Cred ca multi dintre cei care detin modele mai vechi de Mercedes si-ar dori sa-si aranjeze, reconditioneze masina intr-un fel anume. Din pacate din diferite motive acest lucru nu este posibil. Sunt curios, cum ati face acest lucru, lucru care poate odata sa devina si realitate.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Sa visam frumos- sau cum ti-ai aranja masina clasica
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Daca e tot momentul sa visam macar sa impartasim cu toti.
La mine visul e foarte ciudat,prima data incep sa visez vreo 15000 de euro,un garaj cu subsol un Mercedes w115(bot de cal) in acel garaj.
As dori sa pot restaura actualul insa sigur datorita fondurilor,lipsei de piese,lipsei de experienta o sa merg cu el pana va deveni o prada usoara pentru cimitirele de masini(aici cred ca e descris cosmarul).Daca ar fi sa restaurez as face-o nu sa tind spre originalitate,ci spre ceea ce imi place la model,sa le amestec si sa iasa cum mi-ar placea:de exemplu in fata mi-ar place sa am o bara dubla,cum s-a pus pe modele mai vechi si bara din spate sa fie lunga,cum am vazut ca au multe coupeuri.As utiliza modelul vechi de oglinda cea cromata si mai mica,usile sa fie tot model mai vechi cu gemulet cu triunghi si sa fie masina cu masca mare.Interiorul mi-as dori sa fie negru si sa aiba si un volan subtire negru.Motorul sa fie unul lenes adica un 200D care sa functioneze perfect si daca s-ar putea sa il fac sa nu polueze.
Acum sa vedem altii ce viseaza sau nu viseaza sunt prinsi in rutina de zi cu zi in care traim si nici de vise nu apucam sa ne bucuram.Si mai ales Timisoreanul asteptam si visul tau.Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''
-
Visul meu nu cred ca va deveni realitate. Visez un W 123 reconstruit, din materiale usoare, caroserie de aluminiu, bloc motor din aliaj, tot ce e greu si corodeaza din materiale sau aliaje usoare. Interior piele, diferential care nu uruie si un consum de cel mult 5,5 l/ 100 km, pentru un 240 d, un raport putere/ greutate de invidiat si pentru supertehnologia de azi. Sa mai continui?Prostia si Hotia au cucerit Romania.
Comment
-
Nu trebuie sa incepi visu ca stiind ca e doar un vis trebuie sa te lasi surprins de momentele in care visezi,e frumos sa fii si visator mai dureros cand te trezesti la realitate dar treci si peste.Da vreau sa continui suna frumos.Asa si eu de frica sa nu cumva sa nu existe piese(cea mai mare oroare a mea la masina care o detin,ca nu se gasesc piese,cu aceiasi ma confrunt si acuma),in garaju cu subsol,cel de care ziceam in postul anterior,mi-as pune vreo 4 motoare 200D refacute care sa mearga perfect si cand apare probleme la unu pac,schimbat.
Asa si eu mi-as dori o caroserie tratata cum se face la modelele mai noi si sa ma tina o vesnicie si daca s-ar putea sa fie vara,doar timp liber,sa fiu in tricou sa port ochelari si sa am bani de motorina(ultima fraza nu intra in cum mi-as schimba masina dar completeaza cadrul la vis).Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''
Comment
-
Colegu Miboto lasa ochelarii de soare si i-ai pe aia de sudura ca sa indeplinesti visul!
Sa visam da, piele rosie, dar piele nu dermatini, piele peste tot, scaune si fete de usi cotiere, jos moketa rosie, masina neagra ca sa intre in contrast cu ornamentele cromate aruncate peste tot, volan alb, selector la volan, si bineinteles masina automatica, clar, dizel indiscutabil! Cam asa imi vad eu coada, insa bugetu nu are aceeasi privire ca si mine, de refacut si vopsit nu e mare problema insa de tapitat ca lumea nu ai unde!W110-2.0 D 1966
W115-2.0 D 1971
W123-2.4 D 1982
Comment
-
my dream car...
motor (OM606 450hp), interior, exteriorLast edited by MAC99; 02-11-2009, 10:53 AM.
Comment
-
Originally posted by pneu View PostColegu Miboto lasa ochelarii de soare si i-ai pe aia de sudura ca sa indeplinesti visul!
Sa visam da, piele rosie, dar piele nu dermatini, piele peste tot, scaune si fete de usi cotiere, jos moketa rosie, masina neagra ca sa intre in contrast cu ornamentele cromate aruncate peste tot, volan alb, selector la volan, si bineinteles masina automatica, clar, dizel indiscutabil! Cam asa imi vad eu coada, insa bugetu nu are aceeasi privire ca si mine, de refacut si vopsit nu e mare problema insa de tapitat ca lumea nu ai unde!Last edited by timisoreanul; 02-11-2009, 21:39 PM.Prostia si Hotia au cucerit Romania.
Comment
-
"Colegu Miboto lasa ochelarii de soare si i-ai pe aia de sudura ca sa indeplinesti visul!" Pneu
Ai perfecta dreptate Pneu,e cazu sa ma trezesc la realitate si sa imi iau ochelari de sudura.Foarte buna replica insa momentan amindoi la capitolu produs monetar, tindem spre zero.Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''
Comment
-
Totul consta, in a gandi pozitiv. Atunci nu vei tinde catre zero, ci catre Infinit.Last edited by timisoreanul; 02-11-2009, 23:04 PM.Prostia si Hotia au cucerit Romania.
Comment
-
Lasa ca incet o sa ne prindem la niste recarosari cu masini din Germania pe cinste, la cate improvizatii au patzit masinile noastre e greu de imaginat ca or sa ajunga cum au fost odinioara, insa pana atunci frecam cu smirghel pe ruginile noastre cu gandul ca poate intr-o zi...W110-2.0 D 1966
W115-2.0 D 1971
W123-2.4 D 1982
Comment
Comment