Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Spãlãtorie auto

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spãlãtorie auto

Vã salut!
    M-am gândit sã deschid acest subiect pentru ca fiecare dintre noi sã specifice de unde este și sã ne recomande o spãlãtorie auto (eventual și un alelier în care sã montam folie pe geamuri, xenoane, senzori de parcare)
    Vã mulțumesc!
    Coadă

In Bucuresti, treaba buna fac cei de la Spalatoria Auto Smart ( Bd Nicolae Grigorescu ). Folosesc produse profesionale, apa demineralizata, personal bine instruit. Au si o terasa ( Grill ) de unde poti manca sau bea ceva in timpul.in care astepti ca masina sa fie gata. ( Un spalat interior + exterior poate dura si mai mult de o ora). Eu unul, desi locuiesc la 10 km departare, apelez la.serviciile lor saptamanal, de mai mult de 2 ani. Recomand!
    http://www.w204.ro

Comment

Eu de obicei merg la 2-3 locatii .
      La Corso in Baneasa langa OMV sediul central , mai des iarna cand trebuie sa dau jos sarea si alte noroaie , fara sa o sterg sau sters DOAR cu prosopul meu

La Afi , in parcare la subsol , de obicei cand bate vantul si e mai frig , acolo e ok , merge si o ceara in parcare , fara sa te deranjeze nimeni.

Aici spal cel mai des :http://www.ispalatorieauto.ro/ , plus ca au si elevator mai vad una alta.
      Ca si parere personala , stimularea finaciara ajuta foarte mult si mai ales lavetele & carpisoarele de acasa , plus ca stau pe capul lor non stop .

Comment

Salutare,

Pentru Craiova

Am spălat de-a lungul timpului mașinile la cam toate spălătoriile din oraș... dar de vreo 2-3 ani mă duc doar la spălătoria Happy Cars (Bulevardul Decebal, Nr. 48D) și sunt foarte mulțumit.
        Ca dezavantaj, de multe ori am prins aglomerat sau în pauza de masă! )

Pentru folii geamuri, folii de protecție și colantări, îl recomand pe Cosmin (Car Fashion).
        După părerea mea este cel mai bun din Craiova. Are și prețuri mai măricele.
        Regulament general Club Mercedes.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF