Metode ortodoxe si mai putin ortodoxe de a scapa de fel de fel de situatii neplacute in momentul in care suntem opriti de organe. Bine ca nu apucati de...
Ne opreste omu' pentru diverse incalcari - ce spunem noi ca soferi ,,nevinovati,,? Ce facem ca sa parem imaculati? Sau chiar daca nu suntem/parem ce soparle exista pentru a evita amenda, puncte si alte asemenea picatzele?
PS - spre exemplu. Au voie sa te opreasca fara motiv? Daca eu trec pe langa un echipaj oprit aiurea pe carosabil, deschid geamul si le spun sa elibereze locul, ei se iau dupa mine cu girafa aprinsa, ma opresc, imi cer actele si... si ... si ... au voie?
(S-a intamplat acu' o saptamna asta). I-am intrebat obsesiv PENTRU CE M_ATI OPRIT? La fiecare cerere a lor de a prezenta actele ii intrebam acelasi lucru pana au facut stanga imprejur, s-au dus la masina si au plecat (probabil m-au verificat pe calculatorasul ala al lor). Imi pare rau ca nu i-am filmat - inregistrat.
Ok, pareri... idei... sfaturi.
Ne opreste omu' pentru diverse incalcari - ce spunem noi ca soferi ,,nevinovati,,? Ce facem ca sa parem imaculati? Sau chiar daca nu suntem/parem ce soparle exista pentru a evita amenda, puncte si alte asemenea picatzele?
PS - spre exemplu. Au voie sa te opreasca fara motiv? Daca eu trec pe langa un echipaj oprit aiurea pe carosabil, deschid geamul si le spun sa elibereze locul, ei se iau dupa mine cu girafa aprinsa, ma opresc, imi cer actele si... si ... si ... au voie?

Ok, pareri... idei... sfaturi.
Comment