Salutare, am facut o nefacuta, si daca ati putea sa ma ajutati, ar fi de mare folos. Acum 3-4 zile am fost de acord sa fac schimb de autoturisme cu un tigan, anume eu sa ii vand al meu Mercedes C220 D, iar el sa imi vanda al lui Ford Puma. Am facut contract de vanzare cumparare, si atat, le-am semnat, am plecat fiecare pe drumul lui. Dupa 30 de minute, ma suna inapoi ca ce masina i-am dat, ca nu ii merge cutia de viteze cum trebuie, cu toate ca i-am spus sa nu forteze cutia ca nu este masina sa fuga cu 300 km/h. Apoi a venit varul lui cu Mercedes-ul, a zis ca nu mai vrea masina si ca ar costa 100 de euro sa desfacem contractul V/C. I-am spus ca nu am acesti bani, iar el mi-a propus sa fac schimb cu el, un VW Polo, acum urmeaza partea tampita : Nu am facut cu el nici un act, doar mi-a inmanat actele, cheile, si eu am ramas cu Polo asta mic, iar el are Mercedes-ul. Acum intrebarea mea e urmatoarea : Cine este proprietarul Ford-ului? Eu? Dar al Mercedes-ului? tiganul? Polo asta al cui mama ma-sii este? Va rog sa ma ajutati, nu stiu ce sa fac.. :\ A spus ca ne intalnim azi sa facem contractul V/C, dar nu prea am incredere in rromi.

Comment