Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Condusul Agresiv in Romania - Cercetare psihologica (2)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Condusul Agresiv in Romania - Cercetare psihologica (2)

    Salut, numele meu este Vlad Burtaverde, sunt colaborator in cadrul departamentului de Psihologie de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti si lucrez impreuna cu cativa colegi la o cercetare in psihologia transporturilor.

    Scopul este de a aduce si la noi in tara unul dintre cele mai consacrate instrumente de evaluare psihologica in psihologia traficului rutier, "Aggressive Driving Behavior Test (AVIS)", distribuit de SCHUHFRIED GmbH ( http://www.schuhfried.com/ ).

    Dupa cum unii dintre voi stiu, in urma cu ceva timp v-am cerut ajutorul in procesul de colectare a datelor de validare, rugandu-va sa completati doua teste psihologice: un test de personalitate si un test de agresivitate in trafic. In momentul de fata ne aflam in stadiul final al cercetarii, acelea al etapei Retest.

    Cu alte cuvinte, avem nevoie sa testam varianta finala a testului, obtinuta in urma prelucrarii statistice, in relatie cu un un test care este deja validat si folosit in Romania. Pentru asta, avem nevoie de un numar destul de mare de participanti care sa completeze doua chestionare:
    Primul dintre ele este varianta romaneasca a testului de agresivitate in trafic de data trecuta, iar al doilea este un test de agresivitate in trafic ce nu a fost inclus in prima parte a cercetarii si care masoara un alt tip de agresivitate la volan. Ambele teste contin 65 de itemi, iar pentru a fi completate necesita intre 8-10 minute in total.

    Astfel, cine doreste sa ne ofere ajutorul sau si sa completeze aceste doua chestionare le poate accesa pe ambele la urmatorul link:

    INSTRUCTAJ În paginile care urmează veţi găşi anumite întrebări și afirmații cu privire la situaţii şi comportamente întâlnite în traficul rutier. Citiţi cu atenţie fiecare întrebare sau afirmație. Notaţi pe o scală de la 1 la 8 (1= foarte rar, 8= foarte des), respectiv de la 1 la 4 (1 =aproape niciodată, 4 = aproape întodeauna) cât de des vă comportaţi aşa cum enunţă fiecare întrebare sau afirmație.


    Testele pot fi completate de oricine, chiar daca a participat sau nu la prima parte a cercetarii, aceste etape fiind total independente una de cealalta. In semn de multumire, cine doreste, va primi pe adresa de email pe care o va trece la finalul testelor cate un profil gratuit oferit de fiecare test in 10-12 zile de la completare.

    In completarea acestor teste, nu sunt necesare date de identitate, datele fiecarui participant fiind luate in considerare exclusiv din punct de vedere cantitativ. Adresa de email este optionala, mentionand-o doar cei care doresc sa primeasca profilul cu rezultatele.

    Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la burtaverde_vlad@yahoo.com

    Multumim anticipat tuturor celor care vor lua parte la acest proiect. Va doresc toate cele bune.

    Vlad Burtaverde.

  • #2
    Foarte interesant testul.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

    Comment


    • #3
      Zici ca-i test psihologic! Intrebari aproape identice, repetate intentionat si EXASPERANT pentru a testa sinceritatea. Pare a fi adresat cercopitecilor, la cat de des repeta aceleasi intrebari. Motiv pentru care am renuntat la jumatate la a-l completa.
      Aiurea iarasi "foarte rar" cu "foarte des" vs. 1-8, eu l-as fi gandit mai simplu/intuitiv.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • #4
        Testul respectiv se potriveste 100% traficului din Rusia
        Acolo sa vezi injuraturi si batai in trafic.
        Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
        Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

        Comment


        • #5
          Tocmai aici este si secretul, repetarea intrebarilor dar cu alte cuvinte. Asa este si la politie, esti chemat de cateva ori pentru a da aceeasi declaratie, se confrunta declaratiile pentru a se vedea daca cele declarate sunt adevarate.
          Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
          Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
          Onorez comenzi si in Bucuresti
          Tel. 0736375626 Marian

          Comment


          • #6
            Da cate topicuri pe tema asta o sa mai deschizi domnu´, ce sa aduci in tara?
            Dute la suceava si vezi cum faci sa muti pilonul ala de pod de dau cercopitecii in el ca saracii nu stiu sa-l ocoleasca. Implementeaza sistemul in scolile de soferi si spunele ca nu trebuie sa faca kamikaze pe contrasens cum patira un coleg cu ceva zile in urma.
            Treaba cu psihologia ma freaca la icre si ma irita cand se trezeste unu de vreo doj´de ani sa faca spam pe unde apuca.
            Ce nu sa rezolvat cu pastile, cu testul nici atat.
            Degeaba bifeaza si citeste melteanul pe test daca se urca apoi la volan si da de toti peretii.
            Hai bafta si km fara reparatii.

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF