Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Formalitati vanzare autovehicul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Formalitati vanzare autovehicul

Doresc in curand sa vand masina inscris pe Bulgaria pe persoana fizica, cetateanul bulgar.
    Masina fiind un A class A 140 din 1998.
    Anul urmator in martie se implinesc 5 ani de cand conduc janghina.
    Cum procedez pentru a instraina definitiv atelajul?Procura in romania se poate face?
    Singura experienta personala de genul a fost cand am cumparat masina tatalui.Am mers in Bulgaria cu vanzatorul, am contactat proprietarul si reluat demersurile notariale.
    In cazul meu cetateanul e cam departe de mine in acest moment, asta implica o calatorie mai lunga pe meleagurile vecine.
    Doresc sa finalizez toate formele necesare cu corectitudine, fara sa creez mai tarziu probleme viitorului sofer, de altfel cum nici eu nu am avut nici un fel de problema de cand detin masina.Facand an de an ITP-ul si asigurarea numai la statie autorizata in Bulgaria, fara intermedieri.

Doresc sfatul unei persoane ce are experienta in a intelege legea sau a avut la propriu o experienta similara.Nu din auzite si alte pareri.

Va multumesc!
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Din experienta proprie:
    Pe procura pe care o ai tu facuta in Bulgaria, pe care teoretic ar trebui sa o ai in traducere legalizata, in mod normal scrie ca tu ai dreptul de a reprezenta masina la asigurari, de a o repara si conduce in tara sau in afara si in mod special (asta te intereseaza cel mai mult) sa o vinzi si sa faci procura mai departe.
    Deci in mod normal nu prea mai ai nici o treaba cu proprietarul bulgar. Te duci cu omul (si cu procura tradusa si legalizata) si faci contract de vanzare cumparare de pe tine conform procurii pe el. Ii dai copie legalizata dupa procura ta si traducere, cartea si NU UITA cheile masinii ) si ii iei banii.
    Eu asa am facut si nici in ziua de azi nu are nimeni (eu, actualul proprietar, sau bulgarul) nici o problema.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by flavyus1987 View Post
      Doresc in curand sa vand masina inscris pe Bulgaria pe persoana fizica, cetateanul bulgar.
      Va multumesc!
      Ai dat-o? Cu cat?
      Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF