Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Tigan sau Rrom?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am pierdut niste oportunitatzi,deoarece niste mioritici au acceptat sa lucreze pe 3 euro/ora....si nu sunt ciori,sunt mortzi de foame de prin RO,aceiasi ce liciteaza aiurea pe ebay,ridicind artificial pretzul de vinzare la produse,din prostie si necunoastere.De fiecare data cind caut public ceva pe un forum mioritic,apar ai nostrii cu insertzii false pe ebay,in toata lumea...deci gunoaiele sunt nu numai tziganii.

Comment

Recunosc ca ma feresc de ei.De cei pe care nu ii cunosc.Dar sa fim sinceri.Nu toti sunt asa.Dar gata, nu mai zic nimic.

Comment

Fratti ROMANI

FRATI RROMANI!!!!! Calmati-va! Intrebarea era: TIGANI SAU RROMI? SI va rugasem, daca stiti, sa mai completati lista aia inceputa de mine cu tigani care au ceva de spus intr-un domeniu sau altul. NU va mai inflamati la adresa lor. Daca ei sunt mai multi fara scoala asta inseamna automat ca noi suntem mai destepti? Daca ei locuiesc ca vai de mama lor, asta inseamna ca noi avem condtii de trai de lux? Daca ei nu vorbesc engleza, asta inseamna ca noi suntem poligloti? Daca ei umbla murdari, asta inseamna ca noi ne spalam zilnic? Cand spun ei, spun cei ce sunt considerati ,,uscaturi,,. Padurea noastra este mai mare - avem uscaturi mai multe. Cati hackeri tigani cunoasteti? Cati dintre noi avem acasa filme sau muzica copiate ilegal pe cd uri? Cati dintre noi folosim programe piratate pe calculatoarele de acasa si nu numai. Si exemplele pot continua. Credeti ca astea (ale noastre - ca si etnie) sunt mai ,,light,, decat gainariile lor? Mai stati un pic si ganditi inainte sa scrieti ca noi caucazienii suntem imaculati iar ei, sunt .... DA, si eu am un prieten bun tigan. Un prieten care este superior multora dintre noi din multe puncte de vedere. Are un mercedes W124. Daca as veni cu el la intalnirile mercedes v-ati ascunde portofelele in torpedou si v0ati inchide sotiile si prietenele in masini? Judecati, nu JUDECATI. Imi vine sa dau sututi in c... celor care ma calca pe bataturi la modul cel mai grosolan. Credeti ca daca ar fi un roman ala care mi-a furat portofelul, i-as spune: Nu m-as fi asteptat la asa ceva din partea ta? Nu, un sut in c... si punct. Are importanta de ce etnie sunt ,,criminalii,, ,,hotii,, ,,violatorii.. etc? Nu facem aici statistici ca sigur am iesi foarte sifonati. Asa ca hai sa ,,dam mana cu mana,, si sa pastram subiectul acestui topic nemurdarit cu scandari rasiste. Asadar, vi se pare normal ca TIGANII pretind sa li se spuna RROMI? Va rog treceti pe lista aia deschisa de mine cu nume celebre de tigani si alte nume cunoscute de voi. Si daca printre noi este vreun tigan, sa intre sa ne spuna si noua parerea lui despre termenii tigan vs rrom. Este o cultura aparte. Sunt oameni pe care daca vrem sa ii intelegem, mai intai trebuie sa ii cunoastem. Eu unul imi doresc lucrul acesta. Puteti sa va pastrati calmul si sa raspundeti strict la intrebare si sa nu mai ,,violati,, acest thread cu remarci deplasate? Daca nu, deschideti un topic separat in care sa va exprimati nemultumirile legate de diferite etnii si rase. (ceva gen RASA SUPERIOARA ARIANA ... VA SPUNE CEVA?)

Originally posted by manager View Post
        Exista si oameni care nu asculta pt. ca le-ar fi rusine in primul rand de ei insisi. Tiganii, mai ales cei traditionali/traditionalisti sunt extrem de periculosi si respingatori. Am plecat dintr-un oras populat mai mult decat trebuie de ei pt ca a venit varsta de a avea copii si nu vreau sa ii vad talhariti, abordati pe strada, taiati, violati, sa stau cu inima cat un purice cand va veni vremea sa mearga la discoteca, etc.

La cine credeti ca ma gandesc cand tremur de frica copiilor mei ce vor veni incat decid sa imi parasesc orasul natal? La TIGANI. Si nu aberez, este o realitate prin care am trecut si eu in copilarie si adolescenta.
        Sa nu va vad ca le tineti partea!
        MANAGER, cati copii ti-au violat tiganii? Cate palme ai luat de la un tigan? Ne ceri sa nu le luam partea dar tu le dai suturi in coor? Daca eu eram tigan si stiam sa lucrez in photoshop mai bine decat tine, si eram mai arhitect decat tine, si citisem mai multe carti, si eram mai erudit si mai cultivat decat tine, m-ai fi respins? Daca da (sunt sigur ca da) de ce? Pentru ca sunt tigan sau pentru ca ti-e teama sa nu te faci de ras intr-o discutie unu la unu? Ceea ce faci in momentul asta cu comentariul de mai sus, nu faci decat sa cobori la nivelul unora pe care nu ii intelegi si sa incerci sa faci fani printre noi impotriva tiganilor. Calmeaza-te si deschide ochii. Nu traim pe alta lume. Ai si tu cunostinta de cazur de non-tigani care te-au facut sa strangi pumnii de manie. Asa ca... te rog, hai sa vorbim despre cele doua cuvinte: TIGAN SAU RROM, cum vi se pare corect sa li se spuna? Cu prieteni, Razvan

.
        Last edited by arhitect; 10-17-2008, 22:20 PM.
        Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Sorry pt offtopicuri!!

Comment

RROM suna aiurea..dar si TIGAN....
            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
            Si o panarama de scuter

Comment

Colegu,o intrebare zimbind,nu cumva esti cocalar,ursar,sau altceva similar?Si sa ne amuzam nitzel,am dat de ceva ciori mioritice ce vindeau droguri intr-o discoteca,se dadeau hispano-americani....prin urmare si-au luat bataie,internatzionala(cooperare romino-italiana-albaneza)...intrebarea e ptr arhitect!

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                RROM suna aiurea..dar si TIGAN....
                Da mai - dar muschi tiganesc, mica tiganiada (phoenix) - suna urat?

PS Alte denumiri mai stiti? Alte nume de tigani celebri cunoasteti?

Originally posted by DMIHNEA View Post
                Colegu,o intrebare zimbind,nu cumva esti cocalar,ursar,sau altceva similar?Si sa ne amuzam nitzel,am dat de ceva ciori mioritice ce vindeau droguri intr-o discoteca,se dadeau hispano-americani....prin urmare si-au luat bataie,internatzionala(cooperare romino-italiana-albaneza)...intrebarea e ptr arhitect!
                ,,Colegu,, DMIHNEA sunteti maimutza sau gutza? Uitati pentru dvs o dedicatie de la un ursar de 140 de kg. http://www.youtube.com/watch?v=bWNVl_85WSw

Culmea ca pe ala care canta il cheama Florin Maimuta. Si in clip apare la inceput unu pe care are un tricou inscriptionat cu ITALIA.

V-am raspuns cu gura pana la urechi, nu cu zambetul pe buze (ca in cazul dumneavoastra).

PS... raspunsul este pentru dl. OPENMINDED. Dmihnea. Haideti sa nu ne indepartam de la subiect. Considerati ca v-am raspuns si haideti sa vorbim despre subiect. NU incercati sa va luati de mine. NU incercati sa jigniti.

.
                Last edited by arhitect; 10-17-2008, 22:34 PM.

Comment

Arhitect, ziceam ca poate ma plimbi cu masina in weekend dar acum am imbulinat-o . Se vede ca nu ai avut tangenta decat cu tiganii mai spalati.
                  Stii cum e la mine?:
                  - un tigan injunghie letal un tanar intr-o discoteca pt ca i-a cazut sticla din mana in inghesuiala;
                  - ca copil esti abordat frecvent pe strada,in oras, ori la scoala pt a fi rupt de bani, telefon, etc si incepi sa plangi sau te ascunzi in primul magazin;
                  - toata ziua se bat, taie, impusca prin restaurante, baruri, discoteci;
                  - vin la patroni si cer taxa de protectie sau ii pun sa isi vanda afacerile cu cutitul la gat sau amenintandu-le familia;
                  - umbla cu arme albe sau de foc in grupuri pe strada fara jena;
                  - in jurul caselor de schimb valutar te urmaresc sa vada cat schimbi si unde pleci(=mare pericol);
                  - iau taxiuri si isi bat joc, nu platesc, etc(acum vreo sapte ani centralistele ii apelau din sfert in sfert de ora pe fiecare taximetrist sa vada daca mai sunt teferi intr-o perioada de conflicte foarte grave tigani-taximetristi);
                  - umbla in curu' gol prin cartierele lor in care daca ai nimeri din greseala cu masina, ti-ar iesi inima din piept de emotie pana ai ajunge la principala;
                  - seara, dupa miezul noptii nu mai ai curaj sa iesi singur sau cu femeia pe strada pt ca e foarte periculos, iar daca mergi in spatele unei femei pe strada maresti pasul si treci pe partea opusa ca sa ii cruti inima ca face pe ea de frica;
                  - si "n" alte motive pt care le purtam atata dispret.

Recunosc, si eu cunosc si am cunoscut oameni linistiti sau macar normali, sa se asemene macar cu un roman prost, dar nu cu un criminal, ori viitor criminal.
                  Last edited by manager; 10-17-2008, 23:58 PM.

Comment

Arhitect, ziceam ca poate ma plimbi cu masina in weekend dar acum am imbulinat-o . Se vede ca nu ai avut tangenta decat cu tiganii mai spalati.
                    Stii cum e la mine?:
                    - un tigan injunghie letal un tanar intr-o discoteca pt ca i-a cazut sticla din mana in inghesuiala;
                    - ca copil esti abordat frecvent pe strada,in oras, ori la scoala pt a fi rupt de bani, telefon, etc si incepi sa plangi sau te ascunzi in primul magazin;
                    - vin la patroni si cer taxa de protectie sau ii pun sa isi vanda afacerile cu cutitul la gat sau amenintandu-le familia;
                    - in jurul caselor de schimb valutar te urmaresc sa vada cat schimbi si unde pleci(=mare pericol);
                    - iau taxiuri si isi bat joc, nu platesc, etc(acum vreo sapte ani centralistele ii apelau din sfert in sfert de ora pe fiecare taximetrist sa vada daca mai sunt teferi intr-o perioada de conflicte foarte grave tigani-taximetristi);
                    - umbla in curu' gol prin cartierele lor in care daca ai nimeri din greseala cu masina, ti-ar iesi inima din piept de emotie pana ai ajunge la principala;
                    - seara, dupa miezul noptii nu mai ai curaj sa iesi singur sau cu femeia pe strada pt ca e foarte periculos, iar daca mergi in spatele unei femei pe strada accelerezi si treci pe partea opusa ca sa ii cruti inima ca face pe ea de frica;

Recunosc, si eu cunosc si am cunoscut oameni linistiti sau macar normali, sa se asemene macar cu un roman prost, dar nu cu un criminal, ori viitor criminal.
                    Evident ca te plimb cu masina.

Evident ca tu nu ai dat bani pe photoshopul pe care il folosesti. Nu fura un tigan in tata viata lui (unu mai nespalat) cat ai furat tu neplatind photoshopul. Si Illustratorul si Corelul si alte asemenea . XP ul ... hai sa te plimb cu masina si vorbim pe drum .
                    Last edited by arhitect; 10-17-2008, 22:41 PM.

Comment

Stii cum e la mine?:
                      - seara, dupa miezul noptii nu mai ai curaj sa iesi singur sau cu femeia pe strada pt ca e foarte periculos, iar daca mergi in spatele unei femei pe strada accelerezi si treci pe partea opusa ca sa ii cruti inima ca face pe ea de frica;

S`au cam depasit de mult fazele astea...
                      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                      Si o panarama de scuter

Comment

Nu mai merg, iti multumesc, paza buna trece primejdia rea. Cei din Bucuresti nu ar trebui sa ma contrazica pt ca nu cunosc situatia, iar daca totusi insista ca delirez, ii invit la o plimbare nocturna cu sotia si copiii in cartierele tiganesti ori intr-o discoteca periculoasa,... sau zonele mai retrase ale orasului. Ori, v-ar placea sa vi se urce in taxi o ceata de paduchiosi care sa isi bata joc verbal si faptic de voi? Gata, ma abtin!
                        Last edited by manager; 10-18-2008, 00:04 AM.

Comment

Daca vroiam sa te jgnesc,o faceam,cu toate urmarile...parca m-am mai linistit,ciorile nu utilizeaza programe,de grafica sau similare,nici atit..Cit despre batut,eu am gasit o cale tutelata de legi ptr aplicare...on topic-tzigani e mai sugestiv decut rromi,ca denumire.

Comment

poate exagerez, intradevar, pt ca tigan inseamna pt noi toti criminal la figurat sau propriu, poate ca rom e un termen care ar putea descrie un tip nou de tigan, mai civilizat, mai integrat, care vrea sa pastreze doar lucrurile frumoase din istoria poporului sau, care trebuie sa recunoastem, a suferit in sclavie pana acum nu mult timp inclusiv in Romania, iar cand au fost eliberati de sclavie au fost privati de orice sansa de a supravietui singuri pt a-si continua sclavia si in "libertate". Recunosc, nu au pregatire, bani, sanse, sunt multe lucruri care ii inraiesc sau nu ii civilizeaza, dar si noi, romanii suferim in saracia din tara asta si, totusi nu ne omoram, furam, nu suntem luati la ochi in magazine, nu ne manifestam salbatic si periculos, etc.
                            Am avut dispute cu multi oameni si recunosc ca fiecare dintre noi avem capacitatea de a ne enerva pana la cer, dar nu ajungem la crima, sau violenta, stim ce inseamna legea, jena fata de ceilalti, limitele acceptabile ale vulgaritatii in public, etc.

Comment

Nu stiu ce sa zic, voi vorbiti de tigani mai rafinati ai Romaniei: Romica Puceanu, Madalin Voicu, Marius Lacatus, Johnny Raducanu, nu la genul lor de fiinta ma refeream ci la ce vizualizeaza 95% din cetatenii romani in mintea lor cand aud cuvantul tigan.

Comment

Incercati urmatorul exercitiu :
                                Cu programul http://translate.google.com/translate_t#ro|en|rrom traduceti in engleza, germana, etc. cuvantul "rrom" dupa care cuvantul "tigan".
                                Cred ca noi romanii si de data asta ne-o tragem singuri.
                                .. ________ ..
                                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                                (Oo\==/oO)
                                ..U...............U.
                                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF