Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Are poate cineva de pe la noi o platforma ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cred ca de multe ori merita sa risti sa aduci masina acasa pe rotzi,cu tot ce implica,inclusiv reparatzii...

Comment

Originally posted by pirvu View Post
      Eu ma chinui sa gasesc o platforma sa vina din Oradea catre Constanta de doua saptamani si nimic nimic la orizont! Am cumparat un VW broscuta de acolo cu 1000e si daca platesc platforma (1600 km) la valoare intreaga ....offffffff
      Daca nu rezolvi in 2 luni...poate te ajut eu cind aduc platforma de afara(cu conditia sa nu vin deja cu masina din GERMANIA)

Comment

Victorie!!!! Astazi in targul de masini, un amic mi-a gasit un transport si cred ca saptamana asta imi aduc broasca in C-ta! Multumesc pentru propunere, va tin la curent!

Comment

As avea de adus o masina din BUC la TM ... Oare la ce bani as ajunge cu platforma ?

Comment

Pentru 550 euro ti-o aduc eu ! Masina mea de tractat consuma cam mult... iar eu raman cu 100. Numar tel 0722599936.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF