Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Telefonie mobila...Ce companie preferati si de ce?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Telefonie mobila...Ce companie preferati si de ce?

Sunt curios ce companie de telefonie mobila preferati?

Si mai ales de ce?

Daca ati sesizat puncte slabe ale retelei preferate, care ar fi acestea?

Multumesc.
    46
    Vodafone
    43.48%
    20
    Orange
    39.13%
    18
    Cosmote
    17.39%
    8
    Alta (Zapp, Digi Mobil, ????)
    0.00%
    0
    Last edited by Diesel; 12-25-2008, 14:01 PM.

Orange-ul, pe care am si eu abonamentul are oferte foarte variate pt tot felul de clienti, dar la calitate a semnalului si la acoperire sufera foarte mult.
    Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

Nu prefer niciuna...'le muma-n-cur de hotzi la totzi... Folosesc Connex din inertzie.

Comment

Vodafone, de lene sa il schimb... sau poate ca toti sunt la fel...?
        ?

Comment

De ce v-am intrebat?

Eu am Vodafone (Connex pe vremea aia) de 9 ani. La inceput am avut o cartela preplatita Connex Go! iar prin 2003 am trecut la abonament.In toamna asta primesc un SMS de la Vodafone in care mi se adresau pe nume (!) si-mi spuneau ca sunt client SILVER si ca au pregatit ei pt mine o oferta particularizata de minute,telefoane bla bla bla...

Din lipsa de interes, n-am dat importanta SMS-ului ...pana cand am vazut ce oferte noi are Orange (care in Ardeal e cam lider). Din acestea mi-a sarit in ochi un abonament de 8€ (tva inclus) cu 250 de minute in Orange si 125 minute nationale.

Am zis hai sa-i sun pe astia de la Vodafone sa vad ce oferta particularizata imi ofera ei mie...sun si ciocoflenderul de la serviciul clienti imi zice: pai n-avem nici o oferta pt dv......zic : bine dar atunci de ce v-ati deranjat sa-mi trimiteti un mesaj text in care imi spuneti pe nume ca mama, zicand ca aveti o oferta speciala pt mine?

Tipul se blocheaza si ma pune pe hold iar dupa ce revine, zice: Pai va pot oferi un nou abonament Vodafone (care costa mai mult decat actualul) si care are mai putine minute nationale decat actualul. M-a pufnit rasul si i-am spus sa-si indese oferta asta undeva adanc...

A doua zi m-am prezentat la Orange si mi-am facut abonamentul ala de 8€ si mi-am si portat numarul actual de vodafone ca nu avea sens sa-l schimb dupa atatia ani.
          Portarea efectiva dureaza 10 zile lucratoare deci abia in ianuarie voi avea numarul vechi in Orange, pana atunci mi-au dat o cartela cu un numar provizoriu de Orange.

Ziceam ca am facut o afacere f buna, pana cand am sunat la Orange sa-mi activez roamingul ca voi iesi din tara la sf anului...Surpriza...cei de la Orange imi cer 150€ depozit (!) ca garantie ca sa-mi asigure serviciul roaming, ca sunt client nou, ca nu ma cunosc(!) si ca abia dupa minim 6 luni se poate asigura roaming fara garantie...

Ciudat, nu vi se pare? Adica...eu vin de pe o alta retea, unde mi-am platit toate spezele la zi...ca altfel nu ma acceptau sa ma porteze, vin in reteaua lor si trebuie sa le dau spre pastrare aproape valoarea serviciilor pe 2 ani in avans ca sa ma poata suna si pe mine in strainatate...Apropo, acel depozit nici nu se returneaza de fapt, ci se vor scadea urmatoarele facturi din el...Altfel spus Orange se vrea un fel de banca care nu plateste dobanda...pt ca nu are incredere in clientii noi veniti..

Pana la urma am avut noroc ca portarea se va face abia la inceputul lui Ianuarie si pana atunci o sa am roamingul pe numarul de Vodafone...altfel eram tras pe bara.

Majoritatea cunoscutilor mei sunt pe Orange deci un avantaj exista, abonamentul e convenabil si mi-am pastrat numarul de telefon cel vechi...cam astea sunt avantajele. In rest, sunt constient ca reteaua Orange nu detine calitatea cea mai buna in asigurarea semnalului si a serviciilor.

Cei care vor sa afle mai multe despre trecerea de la o companie la alta cu pastrarea actualului numar de telefon o pot face vizionand site-ul http://www.portabilitate.ro

Comment

Eu am vodafone...o oferta mai speciala.Am un abonament de 3euro si am 100min nationale.Problema e ca abonamentul e facut prin firma la care lucrez si daca "demisionez" tre sa renuntz.Oricum toata familia avem(sotie,parinti,socrii,frati),si colegi de pe la lucru.Dupa ce terminam min nationale avem 1cent/min intre noi si vreo 4cent/min vodafone si 10-12 centi/min orange...etc.
            De semnal sau altceva eu nu ma pling de vodafone.
            Mai avem mai nou si digi-mobil.La astia cu 3 euro pe luna avem 300min in reteaua digi si 50 in romtelecom.La mobil e semnal cam slab,adica nu au semnal oriunde.

Comment

Nici eu nu vreau sa mai aud de vodafone, luna de luna plateam 150-200 ron si p... avantaje,ca sa imi modific abonamentu trebuia sa platesc,plus ca in alte retele aveam 19 centi /minut ,tarif de cacat, si asa am trecut pe cosmote , am minute nelimitate pe cosmote si 200 de minute nationale sau internationale si dupa asta 200 de min, 9 centi in afara retelei plus telefon smecher la pret de 1 ron, .
              Mercedes w211 E220CDI
              Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
              Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Vodafone

Mediu multumit de calitatea serviciilor, acoperire OK aici si in exterior.
                Am un abonament de 7 euro, 280 minute gratuite in retea, 0,07 euro in retea, dar nu stiu cit este tariful in alte retele.
                Sint client de 11 ani, din acest motiv nu simt la buzunar ceva avantaje pentru fidelitate.

Comment

Oameni buni eu folosesc Cosmote cu abonament de vreo 2 ani si ceva. Am fost client vip la connex inainte sa-i preia Vodafone dar nu m-a ajutat cu mai nimik...decat ca mi-au inlocuit o data sim-ul gratis ca era cam rupt.
                  Cosmote-ul ma multumeste pentru ca platesc 8 euro si am 60 de minute in orice retea si 500 in cosmo plus 500 de sms-uri. Pe langa daca le depasesc am tarif fix in orice retea la orice ora vreo 14 ceniti pe minut si 5 centi sms-ul. Au oferte bunicele si daca iti iei in familie e relativ ok. Vorbesc cu sotia orice problema fara stres si am si multi prieteni in retea.
                  Semnalule foarte ok si merita intrat pe site-ul lor pentru ca au si oferte pentru abonamente bussines, destul de destepte.
                  Cu 150 de lei maxim platiti(cand depasesc minutele) vorbesc fara sa ma stresez prea mult. E relativ ok.
                  E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                  C180 W202, 1994
                  W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Fratzilor eu la Orange am 800 de minute in retea, 800 de SMS-uri in retea si 80 de minute nationale!! Toate astea pentru 6 euro. Nu stiu daca inclusiv TVA, dar cred ca nu mai conteaza. Asta e unul dintre motivele pentru care am si renuntat la abonament!
                    http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Am in felul urmator:
                      Cel mai uzual: Cosmote
                      Pentru internet mobil: Orange
                      Pentru alte chestii: Vodafone(asta e numarul cel mai vechi pe care il am..si d-aia nu renunt la el)
                      In general Cosmote mi se pare cea mai bine pusa la punct retea din Romania(d.p.d.v al ofertelor/pret)
                      Am observat ca de obicei zonele difera.Ex: zona de N-E a Romaniei prefera Orange,in timp ce astia din Sud prefera Vodafone.
                      Pe de alta parte nu mi-as mai lua acum vodafone,nici orange..poate doar un zapp ca am vazut oferta destul de tentanta acum...esti platit cand esti sunat...ceea ce mie imi trebuie(la cat de des imi suna telefonu`).
                      Cosmote: 600min in retea,60Nationale..si Sms-uri cate nu scriu eu intr-un an.Asta la pret de 5 euro/luna.Nici macar nu stiu cat costa un minut in alta retea.Cred ca undeva pe la 10centi.
                      Nu mai e cum a fost odata,cand erau nesimtiti rau.De cand cu portabilitatea numerelor..le-a cam intrat iepurele cu morcov cu tot in rect si au inceput cu ofertele tentante...
                      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                      Si o panarama de scuter

Comment

Vodafone

Folosesc Vodafone. Telefon de servici. 100E+4*4.5E pe luna, 4 numere, 1000 minute oriunde oricand. 500 minute in grup (intre cei 4) si internet mobil. Nu s-a pus problema pana acum sa depasesc desi vorbesc destul.
                        Avantajul la Vdf este roamning-ul, este extrem de avantajos. In plus am aplicatie web securizata unde pot sa-mi configurez ce si cum vreau, fara sa mai trebuiasca sa sun la serviciul clienti si sa-i rog frumos, si sa ma treaca de la unul la altul asa cum era la Orange. Orange au si ei ceva pe web, doar ca nu merge. Sau cel putin acu 2 ani cand am scapat de ei nu mergea.

Am avut Orange o gramada de timp, dar statea slab cu semnalul si "customer care". De cate ori vroiam ceva ba nu se putea, ba mai trebuia sa astept. Si in plus la Orange am gasit in facturi chestii pe care nu le-am cerut. Si cand i-am intrebat au zis ca ei n-au nici un control, si daca e pe factura inseamna ca am folost serviciul repspectiv.
                        Cei de la Orange mai au o chestie "draguta" care odata la 6 luni activeaza "by default" toate casutele vocale, chiar daca eu expres am cerut sa nu fie niciodata activata. Si pentru cei care au abonamente cu tarife ok dupa o anumita ora...orange-u se ocupa si de ei, in sensul ca au ceasul "oficial" cau cateva (chiar zeci) de minute innapoi, deci daca tu suni dupa 6 ca asa stii ca ai tariful, la ei s-ar putea sa fie 5:50 si sa te tarifeze ca atare.

Cat despre cosmote (aka romtelecom) nici nu stau de vorba. Ratatii de la rtl m-iau mancat nervii si noptile prin generala si liceu, cand erau monopol legal, si eu vroiam sa "ma dau" pe net. Aveau niste tarife de toata frumusestea. Bineinteles ca m-am prins ce e aia un "blue box" dar si atunci cu frica permanenta ca vin sa ma salte...Deci dupa mine, cred ca nimic nu mi-ar pica mai bine decat sa-i vad in faliment pe ei si pe toate scartzele care lucrau la caserie si tineau coada doar asa ca se le vada seful lor ca ar fi ocupate. Cred ca nu treceau 2 - 3 luni, si odata cu factura venea o instiintare ca tarifele s-au marit pentru ca....bla bla...asa ca "go to hell romtelecom" .

Comment

Sunt client din 1997 la Orange.
                          Eu sunt multumit de serviciile lor, asta poate si datorita faptului ca am un abonament foarte avantajos.
                          Am lunar 2000 minute in Orange, indiferent de ora si 130 nationale, astea din urma reportbile. Pretul abonamentului este de 10 euro fara TVA.

Sarbatori fericite!
                          http://goo.gl/YDT4L

Comment

Sunt abonat ORANGE, VODAFONE şi ZAPP. Un abonament bun îl am la Zapp dar aparatele lasă de dorit. Pusa cap la cap toate criteriile, cei mai buni îi consider Vodafone(semnal bun,stabil,roaming acceptabil). Orange-ul îl ţin pentru internet mobil.
                            Dar, după cum am mai vazut postat, toţi sunt nişte hoţi(reţelele).

Comment

Vodafone, platesc aprox 40 ron/luna : 150 min in retea, 50 min nationale si nu stiu cate sms-uri
                              Cosmote, aprox 40 ron/luna : 500-600 min in retea, 60 min nationale si sms-uri fara numar
                              Vodafone (de serviciu), nu platesc nimic, nu stiu ce tarife are si nici nu ma intereseaza, dar la cate minute am eu, nu cred ca vorbesc mnai mult de 2 euro/luna in interes personal de pe telefonul de serviciu.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF