Nu stiu daca a mai fost un topic despre aceasta tema , dar ar fi interesant de stiut ce sportui practica sau au practicat membrii acestui forum!
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sporturi practicate
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Sporturi practicate
W123 280E Blue Green Metallic
W126 280SE Champagne Metallic
W126 280SE Black Blue Metallic
W126 300SE Anthracite Grey Metallic
W126 500SE Nautical Blue Metallic
W126 500SE Midnight Dark Blue
W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic -
Eu am facut 2 ani jumate de sala (culturism), in Zalau, cand am venit la Cluj nu am mai putut contiunua din pacate, si era al naibii de bine si sanatos,
In rest am mai incercat Volei, Fotbal, Polo, dar nu au rezistat nici unul mai mult de 2 luni,W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551
-
Pe perioada scolii am facut pe rand sau/si intercalat baschet/fotbal/handbal dar nu mai sus de un nivel interscolar desi am fost legitimat la unclub de handbal (care s-a desfiintat ulterior) o perioada foarte scurta si m-am prezentat doar la un singur antrenament!
Mai jucam ulterior fotbal saptamanal "cu baietii" dar din cauza programului incarcat la serviciu am renuntat si la acesta.
Ocazional , acum mai joc tenis de camp!
In schimb practic ciclismul urban in fiecare zi ( adica circul cu bicicleta) iar nu de mult am descoperit senzatiile tari provenite din "downhill mountainbiking" ... Abia astept sa ma cobor un deal sau un munte cu bicicleta!
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
Comment
-
Fratilor eu am facut canotaj! Sa dezvolt prea mult nu are rost ca am tendinta sa nu ma mai opresc...cei care au o pasiune despre ceva stiu cum e. Nu m-am priceput nici o data sa dau gol, sau cos de trei puncte (slam-urile mai merg ca-i carca lunga) dar se pare ca am avut talent la vaslit.Si am vaslit vreo 4 ani si ceva sub culorile nationale. Mi-am tunat coloana cu o hernie de disc (cumintzica ce-i drept) si am niste medalii pe acasa pe la maicamea. In rest multe amintiri si experiente frumoase, de pe Bega, Dunare (Orsova), Snagov, Canal Midia-Navodari si altele...
Acu pedalez cu spor si-mi place, pentru ca mi-a placut totdeauna ciclismul de sala si cracanele supradimensionate ale celor ce dau la pedala!E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997
C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
Comment
-
Originally posted by razor View PostCiclismul nebun(dirt,downhill),pe scurt sport extrem.Merge oriunde si oricand.Mai pica bine si cate o tranta dar asa saturam adrenalina.
Existe si alte metode pt. adrenalina!
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
Comment
-
Nu am practicat niciodata vreun sportPe la scoala ma trageam pe cur tot timpu` de la orele de sport, ca-mi era lene si nu-mi prea permitea mie fizicul, care pe an ce trecea tot mai adauga pe el 3 4 kg
Pana in 2008 cand , la vreo 130kg si vreo 1.75 inaltime m-am apucat de sport...adica, de alergat
si-am alergat eu cateva luni bune, am facut praf doua perechi de papuci..am combinat cu regim...adica mancam cate putin din orice pt ca aveam pofte destul d des...Rezultatul final, -35kg in 8 luni
Recomand cu caldura o portie zdravana de alergat in fiecare seara, de cca o ora, fara opriri
in special celor cu probleme in genul celor avute de mine. Bafta tuturor!
Daca se vrea...se poate! :P
1988 Mercedes-Benz 300E 4matic
Comment
-
Salutari
Am practicat cand eram mic, eram prin generala lupte greco romane, apoi eram prin liceu cand am facut box tailandez, si cam atat. In rest sporturi de intretinere cum spune si Dok sticlism mai rarutz, halbere si coniac canoe. Bineneteles sportul care inca il mai practic si nu ma las cat timp voi purta coaie este femeia.Facebook Club Galati: https://www.facebook.com/pages/Merce...49454748669225
Mercedes Benz C180 (W202), 1.8 benzina, 122 cp, 1995 A.K.A. FURIA ROSIE
+ Dacie 1310 din 1971 stare originala made by Renault
si o fosta Dacie 1410 1995 prastie...
si ultimul venit UN OU ALBASTRU Audi A2 , 1.4 benzina, 2000
Comment
-
Originally posted by doktor4carzAcu' serios vorbind, am facut foarte putzina acrobatzie in urma cu ceva ani, avind prieteni multzi la circ (se shtie ca circarii au numai Mercedes...)
Comment
-
Am facut box vre-o jumate de an ..pana i-am dat la unu un cot in gura (coleg fiind).. si m-am lasat de acest sport.`87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL- sold
now - bicicleta !
0744 239 949
WEB
http://garajautodiag.blogspot.com
Comment
-
Parasutism fratilor...e o senzatie pe care nu o mai traiesti in alta parte, nu se compara cu nimic in lumea asta.
Acolo sus te simti cu adevarat liber, desi viata iti atarna de niste "fire de ata".1994...Mercedes Benz...w202, c180
Dragoste la prima vedere...
http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022
Comment
Comment