Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Telefonie mobila...Ce companie preferati si de ce?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu am fost multumit de nici o retea....Acum am VODAFONE si nemultumit de ORANGE ca ma chinui cu un amarit de modem de ii zic ei BUSSINES EVERYWHERE....Pentru mine este clar ca platim de cel putin 3-4 ori mai mult decit valoarea efectiva a serviciilor prestate de ei.

Comment

Sunt client Vodafone! Primul abonament la ei a fost facut acum 4-5 ani, cel de 7 $ si cu un cent in weekend! Acum 2 ani am schimbat abonamentul cu unul de 35$ redus la jumatate, cu 200 min nationale, si 100 in retea datorita vechimii! Cele 200 de minute se reporteaza lunar, dar nu mai mult de 400. Facturile sunt intre 50-60 lei noi!
      Toate cele bune!

Comment

Originally posted by Diesel View Post
        De ce v-am intrebat?

Eu am Vodafone (Connex pe vremea aia) de 9 ani. La inceput am avut o cartela preplatita Connex Go! iar prin 2003 am trecut la abonament.In toamna asta primesc un SMS de la Vodafone in care mi se adresau pe nume (!) si-mi spuneau ca sunt client SILVER si ca au pregatit ei pt mine o oferta particularizata de minute,telefoane bla bla bla...

Din lipsa de interes, n-am dat importanta SMS-ului ...pana cand am vazut ce oferte noi are Orange (care in Ardeal e cam lider). Din acestea mi-a sarit in ochi un abonament de 8€ (tva inclus) cu 250 de minute in Orange si 125 minute nationale.

Am zis hai sa-i sun pe astia de la Vodafone sa vad ce oferta particularizata imi ofera ei mie...sun si ciocoflenderul de la serviciul clienti imi zice: pai n-avem nici o oferta pt dv......zic : bine dar atunci de ce v-ati deranjat sa-mi trimiteti un mesaj text in care imi spuneti pe nume ca mama, zicand ca aveti o oferta speciala pt mine?

Tipul se blocheaza si ma pune pe hold iar dupa ce revine, zice: Pai va pot oferi un nou abonament Vodafone (care costa mai mult decat actualul) si care are mai putine minute nationale decat actualul. M-a pufnit rasul si i-am spus sa-si indese oferta asta undeva adanc...

A doua zi m-am prezentat la Orange si mi-am facut abonamentul ala de 8€ si mi-am si portat numarul actual de vodafone ca nu avea sens sa-l schimb dupa atatia ani.
        Portarea efectiva dureaza 10 zile lucratoare deci abia in ianuarie voi avea numarul vechi in Orange, pana atunci mi-au dat o cartela cu un numar provizoriu de Orange.

Ziceam ca am facut o afacere f buna, pana cand am sunat la Orange sa-mi activez roamingul ca voi iesi din tara la sf anului...Surpriza...cei de la Orange imi cer 150€ depozit (!) ca garantie ca sa-mi asigure serviciul roaming, ca sunt client nou, ca nu ma cunosc(!) si ca abia dupa minim 6 luni se poate asigura roaming fara garantie...

Ciudat, nu vi se pare? Adica...eu vin de pe o alta retea, unde mi-am platit toate spezele la zi...ca altfel nu ma acceptau sa ma porteze, vin in reteaua lor si trebuie sa le dau spre pastrare aproape valoarea serviciilor pe 2 ani in avans ca sa ma poata suna si pe mine in strainatate...Apropo, acel depozit nici nu se returneaza de fapt, ci se vor scadea urmatoarele facturi din el...Altfel spus Orange se vrea un fel de banca care nu plateste dobanda...pt ca nu are incredere in clientii noi veniti..

Pana la urma am avut noroc ca portarea se va face abia la inceputul lui Ianuarie si pana atunci o sa am roamingul pe numarul de Vodafone...altfel eram tras pe bara.

Majoritatea cunoscutilor mei sunt pe Orange deci un avantaj exista, abonamentul e convenabil si mi-am pastrat numarul de telefon cel vechi...cam astea sunt avantajele. In rest, sunt constient ca reteaua Orange nu detine calitatea cea mai buna in asigurarea semnalului si a serviciilor.

Cei care vor sa afle mai multe despre trecerea de la o companie la alta cu pastrarea actualului numar de telefon o pot face vizionand site-ul http://www.portabilitate.ro

Revin cu amanunte privind operatie de portare a numarului.

Azi m-a sunat o domnisorica de la Vodafone sa-mi spuna ca a ajuns la ei o cerere de reziliere a contractului si implicit una de portare a numarului meu in reteaua Orange.

M-a intrebat daca eu am facut intr-adevar(!) acea cerere si ca m-a sunat sa-mi faca o oferta care sa ma faca sa anulez cererea de portare.

I-am spus ca oferta lor (oricare ar fi ea) e mult prea tardiva pt ca eu am fost cel care i-am sunat sa-i intreb ce mi-ar putea oferi in urma SMS-ului personalizat pe care mi l-au trimis tot ei, si la figurat vorbind mi s-a dat cu FLIT... si ca atare eu nu renunt la cererea mea de portare a numarului

Cu un tupeu iesit din comun, tipa a continuat sa ma persifleze vorbindu-mi de nu stiu ce extraoptiuni (care costa fiecare- ati ghicit nu?) si de faptul ca eu pot sa anulez fara repercursiuni cererea de portare ...bla bla bla.

In plus, vorbea peste mine ca sa ma acopere de parca eram la o emisiunea a lui Dan Diaconescu(in direct) ...In final, i-am spus ca eu nu ma joc cand imi pun semnatura pe o cerere si ca atunci cand am semnat acea cerere de portare eu am semnat si un contract cu Orange si daca am facut acest lucru, l-am facut in deplina cunostinta de cauza...si ca eu imi cunosc cel mai bine nevoile mele de comunicare.

Dupa ce am incheiat convorbirea cu respectiva, am primit pe ambele nr (Vodafone, Orange) un SMS de la Orange care ma anunta ca portarea se va face vineri intre orele 9-13.

Astept sa se termine balciul odata. Cine stie, poate peste 2 ani ma voi intoarce din nou la Vodafone. Insa acum, oferta lor scartzaie rau de tot (fie pt un client potential, fie pt un client mai vechi asa cum eram eu). La 12 ani de la intrarea pe piata GSM-ului ar trebui sa ofere mai mult decat 'minute in retea'. Strict parerea mea. De calitatea semnalului si a serviciilor nu am avut sa ma plang, sper doar sa nu ma dispere calitatea Orange. Despre asta o sa mai scriu pe masura ce imi voi forma o parere.

Comment

Mie mi se pare o mare problema felul in care trateaza in general vanzatorii sau orice alta persoana fizica/juridica, care ofera orice fel de servicii, pe cei care platesc pentru acele servicii. Ideea de "clientul nostru seful nostru" nu numai ca nu se pune in aplicare la noi dar cred ca multi dintre cei din comert nici nu au auzit de ea. Am patit-o cu totii si tot ce pot sa zic e ca este foarte important ca atunci cand suntem in astfel de situatii sa nu plecam capul si sa zicem "las ca nu vreau sa fac valuri" ci sa ne spunem punctul de vedere civilizat si prompt.
          Legat de telefonie nu de mult i-am cumparat sotiei nu telefon de la un dealer. Dupa trei zile s-a stricat. Au tot aburit-o aia p-acolo ca trebuie sa-l trimita in sevice, dar de fapt nu ei il trimit ca germanos si ca sa mearga ea la ei ca ei nu mai au telefonul ala. Numai prostii. Pe scurt, am cautat pe net legea protectiei consumatorului Legea 449/2003. M-am dus la ei la magazin si am insistat sa il sune pe patron. Am vorbit direct cu el si i-am explicat ce scrie acolo despre situatii de genul asta si care sunt amenzile. In 10 minute am plecat cu un telefon nou la fel ca primul (desi "nu mai aveau).
          In situatii jenante va recomand sa cautati pe google legea protectie consumatorului. Cine stie cand va poate prinde bine. E in format pdf.
          Scuze de semi-offtopic
          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
          C180 W202, 1994
          W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Eu am un abonament la Cosmote de 17 euro (adica vreo 70 ron) in care am gratis Cosmote-Cosmote nelimitat si 200 minute nationale (sau internationale pe fix). Super multumit la banii astia, mai ales ca am toti prietenii in Cosmote si vorbim 10 ore pe zi pe degeaba....
            Bun e ca minutele nationale nefolosite se reporteaza ....si mi-au dat si telefonul cadou....

De la servici am Vodafone.....nu ma da pe spate.

Comment

Vineri mi-a fost portat numarul fara probleme din Vodafone la Orange.

Asa cum ma asteptam, reteaua Orange e sensibil mai slaba calitativ decat Vodafone ca semnal, calitate a sunetului...Insa faptul ca majoritatea cunoscutilor sunt pe Orange, abonamentul mult mai convenabil decat cel de la Vodafone si faptul ca am putut sa-mi pastrez numarul pe care il aveam din 1999, ma fac sa cred ca am luat o decizie buna facand aceasta schimbare...

Acum i-am convins pe ai mei sa-si porteze numarul de telefon fix de la Romtelecom la UPC contractand un pachet de televiziune digitala prin cablu, internet 10Mb si telefonie pt 80 de lei/luna.

PS. Uitasem. Dupa cei de la Orange mi-au refuzat activarea roamingului pe motiv de garantie bla, bla, bla...am scris povestea...
              ... ei bine, dupa ce m-am inscris pe site-ul Orange pe Webcare mi-au activat roamingul fara nici o conditie in urma cererii de pe site.
              Last edited by Diesel; 01-13-2009, 00:14 AM.

Comment

Cosmote,Vodafone,Zapp de cand era Suntel

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF