Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schimbare de sediu

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare de sediu

pentru cei care aveau programari saptamana asta tin sa ii anunt cu regret ca nu mai pot onora cerintele lor datorita faptului ca imi voi muta sediul intr-o locatie pe care o voi anunta ulterior.momenta nu mai pot onora cerintele decat celor care tranziteaza bucurestiul si au neaparat nevoie de serviciile mele. in speranta unei bune intelegeri , imi cer scuze celor carora le-am incurcat programul si sper sa ma revansez prin calitatea serviciilor prestate
    Last edited by doktor4carz; 08-24-2008, 02:28 AM.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Fellation... Poate te mutzi dracu si tu mai in lume, nu la curu pamintului... vezi ce gaseshti, caut si eu, poate aud ceva interesant.

Comment

si la curu* pamantului se pot face afaceri bune

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
        Fellation... Poate te mutzi dracu si tu mai in lume, nu la curu pamintului... vezi ce gaseshti, caut si eu, poate aud ceva interesant.
        am gasit deja noua locatie

Comment

Pai si e secret de stat ? Toarna...

Comment

strada "veseliei", undeva prin ferentari

Comment

Aia de da in cap la trafic greu...

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                Aia de da in cap la trafic greu...
                da. pe acolo pe undeva, aproape de capatul lu' trafic greu

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF