult decat una aleasa la fata locului adica invers fata de restul globului). Personal prefer sa-mi rezerv cazarile on-line, pentru a evita situatiile in care sa trebuiasca sa bajbai la ore de genul 21-22 pe la diferite usi unde sa mi se spuna printre dinti ca nu au locuri libere...

Cazari ieftine am gasit pe www.hostelbookers.com, un site pe care il recomand oricui.

Imi pare rau ca nu ma pot integra intr-o excursie in grup, dar va pot sta la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la intrebarile pe care le-ati putea avea in legatura cu un road-trip prin Europa.

Comment

Originally posted by Diesel View Post
                  ...in conditiile in care s-au inventat zborurile low cost si cu 60€ poti zbura dus intors 2000km in 2 ore.
                  Dupa cum ai precizat si tu ideea este un "road trip" , deci opriri pe traseu, vizitarea obiectivelor turistice, una-alta...

Am facut in urma cu cativa ani un circuit in Grecia ( toata partea continentala si Peloponez ) si crapam de ciuda cand vedeam cum treceam cu autocarul pe langa tot felul de monumente si locuri interesante fara sa oprim! In schimb opream cand il apuca pe unul fumatul si in parcari unde avea firma de turism " vorbita " oprirea si ne uitam la TIR-uri! Dar asta e o alta poveste! Poate deschidem un topic si pe tema asta...

Tocmai de aceea am ales sa merg pe cont propriu cu masina...Cand vad ceva interesant ma opresc.Nu e neaparat nevoie sa fie ceva senzational...e de ajuns sa imi capteze atentia!

Daca pretul benzinei e sub 1Eu atunci e bine!Eu am ramas cu amintirea celor 1,2 ... sau cat era anul trecut!

Comment

b Ce mult as vrea si eu sa ma bag la un road trip. Da din nefericire cred ca o sa stau pe margine anu asta, desi simt ca nu mai, pot vreu relaxare. Dar nu am incotro. Ce sa zic distractie placuta pentru cei ce se duc si asteptam sa ne spuna cum a fost.

Comment

Cineva interesat de o excursie in zona de sud-vest a tarii?

Ma gandeam la un drum pe la Dunare/Cheile Nerei/Herculane...eventual alte destinatii sugerate de amatori...

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF