Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Politia Rutiera (!) a unui asa-zis stat european - Romania

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Politia Rutiera (!) a unui asa-zis stat european - Romania

Incredibil sau parca totusi nu...

Nu m-as mira sa vad aceste imagini in seara asta la TV...

Last edited by Diesel; 02-12-2009, 14:52 PM.

Nu merge video .

Link :

Super tare .
    Dar parca erau mai haiosi aia tot de prin dambovita care erau beti turta si stateau cu radarul la spaga .
    Si parca o oprisera pe una ca dadea flashuri sa ii avertizeze pe ceilalti ca sunt spagarii pe felie =))

L.E. cat ma benoclam eu la video s-a dat edit cu lunkul
    Last edited by w124researcher; 02-12-2009, 15:00 PM.
    Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Eu in locul Baiatului , ii dadeam in judecata , oricum sincer , pulitai sunt niste tzarani...

aici ma refeream la acei politzai din filmuletz
      Last edited by Fabyan S; 02-12-2009, 18:15 PM.
      BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Comment

Tragic-comic.
        Tara de...acat.
        CUORE SPORTIVO

Comment

Baiat destept ca a filmat.Prost ca a stat prea mult de vorba.
          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
          Si o panarama de scuter

Comment

Sunt si uscaturi in padure, pacat ca sunt destul de multe!
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

Comment

Fraier ca nu suna la un avocat....daca are

Comment

Chiar ca e de PROTV sau Antena. Sa-i biiiipppp undeva

Comment

Am estimat corect, filmul e prezentat pe Antena1 in acest moment la Acces direct...

LE.

Penibil...!!

In emisiune a intervenit un comisar sef al politiei rutiere Dambovita care a spus ca, 'conducerea la sediul politiei' a fost facuta pentru ca tanarul respectiv a refuzat sa se legitimeze si pentru faptul ca nu a precizat de ce a facut respectivele poze...

In film se vede clar faptul ca politistul de la volan se afla in posesia CI a 'abuzatului' (cand o ia de pe bordul masinii cat si din dialogul purtat in masina) iar tanarul afirma ca a facut pozele pentru a le transmite PRESEI.
                  Last edited by Diesel; 02-12-2009, 18:01 PM.

Comment

Sunt o gramada de politzai care sunt inculti , nu puteau sa`i prezinte un motiv omului aluia de ce l`au ridicat...
                    BOMBING FOR PEACE IS LIKE FUCKING FOR VIRGINITY

Comment

Asta-i politia romana sau militia...si auzi explicatie ca articolul 172 din vechiul cud penal...

Acum 2 saptamani am fost intr-o seara(sambata pe la 9:30)sa il duc pe fratemeu pana intr-un sat(valea-viilor)...ploua asa incet si drumul pana acolo e chiar bun.Inainte de intrarea in sat ne opreste politia(stateau intre 2 curbe,cel mai probabil la panda.. ca acolo conduc multi fara carnet sau beti).Conducea sotia, si amandoi avem carnetul pe adrese diferite de buletin.Ne opreste politia ii dam actele la agent ...plecam...si dupa 5-10 min ne intoarcem din sat.Iar ne opreste politia si de data asta ii zic "mai ne-ai oprit de 5 min".Nu de alta dar picura in masina si eram si cu copilu si frig afara....
                      Se uita mai atent si observa ca adresa din buletin e diferita de aia din carnet si hopa amenda ca nu ati schimbat actu.Ii zic mai omule nu trebe ca s-o schimbat legea si nu mai trebe.Mere la masina si vine dupa 5 min ca tre sa dea amenda ca inainte in cazul asta se lua carnetu si acum se da amenda.I-am zis sa imi scrie amenda(si pe numele meu daca vrea si pe al sotiei) si sa imi scrie si art pe baza la care imi da amenda ca o platesc ei ca o mai venit inca unul.Mi-o zis sa mergem ca ne lasa de data asta.Am plecat si cand am ajuns acasa am cautat articolul in care se specifica, ca imi da amenda...si ghiciti....abrogat in 2007...punctul 1, numai stiu ce articol.

Noi am vrut sa schimbam carnetele prin august 2008 si ne-o zis ala la primarie ca nu trebe ca s-o schimbat legea....dar se pare ca nu au aflat toti politistii.
                      Imi pare rau ca nu le-am cerut numele si sa filmez si eu...cred ca asteptau "ceva"
                      Last edited by adibotormedias; 02-14-2009, 19:32 PM. Reason: Greseli de ortografie :) ...graba

Comment

Vazand intamplarea, imi aduc aminte de o situatie aproape similara al carui protagonist am fost chiar eu. Era in vara anului 2000, si nu exista din pacate aceasta tehnica digitala. Am fost ridicat pe sus de duba politiei, Aro, deoarece pozam un bloc. Dar nu un bloc oarecare, ci un bloc care, era cica, obiectiv militar. In blocul respectiv locuia celebra domna procuror Constanta Carstea, ( cea care a fost invitata si de Florin Calinescu, la emisiunea lui ) celebra in cazul "forfecuta", caz care l-a varat dupa gratii pe printul tigarilor Iskandarani. Aceasta doamna era pazita 24 ore din 24 de politisti. Iar eu, un nenorocit de fotoreporter am indraznit sa pozez "obiectivul militar". Nu stiu daca e de ras sau de plans.
                        Last edited by timisoreanul; 02-14-2009, 23:13 PM.
                        Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

Am avut ocazia sa "merg" pe Barcanesti-Sovata si au acolo un radar pe un logan galben.Tot timpul sta radarul in cate un sat si sta parcat in exteriorul drumului,deci parcat in fata portii a cate unui localnic sau lipit de gard, la 2-3m de drum si dupa cate un copac.De cateva ori statea chiar cu masina in lateral(spatele masinii la 90 de grade fata de drum) si radarul intors catre sosea. Drumul bun pe acolo si ei stau la intrare in sat,la cam 100m in interior, si pe drum fara treceri de pietoni, unde soferii uita sa mai incetineasca(chiar la intrarea in sat).Iar dupa 4-5km inca cate un echipaj care ii opreste pe cei care au fost luati de radar.

La fel stau in Mures la iesirea catre Turda-Cluj.Stau la iesire in peco(Petrom) si ii "pescuiesc" pe cei care iasa din oras.Mai e 1 km pana la iesirea din oras si e drum drept pe 2 benzi fara treceri de pietoni(de fapt o trecere care functioneaza pe un semafor dar doar in intervalul de ore in care se iasa de la Azomures). Iar gaborii stau in peco ascunsi si unde nu ii ia nici detectorul,si nici nu ii vezi ca mai is si alte masini ce alimenteaza.

Si daca le zici ca "e militie si sta la panda" se deranjaza gradele de pe umar si te ia la sectie.

Comment

Am gresit mai sus ,e vorba de Balauseri~Sovata si nu am mai editat ca mi s~a stricat calculatorul. si scriu de pe telefon

Comment

Corect. Logan galben cu radar am intalnit si pe ruta Balauseri - TG Mures dar si pe ruta Tg Mures-Reghin. Modul de operare identic cu cel descris mai sus. Noroc cu detectorul de radar din dotare.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF