Am mers acum mai mult cu rotile 205/55r16.Mi se pare ca merge mai greu directia decat cu 195/60r15,deci parca invart mai greu de volan.Am fost azi la sibiu si masina merge cat de cat bine,la 140-160 merge bine.In schimb la viteze de 50-130Km/h,la scimbarea directiei,ca sa depasesc si sa revin dupa depasire, masina trage cand stanga,cand dreapta.Daca trage dreapta si indrept din volan trage dupaia stanga si merge drept dupa ce indrept iar.Nu trage brusc dar se simte.Si am observat ca fenomenul se simte mai mult cand e drumul cu denivelari.Se simte la fel si la franari.Si azi nu am gasit unde sa echilibrez rotile sau sa vad ce are.
In scimb in curbe se comporta f bine masina,chiar cu cauciucuri de vara.
Si daca virez tare dreapta, ma intorc 180 grade, freaca ceva la roata care ramane in exterior,da pe drum nu fac asemenea viraje.
Mezzo eu chiar nu cred ca incap de 215 pe masina,cel putin pe a mea sigur nu incap,pe fatza.
Luni merg la service,sper sa fie doar de echilibrat rotile.Am vazut ca altii au avut mult de lucru prin service pana au descoperit problemele ce tineau de stabilitate.
Poate sa fie si din reglat unghiurile masinii?Deci trage alternativ,stanga drepata,nu doar intr-o directie.
In scimb in curbe se comporta f bine masina,chiar cu cauciucuri de vara.
Si daca virez tare dreapta, ma intorc 180 grade, freaca ceva la roata care ramane in exterior,da pe drum nu fac asemenea viraje.
Mezzo eu chiar nu cred ca incap de 215 pe masina,cel putin pe a mea sigur nu incap,pe fatza.
Luni merg la service,sper sa fie doar de echilibrat rotile.Am vazut ca altii au avut mult de lucru prin service pana au descoperit problemele ce tineau de stabilitate.
Poate sa fie si din reglat unghiurile masinii?Deci trage alternativ,stanga drepata,nu doar intr-o directie.
Comment