Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Amatori targuri de vechituri/talcioc/bazar

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Referitor la bijuterii, are nevastă-mea o prietenă care cred că are raze X la retină... așa le știe găsi, ceva de groază... nu a avut capturi așa mari (cea mai mare a fost totuși de 700 de lei, luați pe o brățară pe care a dat 5 lei), dar constante... aproape în fiecare duminică agață ceva în cârlig...

    Referitor la duminica asta, deși piața a fost slabă, au fost totuși câțiva care au adus deja prima tură de marfă proaspătă pe anul ăsta... butoiașul mare la 10 lei, cel mic la 3, minimașina de cusut tot la 10 lei cu baterii cu tot, setul de solniță/piperniță 3, umbrela și fața de masă idem fiecare, cartea 2 lei, iar furtunurile 5 ambele... Para de decor și suportul de scobitori au fost cadou!
    Attached Files
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

    W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

    Comment


    • #92
      Dimineata cu ceata groasa si -6°C, parbrizele la masini erau cu un strat gros de gheata dar parca pe a sotiei era ceva mai subtire. Dau cheie la masina si ma apuc de curatat gheata cu racleta injurandu-mi inteligenta de maimutoi ca nu am iesit cu 10-15 minute inainte sa o pornesc sa scap de activitatea asta minunata.
      Imi fac ceva loc prin care sa vad drumul, cam cat aveau tancurile sovietice si purced in a deschide lacatul de la poarta culisabila - bineinteles dupa ce conving cu greu cheia sa intre reusesc sa o rup in lacat fara sa il descui.
      Ghiciti cine a intins prelungitor pina la poarta si taia cu flexul un lacat duminica la ora 6:30 dimineata...

      Cumparaturi ... am luat ceva lucruri de la un nene care il stiu din fostul cartier in care am crescut, de ala care aducea blugi de la turci prin anii '90 - doua Malizia 15 lei ambele, doua dracu sa le ia 10 lei de asemeni pt amandoua, crema anticelulita 35 lei (pun link mai jos), carte Disney 3 lei care s-a dovedit ca o mai am - mi s-a parut mie cunoscuta ,ciorapi Cat 25 lei 3 perechi.
      Am plecat destul de repejor deoarece printre tonete nu era curatat si luasem ceva zapada in bocanci.

      Somatoline Snellente 7 Notti Ultra Intensivo per quei momenti in cui vuoi snellire rapidamente. Confezione da 400 ml. Spedizione entro 24 ore
      Attached Files
      Stefan

      Comment


      • #93
        Legat de faza cu gheata pe geamurile masinilor, simpatizez cu tine pe chestia cu inteligenta unei primate. Intre timp s-au facut progrese si exista ceea ce se cheama de-icer sprays:



        Spray dezghetat parbrize.jpg



        Dragos

        Comment


        • #94
          Timp frumos pentru o zi de ianuarie... se schimbă clima, fraților, ce mai...
          Rezultatul cam slab, dar interesant: pe lângă botinele noi-nouțe la 10 lei, am găsit ceva (la suma modică de 8 lei) ce are și un prieten de-al meu, și de fiecare dată când le scoate pe masă, avem impresia că suntem beți din capul locului...
          Attached Files
          Lord W126 500SE -> 2.5D
          Lady W123 230C -> 240D
          W124 -> 200D
          W208 CLK200 -> 2.0

          W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
          Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
          Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

          Comment


          • #95
            Destula captura Levi -am avut si duminici ramase doar cu plimbarea. Eu am fost ceva mai larg la mana .
            La noi frigut dar fiind ultima duminica din concediul asta am profitat la maxim de ea.
            Cizme piele cu blana stare ff buna 30 lei , Nike noi 60 lei - sunt originali, i-am cautat dupa cod, lampa cu mosu 2 lei, ceasuri dama Guess-ul 20 lei, Swatch 7 lei, rochita 10 lei si inca o crema anticelulita la fel cu cea postata mai sus 30 lei.
            Attached Files
            Stefan

            Comment


            • #96
              Ajuns pe la 9, odată cu fulgii de nea... și totuși, recolta e destul de bună (a fost ziua ”30 de lei”): ghiveci (am un palmier care a crescut și nu mai încape în ”haina” actuală) și detergent din Nemția la 30 de lei fiecare, șampon la 10, restul (bureții și șervețelele umede) 5 lei toate
              Attached Files
              Lord W126 500SE -> 2.5D
              Lady W123 230C -> 240D
              W124 -> 200D
              W208 CLK200 -> 2.0

              W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

              Comment


              • #97
                @Levi - Am vazut si la noi in targ detergent lichid insa am fost sceptic in al cumpara fiindca mi s-a parut usor de "inmultit" ! Se cerea 40 lei pe bidon, cred ca am sa ma uit mai indeaproape duminica viitoare, oricum e la jumatate de pret fata de supermarket.

                Am luat asa: geaca cu reflectorizante 12 lei (imi trebuie), hanorac N,Y&C nou 10 lei -e portocaliu desi pare rosu in poza, leduri canbus pt e46-le sotiei 5 lei x 2, "cheie" suplimentara la masina mea de 32GB la 15 lei, carte povesti noua 5 lei.

                Am facut poza in portbagaj, de obicei le fac in baia de jos unde sotia le aplica un tratament cu Sanatol sau le baga la masina, dupa caz.
                Attached Files
                Last edited by dog; 02-04-2018, 17:21 PM.
                Stefan

                Comment


                • #98
                  Originally posted by dog View Post
                  detergent lichid ... usor de "inmultit"
                  Așa este, însă ăștia de la noi le aduc ”pereche”, adică 2 bidoane (unul pentru albe, altul pentru colorate) sunt ambalate într-o cutie de carton. Eu am luat un carton, dar l-am desfăcut/rupt, deoarece erau mai ușor de ținut în mână bidoanele... logic...
                  Nu zic că și așa nu se poate înmulți, dar repet, experiența de data trecută a demonstrat că nu ”s-au jucat”.
                  Lord W126 500SE -> 2.5D
                  Lady W123 230C -> 240D
                  W124 -> 200D
                  W208 CLK200 -> 2.0

                  W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                  Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                  Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                  Comment


                  • #99
                    Originally posted by dog View Post
                    ...supermarket...
                    Originally posted by Levi View Post
                    ...
                    Nu zic că și așa nu se poate înmulți...
                    La supermarket se practica acest "botez" de decenii...

                    Nu stiu de ce nu are sigiliu balsamul/detergentul lichid cum exista la alte recipiente ce contin lichid...
                    W123 280E Blue Green Metallic

                    W126 280SE Champagne Metallic
                    W126 280SE Black Blue Metallic
                    W126 500SE Lapis Blue Metallic
                    W126 500SE Midnight Dark Blue

                    W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                    Comment


                    • Fac un mic off, am conststat ca cel de supermarket, care am dat undeva la 45 lei si aici vorbim de bidonul mic de 30-40 spalari nu cel de 80 care e aproape dublu la pret, era sigilat cu folie de aluminiu dar capacul se desurubeaza cu tot cu sigiliu !
                      Cred ca singurul mod in a verifica e sa te uiti la consistenta sa vezi daca e mai vascos sau e "pisu". Duminica viitoare vin cu feedback !
                      Stefan

                      Comment


                      • Off topic

                        Originally posted by dan500se View Post
                        La supermarket se practica acest "botez"
                        Nu stiu de ce nu are sigiliu balsamul/detergentul lichid
                        Simplu: încurcă la botez
                        Lord W126 500SE -> 2.5D
                        Lady W123 230C -> 240D
                        W124 -> 200D
                        W208 CLK200 -> 2.0

                        W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                        Comment


                        • Dupa mult timp am "iesit" si eu la Piata (Veche) de Masini din Arad si la Piata Obor.

                          La Piata de Masini nu am avut ce vedea... Cred ca a fost una din cele mai slabe zile de piata pe care am vazut-o eu vreodata (si pe vremuri umblam chiar des). Asta chiar daca vremea a fost relativ buna (innorat dar nu foarte frig si nici vantul nu a batut).

                          La Piata Obor a fost o aglomeratie relativ obisnuita (desi am ajuns eu destul de tarziu pe acolo, dupa vizita la Piata de Masini), dar nimic de mentionat in cea ce priveste punctele mele de interes.

                          In consecinta nu am luat nimic, nu am vazut nimic ce sa ma intereseze. Macar ca o plimbare de inainte de masa a fost OK.
                          W123 280E Blue Green Metallic

                          W126 280SE Champagne Metallic
                          W126 280SE Black Blue Metallic
                          W126 500SE Lapis Blue Metallic
                          W126 500SE Midnight Dark Blue

                          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                          Comment


                          • Noi iarăși am venit încărcați din piață
                            Pe lângă încă 2 bidoane de detergent lichid (la aceeași 30 de lei/bidon, dar cred că nu mai prindem noi așa ceva, s-au deșteptat și nu mai vor nici în ruptul capului sub 35), consoarta a mai luat o pereche de blugi (10 lei), o cutie ermetică pt cafea (tot 10 lei), o farfurioară Londa pt mestecat vopsea de păr (2 lei), 4 curele la 1 leu bucata, o cafea Dallmayr la 12 lei; iar mie mi-au rămas numai 1 casetă Video8 la 2 lei, furtun de apă 3/8 tot la 2 lei și ... o șapcă Mercedes care s-a suit pe capul meu contra sumei de 5 lei.
                            Attached Files
                            Lord W126 500SE -> 2.5D
                            Lady W123 230C -> 240D
                            W124 -> 200D
                            W208 CLK200 -> 2.0

                            W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                            Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                            Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                            Comment


                            • Si la noi s-au scumpit bidoanele de Ariel, azi cereau 45 de lei dar eu cum am cotizat recent la supermarket si am considerat ca are balta peste asa ca am zis pass.

                              Scuturat si eu destul de bine portofelul, adidasi sport imitatie piele Kappa (noi) 30 lei, pantof piele dama noi i-am luat ca erau 20 lei , Adidas F10 sh pt mine 30 lei, manusi piele intoarsa 5 lei, spuma Fusion 10 lei, legatura Lavazza Rosa 4 bucati 40 lei si un prelungitor USB 3 lei, adaptor Uk to Eu 5 lei - ultimele doua nu sunt in foto.

                              Am mai postat ultima imagine pe un topic dar fiindca ma enervez si ma roade ulcerul care nu-l am cand vine cumnatul meu pe la mine .
                              Attached Files
                              Stefan

                              Comment


                              • M-am trezit cu un total dezinteres de a parasi patul in special datorita faptului ca la 8 trebuia sa fiu la munca.
                                Am petrecut o ora in targ cu un ochi la tarabe si comercianti si celalalt la ceas. Achizitionat doua parfumuri dama Davidoff cu 40 lei bucata, vesta si geaca pentru munca 30 lei ambele - desi nu-mi trebuiau nu m-am putut abtine, doua ornamente 10 lei si doua pandative 20 lei, cel mov s-a dovedi a fi de "haur".
                                Attached Files
                                Stefan

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF