Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Masini visate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Visez frumos la un Porsche Carrera RS

Mi-ar placea sa pot face rost si sa intretin un Mercedes w115 cu motor de 2800 de cm3.Si daca nu nu e neaparat as fi multumit si de un w115 diesel.Modelu in fata cu bara dubla,in spate cu bara lunga si interior negru cu volan subtire.

Iar mi-ar place sa detin in Mustang '67
    Last edited by mibotto; 02-10-2009, 22:20 PM.
    Mercedes w115 200D 1975 ''Amaratu''

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
      Un TANK....
      Oare ce taxa te-ar pune tariceanu sa platesti?

Eu unul cand o sa castig la loto,o sa iau un Ferrari......de orice fel ...fara pretentii.

Comment

CL 600 AMG, un Rols (nu stiu ce model) si un Veyron sa vad ce senzatii ofera 1001 caluti si 400 km/h

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
          Vrei sa spui W109... Ca asta e in poza...
          Nu dok... e w111... in 2 usi :X w109 nu e varianta in 4 usi? Eu parca asa stiam.

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
            un Veyron sa vad ce senzatii ofera 1001 caluti si 400 km/h
            Incearca atunci si un TT-Aero cu 1180 de calutzi...de cea mai pura rasa.Vecinul meu a primit cadou la 18 ani si vreo cateva luni, pt ca a intrat la facultate, un bmw m6,507 cp.Cred ca e destul si atat pt senzatii tari.Mai are si un x5 doar ca sa circule iarna,ca sa nu puna roti de iarna pe m6.

As vrea si eu ...o dacie cu 1200 cp... ca sa fac in ciuda la astialalti producatori de masini.Iar interirul sa fie mai ceva ca la bentley,maybach...
            Last edited by adibotormedias; 12-07-2008, 13:06 PM.

Comment

Originally posted by adibotormedias View Post
              Incearca atunci si un TT-Aero cu 1180 de calutzi...de cea mai pura rasa.Vecinul meu a primit cadou la 18 ani si vreo cateva luni, pt ca a intrat la facultate, un bmw m6,507 cp.Cred ca e destul si atat pt senzatii tari.Mai are si un x5 doar ca sa circule iarna,ca sa nu puna roti de iarna pe m6.

As vrea si eu ...o dacie cu 1200 cp... ca sa fac in ciuda la astialalti producatori de masini.Iar interirul sa fie mai ceva ca la bentley,maybach...
              Pai vezi daca a fost baietel cuminte! I-a luat taticu M6, ca a intrat la facultate. Aici se vad cei care au fost cuminti si cei care nu au fost . Eu cand am luat la facultate mi-a dat taicu bani de autobuz

Comment

Originally posted by vladruse View Post
                Mai nou imi curg balele dupa Clasa G ....No Comment.
                Si eu sunt in aceeasi categorie, cred ca o varianta care m-ar coafa ar fi 250GD, de prin '90-91, da' sunt scumpe rau si alea cu toate ca sunt cam vechi(17-18 ani).
                Last edited by Tossi; 12-07-2008, 16:56 PM.

Comment

Originally posted by b-45-wob View Post
                  Si eu sunt in aceeasi categorie, cred ca o varianta care m-ar coafa ar fi 250GD, de prin '90-91, da' sunt scumpe rau si alea cu toate ca sunt cam vechi(17-18 ani).
                  Asa e la preturi nu prea te poti apropia. Putem sa mai visam nitzel...

Comment

Eu doresc "sa ma dau" intr-un cls
                    Mercedes-Benz C180 Classic - 90KW

Comment

Originally posted by cipa View Post
                      Nu dok... e w111... in 2 usi :X w109 nu e varianta in 4 usi? Eu parca asa stiam.
                      Ala din poza e W109, nu te mai incapatzina... La 4 ushi e W108, cum are Telceanu'. W111 e alta mincare de peshte...

Originally posted by paunionutz View Post
                      Eu cand am luat la facultate mi-a dat taicu bani de autobuz
                      E bine ca i-ai vazut si p-aia... Mie mi-a dat la cioc...
                      Last edited by doktor4carz; 12-07-2008, 21:01 PM.

Comment

Poate un G,motor de 6 cil

Comment

Io vreau un Fiat 500 (la bani putini ) si un w116 de 6.9

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                            Ala din poza e W109, nu te mai incapatzina... La 4 ushi e W108, cum are Telceanu'. W111 e alta mincare de peshte...
                            Doctore eu stiam urmatoarele: w108 e e class`u`l deci 4 usi, w109 e S SEL etc... si w111 asta din poza... Poate gresesc, si te rog sa ma luminezi si pe mine care e treaba cu w111 ca acum m`ai bagat de tot in ceata Merci!

Comment

Ca sa inchei off-topicul, primele S-uri au fost W111, in anii '59, W112 in varianta cu motor 300, 6 in linie, caroserie coupe si cabrio, apoi W108, anii '65, variante scurte si lungi, la 4 ushi, respectiv W109, tot la 4 ushi, dar cu motorul de 300 sau cu 8 cilindri. Pentru poze la fiecare model, exista netul. Deci...

Edit: Ochii mei d-abia acum realizeaza ca poza aia vrea sa fie a unui cupeu. Deci, daca se vrea cupeu, nu are cum fi W108/109, ci doar W112. Atit. W111 cupeu nu exista.
                              Last edited by doktor4carz; 12-08-2008, 00:34 AM.

Comment

W111 http://commons.wikimedia.org/wiki/Im...20SB_MTP07.jpg sau http://commons.wikimedia.org/wiki/Ca...edes-Benz_W111
                                Last edited by orca; 12-08-2008, 00:39 AM.
                                .. ________ ..
                                o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                                (Oo\==/oO)
                                ..U...............U.
                                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                                http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF