Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mircea Badea, pro/contra (cu argumente)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mircea Badea, pro/contra (cu argumente)

Salut dragilor. Am norocul sa execut munca de birou de cateva luni incoace, lucrand in proiectare in constructii. Ca atare in pauza de masa urmaresc pe net emisiunea "In gura presei". Trebuie sa subliniez ca nu ma uit la televizor, in parte pentru ca nu am chef, doi pentru ca nu am timp si trei pentru ca sunt proaspat casatorit si...nu am timp. Pentru mine emisiunea asta e in acelasi timp o relaxare dar si o cale de a fi la curent cu ultimele "mondenitati" si activitati politico-mediatico-ziaristice.
    Daca nu o urmaresc numai eu va invit sa facem si noi cam ce face Badea (nu ma refar la sfoara pe 2 scaune, fie ele chiar si de mercedes), ci sa comentam...pe Mircea sau emisiunea sau ce comenteaza el zi de zi.

Un ultim punct: Domnul Mircea Badea potriveste profilului de posesor de Mercedes-Benz? (actualmente conduce Renault laguna). Intreb asta vorbind de un personaj in antiteza cu seful Statului care, desi nu se potriveste, poseda (a cause du fonction).
    Last edited by adidc; 12-03-2008, 17:12 PM.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Eu sunt PRO.Omu mi`a placut de cand facea spagatu` la matinalul cu TEO..
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by adidc View Post
      Salut dragilor. Am norocul sa execut munca de birou de cateva luni incoace, lucrand in proiectare in constructii. Ca atare in pauza de masa urmaresc pe net emisiunea "In gura presei". Trebuie sa subliniez ca nu ma uit la televizor, in parte pentru ca nu am chef, doi pentru ca nu am timp si trei pentru ca sunt proaspat casatorit si...nu am timp. Pentru mine emisiunea asta e in acelasi timp o relaxare dar si o cale de a fi la curent cu ultimele "mondenitati" si activitati politico-mediatico-ziaristice.
      Daca nu o urmaresc numai eu va invit sa facem si noi cam ce face Badea (nu ma refar la sfoara pe 2 scaune, fie ele chiar si de mercedes), ci sa comentam...pe Mircea sau emisiunea sau ce comenteaza el zi de zi.

Un ultim punct: Domnul Mircea Badea potriveste profilului de posesor de Mercedes-Benz? (actualmente conduce Renault laguna). Intreb asta vorbind de un personaj in antiteza cu seful Statului care, desi nu se potriveste, poseda (a cause du fonction).
      Acuma ca sa fiu si eu sincer cu voi, dupa numaratoarea aia stupida, sa-l comentam pe Mircea Badea mi se pare un alt subiect de doi bani pe acest forum. N-am nimic cu el, cu emisiunea lui care nici macar n-o urmaresc dar nu uitati ca suntem pe un forum legat de probleme tehnice si nu de emisiuni tv. Sincer asta e parerea mea. Vreti sa-i faceti lui nea Mircea Badea statuie pe forum n-aveti decat. Pt mine si asta e un fel de "mare om mare caracter". Dar chiar sa discutam acum si despre asta si emisiunea lui mi se pare o alta pierdere de vreme.

Comment

Multumesc de sinceritate. Eram si eu curios sa vad ce pareri au oamenii de el in general si asta mai ales fiind la sectiunea off topic - discutii libere. Cu alte cuvinte, dupa parerea mea, fiecare e liber sa scrie cam ce ii trece prin minte (asta inteleg prin "libere"). Evident asta include remarca "subiect de doi bani".
        Sti, ma gandeam la "viata de doi bani" pe care multi o duc, la zilele de doi bani pe care multi le au...chestii de-astea. In nici un moment nu ma gandeam sa vorbim despre viata lui personala sau sa punem poze cu Mircea Badea, ci sa discutam, eventual, ideea de a spune lucrurilor pe nume, de a nu merge cu valul...treburi de-astea. Intr-un fel alegerea lui (de catre mine) poate fi considerata o "metafora" (exprimare dusa la extrema).
        Din nou cu tot respectul si in ideea discutilor libere.

Cum ziceam si la inceput sa-l comentam pe el, sau ceea ce face in emisiune sau pe cei despre care vorbeste. Adaug acum: vorbind principial.
        Last edited by adidc; 12-03-2008, 18:35 PM.
        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
        C180 W202, 1994

Comment

Eu am invatzat ca atunci cand discut (barfesc) despre; politica, religie sau fotbal, sigurat ma aleg cu dushmani, un fel de a zice "când te bagi in lături te mănâncă porcii".
          Cel mai "sanatos" este sa vorbeshti de curve si mashini, cu toate ca si aceste subiecte starnesc patimi.
          Last edited by orca; 12-04-2008, 14:15 PM.
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Personal sustin subiectul. Mi se pare de bun simt sa mai socializam si altfel decat prin discutii tehnice. Fata de numaratoarea in cauza aici putem emite pareri deci putem sa ne cunoastem, sau mai bine spus "sa ne dam arama pe fata".
            Mutatis mutandis, Ceausescu a gresit atunci cand in loc sa vada marile probleme ale natiunii el se preocupa pe cati metri patrati cultiva tzaranul cartofi sau unde ejaculeaza el cand facea sex.
            Discutzii de genul pot lega comunitatea mult mai strans...cu prietenii nu discuti doar subiecte dinainte stabilite. Sau poate ca aici nu avem loc de discutii prietenesti.
            Pentru evitarea polemicilor precizez ca acest post este adresat erga omnes si nu unui user anume. Mircea Badea sa traiasca, asa cum si noi o facem...
            http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

E tare omu'. Adidc pentru multi "In gura presei" este singura cale de acces la ce se intampla in tzara. In mare parte ca nu au timp si pe de alta parte te saturi sa te uiti la televizor, pe fiecare canal fiecare dandu-si cu parerea si inducand lumea in eroare (zic eu). Felul cum el ramane obiectiv in cam toate situatiile, mai ales in politica, sa fim sinceri, nu are cum sa nu te faca sa te uiti in continuare. Plus ca mai tot ce zice se adevereste....
              Are si cateva "hibe", mai ales cand repeta de o gramada de ori aceeasi fraza sau cand nu stie despre ce "cantaret" este vorba si se face nestiutor...
              Cateodata is satul si de vocea lui (devine ca un bazait stresant) si toate chestiile pe care le zice.
              Dar in mare parte este un om de nota 10(ca prezentator de emisiune). Dusmani cred ca are cu gramada. Deabia el are dreptul sa cante manele ))).
              Last edited by PaRaDoX; 12-04-2008, 02:34 AM.
              http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

Il urmaresc pe net de ceva timp,sunt curios ce bani ia ca sa isi faca atitzi dusmani.....partzial ma regasesc in ideile sale,dar vrea sa fie un justitziar,ceea ce e specific virstei fragede....sper sa nu isi ia vreun glontz in cap,crede ceea ce credeam multzi la anii sai-ca daca dai picioare unui sac de box esti superman...

Comment

La Tv nu-l gasesc pe Badea la locul lui. In schimb la radio, am prins cateva emisiuni care mi-au facut cateva sute de kilometri pe masina sa treaca mai repede...

Comment

E tare baiatu'. Imi place.
                    stima,
                    100% oltean
                    Oo\=|=/oO

Comment

O informatie mai mult sau mai putin valoroasa: Baditza are 34 de ani si castiga in jur de 18000 de euroi pe luna (comparativ: Dan Negru 20 de mii si Andrea Esca 40 de mii - cel mai mult dintre cei de pe sticla).
                      Cum spuneam insa, nu despre el ma gandeam sa vorbim ci despre lucrurile pe care, in general le vorbeste.
                      Eu l-am prins doar o data in masina la radio Zu si parca nu a fost minunat. Totusi la cat e de laudata emisiunea poate l-am prins eu intr-o zi naspa. Imi place in grura presei pentru ca 1. spune neste chestii si 2. se poate vedea pe net cand vreau eu.
                      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                      C180 W202, 1994

Comment

Ca si SINTEZA ZILEI....

Comment

Originally posted by adidc View Post
                          Imi place in grura presei pentru ca 1. spune neste chestii si 2. se poate vedea pe net cand vreau eu.
                          Solide argumente... No offence, nu o lua personal!
                          http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

Gadea, Cristoiu, Badea, Stan,Ciutacu,Radu Tudor,..... exceptionali....
                            Voiculescu....sublim...
                            Antenele.....induiosatoare...

Comment

Daca cistiga cit sustzii,nu ar merge cu o masina neachitata,si ar sta singur,nu cu parintzii...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF