Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W203

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W203

Salut.
    Am un W203 din 2001 (C200K), cu tabla cam ruginita, de care cam as vrea sa scap.
    Intrebarea adresata colegilor de forum este urmatoarea:
    Ce ma sfatuiti sa fac: vanduta la dezmembrari pt. cca. 1000 de euro sau ”fatuita” si vanduta pe roti?
    Masina e inmatriculata in 2005, acum e pe persoana juridica si nu are taxa auto achitata.
    S-au schimbat la ea, in ultimii 2 ani, urmatoarele: amortizoare, discuri frana, bucsaraie, electromotor, alternator, baterie, far stanga.
    Sper sa fi nimerit bine aici.

Daca te hotarasti sa o dai la dezmembrat anuntama ca ma intereseaza motorul complet cu tot cu accesorii.
    On topic depinde de starea generala a masinii daca merita facuta o investitie si pusa la punct asa cum trebuie ca sa o poti vinde pe o suma ok, tinand cont si de numarul de km care ii are masina ta, interior, optiuni si totodata de fluxul mare de masini care intra in tara de cand a iesit taxa.
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

Comment

Daca iei motorul pentru tine e motorul 'vechi' adica M111 cu lant dublu si 'capac' rosu.Cere VIN-ul ca sa fii sigur.

Comment

Motorul are 360.000 km reali rulati.
        De mers merge foarte bine, diagnozele nu au relevat nimic cu problema, sta insa checkul aprins, cam ca la toate C.urile pe benzina.
        Tabla e cam praf, a prins-o rugina cam peste tot.
        Nr. de identificare este: WDB2030451F151428.

Comment

Motorul nu e prentru mine e pentru o cunostiinta care are un C identic.Depinde mai departe de decizia initiatorului.

Comment

Omul a pus ghilimele cand a spus ”fatuita”. Eu trag concluzia ca nu e vorba de a pune la punct o masina ci de a incerca sa ascunda problemele pentru a obtine un profit cat mai mare. Asadar, mare atentie pentru cei care vor sa cumpere, e posibil sa fie vopsita frumos dar sa bagi degetul in tabla.
            No malfunction

Comment

Originally posted by georgealinel View Post
              Omul a pus ghilimele cand a spus ”fatuita”. Eu trag concluzia ca nu e vorba de a pune la punct o masina ci de a incerca sa ascunda problemele pentru a obtine un profit cat mai mare. Asadar, mare atentie pentru cei care vor sa cumpere, e posibil sa fie vopsita frumos dar sa bagi degetul in tabla.
              Nu este chiar asa.
              Am platit 15000 de euro pe masina asta si ma cam doar sufletul sa o dau pe-o mie. Nu vreau sa trag vreo teapa sau ceva de genul. Nu as fi postat aici daca ar fi fost asa.
              Repet, masina merge foarte bine, idea e ca la service mi s-au ”recitat” sume intre 1000 si 1500 de euro pentru vopsit, de-aia am si cerut un sfat.

Comment

Cu siguranta cu masina pusa la punct la vanzare vei obtine mai multi bani decat la dezmebrari aka aia 1000 de euro.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF