Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Aplicatie de gestiune

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aplicatie de gestiune

Buna ziua,

De fiecare data cand vreau sa vad cand am schimbat uleiul, filtrele, sau orice alte piese constat ca numai stiu unde am scris, ori daca era indexul pentru vechile piese samd. De asta m-am gandit sa scriu o mica aplicatie PHP care sa se ocupe de asta.

Cand va fi gata (destul de curand estimez eu), ma gandesc sa o atasez acestui post in ideea in care va fi de folos si altor persoane.

In mare se va putea introduce numele proprietarului masinii si masina/masinile se vor lega de acesta (putand adauga de asemenea mai multi proprietari), iar la randul ei masina va avea mai multe campuri legate.
    • 1)piese schimbate
    • 2)consumabile schimbate
    • 3)index km (care mai curand sau nu vor fi interpretati prin grafice sa ne putam da seama cat consuma masina).

Momentan am doar cateva idei de baza, astfel ca daca aveti o completare o astept cu interes.

O zi buna.

Daca masina ta este Mercedes si are sistemul Assyst, toate datele sunt deja acolo, in cazul in care ai folosit pt revizii un service specializat.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Personal sunt interesat de un asemenea program. Masina mea este din 97. De cand am luat-o i-mi fac singurel reviziile si schimbul consumabilelor. Nu am o evidenta clara a schimburilor de consumabile. Este este bine sa se mentioneze in program, data cand sa efectuat schimbul, Km. marca consumabilelor. Din punctul meu de vedere consumabile sunt; ulei (motor, cutie, grup) filtre (carburant, aer, polen) placute frana, discuri frana, curele, cauciucuri, lichid de racire si franare, chiar si pentru alte modele, unde este necesar sa se inlocuiasca distributie (data, Km. marca pieselor) Sa se poata mentiona si eventuale inlocuiri de piese din articulatie (bucsi, pivoti, bascule, amortizoare, etc) Am incercat sa tin evidenta pe office, dar fiind un program destul de maricel si nu-mi foloseste la nimic, am renuntat la el.
      Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
      Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
      Onorez comenzi si in Bucuresti
      Tel. 0736375626 Marian

Comment

Daca service-ul n-a avut STAR, habar n-are Assystul...
        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Sunt foarte atasat de acest brand asa ca masina este Mercedes. Din pacate este un model mai vechi si de asta ma gandeam la aceasta aplicatie.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF