Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce lume...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce lume...

peste ce am dat din greseala !!
    Mai nou, gentile de firma pot costa mai mult decat unele dintre cele mai bune masini.
    Site-ul thesun.co.uk informeaza ca cea mai recenta creatie Louis Vuitton in materie de posete va putea fi achizitionata pentru suma de 23.484 lire sterline, ceea ce ne poate pune pe ganduri, avand in vedere ca noul Mercedes C180K Coupe costa 20.630 lire sterline.

Geanta Vuitton, din gama Tribute Patchwork, este confectionata din bucati din 15 genti diferite si este impodobita, printre altele, cu piele de crocodil si pene ale unor pasari rare. In Marea Britanie va fi vanduta o singura poseta din aceasta gama. Compania Fendi, concurenta Louis Vuitton, a reactionat deja, producand o geanta confectionata din blana de zibelina si sinsila, care poate fi cumparata pentru suma de 20.000 lire. In medie, o geanta obisnuita de acest fel costa in jur de 850 lire sterline !!!

Prostii, astea au public tinta care e format din nebuni, care traiesc in alta lume!
    W110-2.0 D 1966
    W115-2.0 D 1971
    W123-2.4 D 1982

Comment

Nu trebuie sa te mire chestia asta...fiecare rahat de marfa isi are rahatul lui de client...!

Acuma eu nu vreau sa spun neaparat ca o geanta Louis Vuitton e un rahat, ci doar sa subliniez ca eu nu m-as numara printre potentialii cumparatori...

Iata in schimb un articol care pe mine m-a amuzat la vremea lui. Exista si in lumea oamenilor bogati si oameni care vor sa para ceea ce nu sunt de fapt...

REPETENTI. Fostul ministru de Finante si iubita lui au picat primul examen al aparitiilor in public! Jenant. Femeia a fost obligata sa plece de la

Iubita ex-ministrului de Finante Sebastian Vladescu
      Prinsa cu o geanta falsa
      vineri, 06 iunie 2008

REPETENTI. Fostul ministru de Finante si iubita lui au picat primul examen al aparitiilor in public! Jenant. Femeia a fost obligata sa plece de la lansarea celebrei marci Louis Vuitton, intrucat purta o poseta contrafacuta, iar organizatorii i-au atras atentia ca nu are ce cauta acolo cu ea!

Adrian Nicolae

Dupa ce a avut o relatie esuata cu fosta sotie a lui Cristian Boureanu, ex-ministrul Finantelor Sebastian Vladescu a evitat sa se mai afiseze in public cu vreo femeie. El a incercat sa-si tina ascunsa noua iubita, ceea ce a si reusit pana acum. CANCAN a aflat, insa, o poveste incredibila cu femeia alaturi de care Vladescu traieste in prezent, poveste pe care o dezvaluim azi in exclusivitate. Miercuri seara, iubita ex-ministrului a fost invitata sa ia parte la o cina exclusivista care a marcat lansarea oficiala a celebrei marci de genti Louis Vuitton in Romania. Printre invitate, doar doamne alese pe spranceana, cliente curente ale Vuitton: Amalia Nastase, Mihaela Radulescu, Angela Gheorghiu, Nadia Comaneci, Monica Barladeanu sau Mihaela Geoana.
      Consoarta lui Vladescu s-a simtit datoare sa vina la eveniment cu o geanta Vuitton, lucru care avea sa o puna intr-o situatie penibila. La un moment dat, unul dintre organizatori a sesizat oripilat ca iubita ex-ministrului poarta o geanta Louis Vuitton contrafacuta, o copie grosolana "made in China"! Geanta, model din piele matlasata si deschisa la culoare, era evident un fals, asa incat, discret ca sa nu amplifice o situatie si asa delicata, unul dintre organizatori s-a dus la iubita lui Vladescu, pe care a invitat-o sa discute intr-o camera separata. Acolo, potrivit surselor noastre, organizatorii i-au atras atentia elegant "doamnei ex-ministru" ca nu se cade ca la un asemenea eveniment sa fie promovate kitschurile. Cu toate ca i se sugerase politicos sa lase geanta in masina, dupa care sa revina, iubita lui Vladescu s-a suparat si a parasit cina exclusivista.

MEMBRA. Oana Roman face parte si ea din clubul larg al posesoarelor de genti false Louis Vuitton Cine mai are genti false Louis Vuitton?

Aceasta nu este, insa, singura persoana cu aparitii publice din Romania care "umbla cu geanta vopsita". De-a lungul timpului, Oana Roman, Roxana Marcu sau Loredana de la Trident au afisat si ele, la diferite evenimente, genti Louis Vuitton contrafacute. De partea cealalta, sunt si femei celebre care isi respecta eticheta si care au platit pana la 5-6.000 de euro pentru o asemenea geanta. Este cazul Mihaelei Radulescu, al Andreei Raicu sau al Ilenei Lazariuc.

Comment

Apropos de "produse" amp...ururea. Poate ati auzit poate nu.
        Cineva a lansat o aplicatie pentru iPhone numita "I am rich" ("eu sunt bogat"). Aplicatia nu face absolut nimic, doar apare intre cele instalate si zice "i am rich". Costa 999$ (pretul maxim pentru care poate fi vanduta o aplicatie pe iTunes).
        Din cate am inteles au fost cel putin 8 oameni care au cumparat asa ceva.
        Aplicatia a fost stearsa de catre apple de pe iTunes dupa ce si-au dat seama ca e un cacat.
        Cateva link-uri:
        Pentru cei care se simt frustrati ca gadgetul-minune al lui Steve Jobs nu mai e la fel de select ca la inceput si ca de la 600 de dolari, pretul de anul

This article was originally on a blog post platform and may be missing photos, graphics or links.

http://business.timesonline.co.uk/tol/business/industry_sectors/technology/article4481084.ece

Comment

Ce lume tampita...
          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
          Si o panarama de scuter

Comment

Abia astept s-o cumpar....

Comment

Sunt o grămadă de snobi şi de oameni care au câştigat mai altfel banii, aşa că le dă mâna şi capul să plătească atât. Ce fericită sunt că nu am pasiunea asta cu genţile, dacă nu am multe telefoane sau chei nici nu port, mă enervează. Am o prietenă care şi-a cumpărat de faţă cu mine geantă cu paiete de vreo 23 de milioane, şi mă mai şi întreba dacă îmi place (eu n-aş fi mers nici la piaţă cu sacul ăla împopoţonat). Şi tot aceeaşi prietenă se zgârcea săptămâna trecută la 140 de mii de lei vechi pentru un om amărât pe care-l are la lucru.
              Oameni fără gusturi proprii, se iau tot timpul după cum bate vântul sau moda, vai de capul lor. Şi pentru că simt nevoia să epateze, să vadă tot ţăranul că ei "au cu ce", dau banii ăştia pe lucruri pe care le poartă doar de câteva ori. Eu îmi fac socoteala cam câte cobre sau 116 sau 126 aş putea să iau de banii ăia, sau câţi câini aş putea hrăni şi steriliza.
              Mă şi amuză, dar îmi fac şi greaţă cucoanele durdulii care încearcă să intre în pantofi finuţi sau blugi cu cristale nu ştiu de care, că aşa se poartă. Dacă eşti ca o vacă, măcar nu mai atrage atenţia. Dar nu oricine are bun simţ şi măsură.
              Last edited by catsomania; 09-22-2008, 23:25 PM.
              Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
              Mercedes W116 200D (Amalia)
              Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
              BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
              Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
              http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A

Comment

Asta e din categoria ``Ce s-ar face lumea fara prosti?`` . Celebrele genti, produse pe un pret de nimic in fabricile din judetul Sibiu, in speta Cisnadie si Avrig, sunt transportate si ansamblate tot la pret de nimic in vestul UE, unde li se lipesc etichete si apar pe piata cu un pret dubios de mare .... Concluzie, marfa de 2 lei este, fraieri cat cuprinde, bani sa iasa ...

Comment

Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF