Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Carcover - Husa Clasica (Se merita sau nu ?)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Carcover - Husa Clasica (Se merita sau nu ?)

Salut in ultima vreme m am tot gandit cum sa protejez steluta de conditiile meteo , de praf , soare si de romani care mai umbla cu cheia si o zgarie din invidie ca deh luceste mai tare ca a lui . As dori sa mi cumpar o husa de protectie sa o instalez macar in parcare pe timpul noptii chiar si ziua cand nu umblu cu ea sa o mai protejez cat pot dar m am tot gandit ca ar putea fi un lucru rau pt ca in loc sa aiba efectul de protejare poate sa produca exact opusul adica sa atraga atentia persoanelor rau intentionate ca nah ce ascunde ala acolo sau sa mi fie furata , taiata sau desenata cu spray ul. Cea din link ul de mai jos are cablu otelit si lacat si nu poate fi data jos cu usurinta dar daca e sa ti o fure tot o ia .Astept pareri si impresii de la colegii care au huse pe masini sau prieteni care au si daca au avut problemele enumerate mai sus .Multumesc.

http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Personal as zice sa nu dai banii pe asa ceva.Eu am luat o husa dinasta universala cu 100 roni parca si acum sta pe bancheta din dacie.Daca ai putin praf pe masina si pui husa se ia paful pe husa si cand o pui urmatoarea data se va murdari masina,iar daca e un aer mai racoros si umed iti raman pe masina niste urme de praf bine imprimate(ca un tatuaj).
    Si iarna se cam lipeste de masina si te chinui sa o dai jos(ingheatza).
    In rest, eu nu am avut alte probleme(cu romanii nostrii),].

Comment

Ms Adi de raspuns , acum nu stiu ce sa zic poate pt faptul ca era la 100 ron sa fi fost dintr un material inferior care sa ti fi cauzat tie problemele respective imi dau cu parerea ... mai astept pareri de la colegi dar nu prea cred ca se practica folosirea husei deci nu stiu cate raspunsuri o sa mai primesc...

Comment

Parerea mea e ca nu are rost. E mult prea incomod sa invelesti masina in husa de fiecare data cand ajungi acasa cu ea iar apoi sa o dai jos a doua zi. Se pierde prea mult timp si mai degraba trezesti atentia vecinilor invidiosi in felul asta. Plus gandeste-te ca te trezesti intr-o dimineatza si afara ploua de rupe. Mai mare placerea sa stai sa dai jos husa, nu? Iar apoi sa o bagi asa uda in portbagaj. Vad rostul husei doar pentru masinile cu care nu se merge o perioada mai mare de timp si care sunt puse la pastrare, pentru masini clasice in stare exceptionala cu care se merge doar in weekend... in nici un caz pentru masina pe care o folosesti zi de zi.

Comment

8. Protectie impotriva zgarieturilor si furtului. Datorita design-ului, husa automata ofera o
          securitate mai mare masinilor parcate afara. Sistemul de prindere nu permite husei sa fie inlaturata decat de proprietar. Astfel masinile sunt ferite de zgarieturile din parcari si de privirile indiscrete ale hotilor. Sau in cazul in care vreti sa aveti parte de conversatie privata feriti de privirile vecinilor puteti pune husa pe masina si veti avea parte de intimitate ca in propria casa.
          Foarte tare asta, dar ma intreb, cum mai pui husa, daca esti in masina ))))))

Comment

Asa este Mertzanu m am gandit si la varianta cu ploaia e foarte neplacut si cam asa e ai dreptate doar la masinile clasice , de epoca sau cele care sunt scoase odata pe saptamana se mertia sa cumperi, o sa vad ce decizie iau.

Ionutz : =)) tare faza partea aia nu am citit o .

Comment

Eu zic ca asta e cea mai buna prelata http://www.220.ro/funny/Solutie-Impo...or/MoSXedmrjf/

Comment

Asa prelata mi-as lua si eu Nirvana,dar cred ca este obiect de colectie
                condusul sportiv costa scump

Comment

Mie mi se pare foarte practica ,si e buna pe timp de iarna si la ploaie , toata iarna nu am avut probleme , mai ales pe timp de ploaie fiindca e impermeabila e perfecta dar au inceput pisicile sa o agate lumea dusmanoasa sa o arda cu tigarea si etc. ca na suntem romani trebuie sa aratam asta , in rest eu zic ca merita de ce nu ,cu ce te incurca sa o imbraci seara intr`un minut e ca si pusa nu e nici un chin.
                  Attached Files
                  Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Comment

Salutare! Parerea mea este la fel, ca este practica si usor de manevrat, in cateva secunde ai dat jos de pe masina. Husa pe care am cumparat-o "protejeaza impotriva razeleor solare,prafului,zapezii si a umezelii. Rezistenta la apa, permite patrunderea aerului in conditii meteo extreme. Rezistenta sporita impotriva razelor UV, greu de inflamat si in caz de se sifoneaza se poate usor calca. Este alcatuita din tesatura fina si nu se va deteriora in conditii de umezeala(cel putin asa scrie pe ambalaj). Sincer sa va spun inca nu am avut problema cu ea. Restul ramane la alegera fiecareia. Numai bine!
                    Attached Files
                    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                    W123 280CE
                    W126 500SEC
                    W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Salut mer_se280 spune mi te rog ce model e husa ta, de unde ai procurat o si cat ai dat pe ea , vad ca e diferita fata de a colegului Sor3L. Eu tot asa subtire as vrea sa mi iau , sa fie impotriva prafului ca ala ma omoara chiar si acum ca o tin in garaj de jumatate de an tot se pune praf pe ea si asa ceva cum ai tu e perfect.

Comment

O fi nemteasca ?. Mishto prezervativul pentru stelutza .

Comment

Daca te-a prins inghetul, risti sa o iei jos cu tot cu vopsea...ma refer in special la astea de se vand pe tot felul de siteuri ca fiind din materiale speciale Peva sau mai stiu eu ce...
                          Nu protejeaza la ploaie, face condens si cum spuneam daca ingheata...te-ai ars!
                          Referitor la praf, e buna doar daca tii tot timpul masina spalata altfel o sa o zgarii la manevrarea ei. Daca ai praf pe masina si tragi prelata, o sa iti zgariie vopseaua, mai ales vopselele astea noi pe baza de apa.
                          Last edited by sauron; 10-09-2010, 19:08 PM.
                          1994...Mercedes Benz...w202, c180
                          Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Originally posted by nstoe View Post
                            O fi nemteasca ?. Mishto prezervativul pentru stelutza .

Este sau era facuta de unul dintre partenerii W124.org , adica de "franceji".

De aceea se muleaza perfect pe caroserie si are si prezervativ pentru steluta.
                            Last edited by w124researcher; 10-09-2010, 19:33 PM.
                            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF