cum zice si titlul..am facut poc!din fericire masinuta mea..nu are nimic..doar o zgarietura..nu pot spune acelasi lucru despre baiatul(m###ii m##ii)...care a intrat in mine!!!pe scurt..eram pe coposu(unirea)..urcam spre calarasilor..si un idiot cu un seria 3(am mai postat parera mea despre acesti oameni pe alt thread)pune frana brusc..pun si eu...am apucat sa`l vad p`asta (cu dacia) in oglinda..am dat pe N...si am luat picioru` dupa frana...cand poc!!..m`a impins..am pus frana p`orma..si norocu meu e ca nu m`a impins in ala..am coborat..ca romanu` sa`l iau la toate cele pe baiat...si omu:stai frate ca nu are nimic a ta...
am ramas tampit..el s`a ales..cu ce vedeti in poze..iar eu cu o zgarietura..o voi posta maine ca nu am facut poza(zgarietura foarte mica)....rezolvabila usor de tot....cam atat...care ati mai facut poc...bagati aici mare!!!sper sa fie gol threadu`..dar...bucurestiu` e plin de ... seria 3 si dacii!!!
ce cred ca nu am precizat..am carlig de remorca..original MB...bine ca il aveam pus...special pt prostii d`astea...

ce cred ca nu am precizat..am carlig de remorca..original MB...bine ca il aveam pus...special pt prostii d`astea...
Comment