Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Gata de inmatriculare in RO; sa o radiez din IT?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gata de inmatriculare in RO; sa o radiez din IT?

Saluti a tutti!

Dupa cum se stie (sau nu), sunt subiectul unor tzepe cu masini zise-EURO2, printre care si Mercedesul meu 200CE. O sa fac o mica istorie, fiindca vreau sa vad opinia publica despre o chestie cu iz.

Masina e adusa din Italia, are numere valabile, asigurare din parti (ca toate din Italia), arata si merge foarte bine. Are carte de identitate romaneasca, certificat de autenticitate, si toata suita de acte de Italia. Cu o singura mentiune: in procura pe care o am mi-a fost trecuta luna nasterii ca fiind 03, si corect este 02, iar un CNP sau numar de buletin al oricareia dintre parti lipseste cu desavarsire. RAR-ul nostru scump si drag mi-a scos-o Euro1, desi eu ma dau ca gimnastele ca e Euro2. Nu mai conteaza, sa trecem peste... Vanzatorul (un intermediar, de fapt, ca ala din acte e un ruman mai tinerel ca mine care are "cica" 1200 masini pe numele lui in Italia) zice ca daca doresc, mi-o radiaza imediat, contra sumei de 150 EUR.

Acuma, eu luand o tzeapa de cel putin 400 EUR la taxa de poluare, imi vine sa il trimit in stiti-voi-ce cu tot cu taxele lui suplimentare. Nu cred ca il costa atata, pur si simplu. Niste hoti pe toate partile.

Am fost cu actele masinii la o firma de consultanta in inmatriculari, si mi-au spus ca in cateva ore mi-o inmatriculeaza ei fara doar si poate, lejereanu, legal, si fara a fi nevoie de radiere din Italia. Serviciul te scapa de fapt stat la cozi, contra unei sume ce totalizeaza 10 EUR. Eu nu suport cozile, apropo, deci sunt incantat sa lucrez cu astia. Insa apar cateva semne de intrebare:
    • trebuie sa refac procura, de exemplu cu un contract de v-c autovehicul folosit (pe care nici nu mai trebuie sa il traduc, hehe), in care trecem datele noastre ale partilor, si ma fac ca semnez pentru toata lumea; chiar nu mai vreau sa am contact cu banditii astia de Italia, imi vine sa ii scuip, daramite sa ii rog frumos sa refaca ala.
    • talonul italian (Targa) al masinii se retine la Politia Romana, proprietarul "italian" nemaiputandu-l accesa vreodata.
    • nu stiu daca masina se va radia automat in Italia fiindca nu va plati nimeni impozit pe ea peste cateva zeci de luni, sau daca o pot radia ei cumva mai incolo, bagand un motiv ca a pierdut actele si alte minciuni.

Avand in vedere cele trei aspecte, mi-e oarecum frica sa nu o declare furata sau ceva, si sa ma gasesc cu belele. Pe motiv (nespus) ca i-am fu*** si nu au mai castigat acei 150 EUR suplimentari.

Voi ce parere aveti?
    - sa merg inainte cu inmatricularea si sa ii ignor linistit?
    - sa ma fac frate cu dracul ca sa imi scot o procura noua originala, INAINTE sa o inmatriculez?
    - sa raman fraier si sa le dau banii de radiere?
    - sa ma duc in padure?

Daca va e frica sa scrieti public, bagati un PM. Mersi anticipat, sper sa iasa ceva interesant din discutii.
    Last edited by 200ce_marius; 08-25-2008, 22:47 PM.
    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

si in padure ce ai sa faci?
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Originally posted by popeye_pmm View Post
      si in padure ce ai sa faci?
      Ehei, vedem ce-s dispuse animalutzele...

Ma gandeam eu ca daca adaug varianta "sa ma duc in padure" o sa inceapa misto-urile si deviem de la subiect. Dar e bine si asa, decat sa fim tot seriosi.

Comment

Ai vazut ce se intimpla cind devenim serioshi... Eu tzi-am zis ceva, mai demult, mai tzii minte ? Eu nu uit... Deci, ma abtzin...

Comment

Am radiat-o din Italia, ca sa ma scap definitiv si irevocabil de probleme in viitor. Curvele care mi-au vandut-o mi-au luat aproape 200 EUR pentru operatiune. Sunt impacat doar prin prisma faptului ca masina e glantz.

Cum nu a dat nimeni vreun raspuns valabil, se inchide.

Comment

Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF