Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Solutii eliminare zgarieturi Luneta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Solutii eliminare zgarieturi Luneta

Salutare tuturor ! Am si eu o problema cu al meu Mercedes, mai exact stergatorul din spate mi-a lasat 2 zgarieturi de toata frumusetea pe luneta . Specific ca am inlocuit lamela cu cateva luni in urma, dar fiind facut prost sistemul de prindere din fabrica suportii ce tin lamela au atins geamul . Momentan am schimbat bratul cu totul, inclusiv " guma " cu unele Bosch, sper sa dea randament si sa nu se mai inmoaie cauciucul.
    Cunoasteti ceva solutii pt a elimina zgarieturile ? Sau macar sa le maschez cat de cat ... Sunt o persoana care tine foarte mult la detalii si parca ma inebuneste gandul ca am luneta zgariata.
    Multumesc anticipat !

Solutii eliminare zgarieturi Luneta

Salut,se pot elimina prin polish special pentru geamuri,sunt firme ce fac sau cei cu detailing auto,cauta pe google si o sa gasesti detalii si video'uri despre,bafta!

Comment

Originally posted by andrei.tba View Post
      Salut,se pot elimina prin polish special pentru geamuri,sunt firme ce fac sau cei cu detailing auto,cauta pe google si o sa gasesti detalii si video'uri despre,bafta!
      Salutare ! Mersi de sfat ! As dori sa o rezolv acasa sa nu mai umblu pe la firme de detaling auto, in zona mea sunt lipsa, poate doar pe la Bucuresti, Ploiesti ... Daca pana luni nu primesc vreo idee sau vreun sfat o sa incerc cu SONAX Polish Sticla, am utilizat sonax ca si polish pt caroserie si a facut fata cu brio.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF