Salut dragilor. Am norocul sa execut munca de birou de cateva luni incoace, lucrand in proiectare in constructii. Ca atare in pauza de masa urmaresc pe net emisiunea "In gura presei". Trebuie sa subliniez ca nu ma uit la televizor, in parte pentru ca nu am chef, doi pentru ca nu am timp si trei pentru ca sunt proaspat casatorit si...nu am timp
. Pentru mine emisiunea asta e in acelasi timp o relaxare dar si o cale de a fi la curent cu ultimele "mondenitati" si activitati politico-mediatico-ziaristice.
Daca nu o urmaresc numai eu va invit sa facem si noi cam ce face Badea (nu ma refar la sfoara pe 2 scaune, fie ele chiar si de mercedes), ci sa comentam...pe Mircea sau emisiunea sau ce comenteaza el zi de zi.
Un ultim punct: Domnul Mircea Badea potriveste profilului de posesor de Mercedes-Benz? (actualmente conduce Renault laguna). Intreb asta vorbind de un personaj in antiteza cu seful Statului care, desi nu se potriveste, poseda (a cause du fonction).

Daca nu o urmaresc numai eu va invit sa facem si noi cam ce face Badea (nu ma refar la sfoara pe 2 scaune, fie ele chiar si de mercedes), ci sa comentam...pe Mircea sau emisiunea sau ce comenteaza el zi de zi.
Un ultim punct: Domnul Mircea Badea potriveste profilului de posesor de Mercedes-Benz? (actualmente conduce Renault laguna). Intreb asta vorbind de un personaj in antiteza cu seful Statului care, desi nu se potriveste, poseda (a cause du fonction).
Comment