Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ebay...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ebay...

As dori sa stiu daca vreun membru al acestui forum face tranzactii pe Ebay.
    Am gasit acolo o chestie care mi-ar placea si vreau s-o comand,dar nu ma pricep.Am cautat dar nu am mai gasit vreun topic asemanator.(daca mai este inseamna ca sunt chior).http://cgi.ebay.com/ebaymotors/92-95...Q5fAccessories Asta este obiectul cu pricina.M-ar interese pretul total cu tot cu transport pana in tara.
    God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Da tinere,sunt pe ebay din 2002,si am 223 feedback,cu 100 procente pozitive...ce vrei tu,pe linga ca e o imitatie ce nu o sa iti placa live,importa costuri de vama pentru UE.Si mai este,la mine ajunge cu transport cu tot 75 usd,fara nici un comision de-al meu...
    Last edited by DMIHNEA; 06-19-2009, 16:53 PM.

Comment

Deci esti mai batran ca mine,inseamna ca ai dreptate,dar ce fac daca vreau cu orice pret una de aia,care sa nu fie fake,si sa nu treaca de 30 de euro,maxim 40.Cer marea cu sarea,dar poate tu fiind in tema cunoasti mai bine.Pot sa am asa ceva la un pret rezonabil?Mai sunt ebay-uri si in europa,ebay.de,.uk,nici de aici nu se poate,poate nu e asa mare comisionu' ca e un UE.

Comment

Sa ma explic-ce vrei tu e un kit ce se aplica e volan,doar seamana cu cel real....daca vrei adevaraciunea,te scarpini ca mine,io dadui 200 euro pe volan nou,modelul in piele,si alti 120 pe maciuca schimbator...cu 30 de euro te pot ajuta cu volanul perfect ce fuse pe masina mea,dar nu in piele,nu cu lemn....altfel la banii astia-nu vad solutii...

Comment

Fiind criza....nu am de unde sa dau doua sutici,e un salariu pe o luna ) pe care eu nu-l castig.Plus ca eu vreau doar husa aia,nu volan intreg.Si de ce zici ca e facatura(bine ca originala de mercedes nu stiu daca s-a inventat),dar cum dau 20 de lei pe o husa obisnuita pentru volan care e chinezeasca,asa pot da 30 de euro pe una de asta care macar arata cumva...Cred ca ar fi bine sa ma mai gandesc in privinta ei...Tu ai comandat asa ceva si nu ti-a placut cu arata live ??In poze arata chiar bine ...

Comment

Nu am avut,am vazut pe diverse masini.....de gustibus....si eu am dat initial 50 euri pe volan uzat in piele,ca ulterior sa conclud cu cel de 200...cacatu asta te satisface?http://cgi.ebay.co.uk/WALNUT-WOOD-WO...3%3A2|294%3A50

Comment

Sa stii ca n-ar fi o idee rea ... LA cat ar ajunge pretul cu tot cu comisionu' tau?Volanul poate fi imbracat in piele si puse insertiile alea de lemn(din linku' tau).Credca astea ar fi mai bune decat husa aia.Deseara o sa iti spun concret daca sa faci sau nu comanda,in functie de pret si de ce zice si tata.

Comment

Nu percep comision,mai ales ptr astfel de sume....dar il bagi pe doktoru intre noi,oricum trebuie sa ma vad cu el cind vin,adica prima saptamina din sept.Adica ori ii dai lui banii si astepti sa vin cu acaretul,ori daca vrei urgent ti-l iei singur,nu de alta dar daca incep sa pun pachet inseamna drumuri,costuri,etc...te gindesti si spui ca sa intreb omul cit costa trimiterea obiectului la mine,ca vezi unde este....

Comment

M-am gandit altfel(daca esti de acord)...Tu cumperi alea pe banii tai si cand ajungi in Romanica,ma contactezi,pe forum,pe mess si eu iti dau cat ai cheltuit plus taxele de curier de la tine din Bucuresti sau unde esti pana in Zalau,e ok asa...La doktoru' cum sa ii dau banii daca eu sunt din Zalau? Adica ar fi prin western union sau mai stiu io cum...dar na... Am mai mare incredere in curier sa ii platesc lui cand primesc coletul,si stiu ca banii ajung la tine.Oricum mai vorbim mai incolo,cand ajunge si batranu' acasa.

Comment

1.-nu am timp de tine cind vin acolo,am orele numarate.2-nu imi complic existenta sa cumpar lucruri din banii mei....vorbesti cu dottore,ii trimiti bani,inventezi,timp ai pina vin....

Comment

Off topic ,
                      Sebastian poţi oricând să trimiţi banii lui Dok fără nici un fel de taxe , iţi comunica banca şi nr. de cont , plus numele complet , mergi in Zalău la respectiva bancă , de ex. B.C.R. , şi se virează suma în contul lui Dok.
                      Eu personal am cumpărat un radiocasetofon de la DMihnea , fără să îl văd , mi-a fost trimis de Dok , şi sunt mulţumit , deci recomand , dacă te ajută cu ceva.

Comment

sau daca nu vrei sa te complici atata te pot eu ajuta cu partea de achizitionare a diferitelor produse de pe ebay. Trebuie sa mergi la banca si sa iti faci un card (eu mi-am facut la Transilvania card de debit Mastercard Mondo). Dupa aceia trebuie sa faci o cerere de marire a sumei maxime ce poate fi tranzactionata online pe card pana la cat doresti tu (maximul este 5000 ron), iar mai apoi trebuie sa intri pe www.paypal.com unde iti faci un cont unde pui toate informatiile care ti se cer. Dupa cateva zile este recomandat sa suni la cei de la Banca Transilvania la nr de informatii de pe spatele cardului sa iti dea codul care trebuie introdus in contul de paypal pentru a activa contul (este un cod de 4 cifre mi se pare). Ai grija sa nu gresesti cand il introduci ca ai doar 3 incercari si daca le ratezi pa si pusi cont.

Practic in acest moment poti efectua plati via paypal. Mai apoi trebuei sa iti faci cont pe ebay si cand doresti sa cumperi ceva dai un mesaj la persoana care vinde produsul si ii comunici ca esti interesat de produsul respectiv, intrebi daca toate costurile afisate sunt reale si daca trimite in romania si ii ceri contul de paypal care nu este altceva decat e-mailul pe care s-a facut contul de paypal.

Cand primesti contul de paypal intri pe contul tau de paypal si dai sa trimiti bani (send money sau cum ii) si de acolo nu ai cum sa nu te descurci pentru ca nu trebuie decat sa setezi moneda, suma si destinatarul.

Sper sa ma fi inteles si sa iti fie de folos. Eu sunt de principiu ca mai bine incerci sa te descurci singur decat sa apelezi la mila altora. Este de inteles ca nimeni, si mai ales DMIHNEA sa nu se incurce ca se bucura si el saracu cand vine 2-3 zile pe an la familie.

Comment

Si o informatie utila pentru "taxe" la vama. Modificati "extrasul" de cont cu tranzactia de pe paypal modificand suma de cumparare la o valoare mai mica.
                          Vamesii sunt suficient de naivi incat sa nu isi dea seama de valoare produsului asa ca singura taxa - TVA-ul se aplica la ce valoare vreti voi. Doar sa veniti la posta cu "factura" de la paypal.com printata si vamesul va fi multumit. Nici spaga nu mai trebuie...
                          Last edited by pianosso; 06-20-2009, 13:55 PM.
                          Unless I'm very much mistaken...

Comment

Nu cumva paypal e partial functional in RO?

Comment

Partial... adica cum? Explica-te.
                              Unless I'm very much mistaken...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF