Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Politia Rutiera (!) a unui asa-zis stat european - Romania

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am zis intr-un post mai de demult ca va arat si eu niste poze cu nenea militianu.

Pozele au fost facute intr-o seara in jur de ora 10, in Timisoara pe Republicii 9 (in fata la fosta facultate de constructii). Nenea militzianu, a vrut sa faca stanga si a nimerit fix in stalp. In nici jumate de minut au aparut alte 2 masini care imediat au avut grija sa-l "scoata" pe colegul. Calitatea e destul de proasta, sunt facute cu telfonul mobil. M-au intrebat dece fac poze. Nu le-am spus nimic. S-au ratzoit putin la mine, eu nimic. Cand au vazut ca plec n-au avut curajul sa se mai ia dupa mine.

Initial am zis ca na, se mai intampla, poate chiar a avut ghinion omul, si n-am vrut sa dau pozele mai departe. Dar daca oricare dintre noi ar fi lovit stalpul, imediat s-ar fi trezit cu amenda pentru neadaptarea la conditiile meteo. Sunt curios, el s-ia luat amenda sau e baiat bun..il iertam de data asta.
    Attached Files

Comment

Am patit si eu una astazi, dar nu cu rutiera, ci cu cei de sector, de la circa 24. Ma indreptam spre casa si am luat-o pe stradute sa scutesc cateva minute care le mai pierdeam in trafic. Ajung la un moment dat prin spatele unor blocuri si in fata mea, in mijlocul drumului PARCATA masina de politie, cei doi militieni, fiid la 20 de metrii mai departe. Claxonez de cateva ori, mai claxonez de cateva ori, nimic, s-au uitat la mine si i-a durut in cur. Trec cu roata prin santul din stanga, iau gramada de pietre prin baia de ulei si ce a mai apucat pe acolo si opresc langa ei si le zic
      EU: mai sunteti si politisti si lasati masina in mijlocul drumului, nu putetati sa o dati intre-o parte sa mai treaca si altcineva?
      EI: daca erai sofer bun, treceai pe acolo, ca aveai loc, dar oricum ai trecut, nu vad care e problema!!!!
      EU: pai am dat cu baia de ulei, in pietroaiele alea si de ce sunt eu nevoit sa trec pe acolo, ca nu sunteti voi in stare sa parcati o masina
      EI: asa si acu' ce vrei
      EU: pfffff (nervi intinsi la maxim), stati sa fac si eu cateva poze, sa vada toata tara asta cum parcati voi masina, ca politistii sunt smecheri si restu' numai fraieri
      EI: dupa ce faci poze, sa ne dai si noua buletinul!!!!
      Am facut poze si intreb, pentru ce sa dau buletinul?
      EL: sa vad si eu cine esti
      EU: dar TU cine esti?
      EL: agent...pizda masii, ca nu am retinut
      EU: si eu sunt Paun Ionut
      EL: da-mi buletinul
      EU:arata-mi o legitimatie
      EL: nu trebuie sa-ti arat nimic, uniforma spune tot
      EU: arata-mi legitimatia, eu nu te cred ca asa te cheama si mie nu-mi spune nimic uniforma ta, poti fi Popescu, nu te cred ca esti XXX
      EL: ia numarul dupa insigna
      EU: eu vreau sa vad o legitimatie, nu-mi pari a fi politist si nu te comporti ca unul (desii il cunosteam din vedere)
      EL: daca nu-mi dai buletinul, iti dau amenda 20 de milioane, ca nu vrei sa te legititmezi
      EU: eu vreau sa ma legitimez, dar in fata unui politist, eu nu te cred ca esti politist. Si Gabi Jugaru are uniforma si dracie daia in piept si nu e politist.
      In fine, povestea a mai continuat ceva timp, eu nu i-am dat buletinul, pt ca el nu s-a legitimat. Merg acasa, caut pe net legea, care ii obliga sa se legitimeze si merg la Circa 24, unde am facut un adevarat balci si am vrut sa depun reclamatie, dar a fost un domn, care chiar a stiut sa vorbeasca frumos si si-a cerut scuze in nenumarate randuri pentru colegii lui si am lasat-o moarta, pana mi-a confirmat si el si celalalt ca nu ma trezesc cu vreo amenda acasa. Am pierdut o ora, desii aveam treaba, dar macar nu am cedat in fata lor, ca sunt niste scarbe ordinare. I-am si inregistrat, cand dpuneau ca ei nu sunt obligati sa se legitimeze, aaa si la sectie mi-a spus ca legea aia e doar daca sunt civili!!!! nu scrie nicaieri ca este doar pentru cei civili!!
      Scuze pentru calitatea pozelor, dar am un jeg de telefon

Comment

Ulterior si pozele, ca nu le puteam posta si vad ca nu mai am functia "edit"...
        Attached Files

Comment

Originally posted by Diesel View Post
          Corect. Logan galben cu radar am intalnit si pe ruta Balauseri - TG Mures dar si pe ruta Tg Mures-Reghin. Modul de operare identic cu cel descris mai sus. Noroc cu detectorul de radar din dotare.
          Mai e nuul cu un Vento vechi de Politie la intrarea in Bals cand vi de la Craiova - asta nu are radar ci doar camera video si sta bulanu' in Peco ala de pe dreapta. Iesi frumos din curba, ramane o banda si daca ai vreo conserva in fata intri in depasire ca e drept si nu mai e linie continua iar "Miezul din Dodoasca" te opreste ca tre' sa scrie procesul.
          Am patit-o si eu si cand am cerut filmarea dadea al draq inainte si innapoi mai rau ca Ioanitzoaia sa vada el daca nu cumva am inceput depasirea cand nu se terminase linia.A fost OK dar completase deja antetul pe procesul verbal ca poate sunt prost si tac.

Mai am una si asta e de dat la TV: lui socru-meu i-a dat unul amenda de radar in gorj si pe antel a scris: Judetul TG JIU iar procesul ala il am in original; dar de unde nu e... nici Dumnezeu nu cere.
          W203 - 2001

Comment

Eu am dat cu molotoave si am intrat peste ei in sediu in 1989.Mi-e dor de o revolutie.Dupa 89 am avut liniste vreo 4 ani cu ei.

Comment

Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF