Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Recomandare de weekend in Bulgaria?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Recomandare de weekend in Bulgaria?

Salutari tuturor!

Ma cam bate gandul sa o tai din Bucuresti spre Bulgaria de maine dimineata (vineri) cu destinatia Bulgaria. Ce ma intereseaza? Pai nimic in mod deosebit, dar ar fi util sa vad cate ceva din urmatoarele:
    • verdeata, marea, statiunile lor
    • obiective turistice cat de cat misto, daca au
    • un targ auto, handler, ceva... am auzit ca au masini misto si ieftine

Caut sa cheltuiesc cat mai putin, sa nu ma invart toata ziua fiindca mi-s obosit, si sa ma simt bine.

Vreo recomandare?
    • pe unde sa ma duc
    • unde sa ma duc
    • cat costa benzina la ei
    • daca pot intra in Bulgaria cu masina inmatriculata tzoll Germania

Mersi anticipat. Daca ma duc, fac poze si ma laud.
    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Originally posted by 200ce_marius View Post
    Salutari tuturor!

[*]daca pot intra in Bulgaria cu masina inmatriculata tzoll Germania[/LIST]

Atata timp cat numerele si cartea verde sunt valabile poti sa te plimbi oriunde in Europa unde cartea verde are valabilitate. Bulgaria e in UE la fel ca noi...adica suntem in UE dar nu stim de ce...

Comment

De vizitat ce ar fi frumos de vazut ar fi statiunea Balcik, Nisipurile de aur au o priveliste destul de frumoasa, in special la Balcik ai ce vedea , eu am fost si iti recomand! Iar preturile sunt acceptabile !

Daca vrei sa vezi cam ce masini au trebuie sa ai ceva timp ca au multe parcuri, cel mai apropiat ar fi cel din Varna la iesire spre Metro Varna, sunt foarte multe parcuri cu masini sh acolo !

Cele bune si distracti placuta !!!

Comment

Cum e cu viteza maxima, cu detectoarele radar, astea?

Comment

Treaba cu radarele e buna la ei... nu prea au asa ceva... in schimb au drumurile cam proaste... au mai carpit pe ici pe colo... dar degeaba... dar daca pleci cu sec`ul ala nu simte nimic

Comment

Du-te la Kavarna, e la 45 km de vama. Statiune linistita si ieftina. Dar fara pretentii.
            Ca obiectiv turistic are capul Kaliakra, care a facut parte din Cadrilater.
            Privelistea este impresionanta.

Comment

Salutari tuturor!

Ma cam bate gandul sa o tai din Bucuresti spre Bulgaria de maine dimineata (vineri) cu destinatia Bulgaria. Ce ma intereseaza? Pai nimic in mod deosebit, dar ar fi util sa vad cate ceva din urmatoarele:
              • verdeata, marea, statiunile lor
              • obiective turistice cat de cat misto, daca au
              • un targ auto, handler, ceva... am auzit ca au masini misto si ieftine

Caut sa cheltuiesc cat mai putin, sa nu ma invart toata ziua fiindca mi-s obosit, si sa ma simt bine.

Vreo recomandare?
              • pe unde sa ma duc
              • unde sa ma duc
              • cat costa benzina la ei
              • daca pot intra in Bulgaria cu masina inmatriculata tzoll Germania

Sfatul meu este sa te duci la Sunny Beach.... eu am fost de trei ori anul asta. Iesi pe la Giurgiu, tii cap compas Varna, apoi de acolo catre Burgas. Ai de facut 36o km de la Bucuresti pana acolo. Statiunea este perla litoralului lor. Preturile sunt ok si la hoteluri si la mancare. Seara ai ce face din plin acolo. Daca vrei sa vb mai detaliat, iti las un nr. de telefon si vb. Sper sa te intorci pana duminica la ora 14:00

Comment

Nisipurile merita....KALIAKRA merita(si daca ajungi acolo esti foarte aproape si de RUSALKA-este o statiune mica dar foarte interesanta).Schimba banii doar la banca sau schimb valutar semnalat.
                Daca ajungi in VARNA poti vedea parcul central ,faleza ...etc

Cel mai bine vorbesc imaginile...
                Arie destinata evenimentelor ce au loc sau urmeaza, posibile intilniri ale membrilor, etc.
                Last edited by asfalttango; 07-24-2008, 20:14 PM.

Comment

Merg pe Varna. Mi-a placut la nebunie. Totul e ok, de la pretzuri pina la modul de deservire.

Comment

Wow, numai cateva ore am lipsit si gasesc o multime de sfaturi si recomandari! Multumesc tuturor!

Am avut o lunga discutie cu DanielC, in urma careia am decis sa merg de data asta in directia Sunny Beach, cu ce oi (e corect, limba din Transilvania!) mai putea acoperi in drum. In august reluam, si atunci vedem ce nu se poate de data asta.

A mai fost cineva?

Comment

Cum e cu viteza maxima, cu detectoarele radar, astea?
                      Originally posted by cipa View Post
                      Treaba cu radarele e buna la ei... nu prea au asa ceva... in schimb au drumurile cam proaste... au mai carpit pe ici pe colo... dar degeaba... dar daca pleci cu sec`ul ala nu simte nimic
                      Descrierea asta nu corespunde la toata Bulgaria.
                      Pot sa va spun ca in urma cu o saptamana pe traseul de la vama TR-BG pana la Sofia am avut parte de 8 echipaje radar, doar primul (in apropriere de Svilengrad) l-am incasat in plin, cu 184 km/h, de-a trebuit sa vin in marsharier aproximativ 300m pana la echipajul de politie care-mi facuse semn sa ma opreasc. , eram in transa, veneam de departe si mergeam departe, asa ca nu aveam timp de pierdut cu restrictiile si limitele de viteza.

Detectorul radar nu-ti foloseste daca este echipaj cu pistol radar, majoritar in BG.
                      Pentru Bulgaria recomand stilul cu "antemergator", adica te lipesti de unul/unii care merg tare, intodeauna doar primul dintr-o coloana este de sacrificiu.
                      Pe acelasi traseu descris mai sus, la dus, am avut de la iesirea de pe autostrada pana in vama cu TR pe post de antemergator un W221 negru cu nr. BG (CA), si care ma dus tot drumul (distanta de 160km) cu 160-200 km/h, se vedea ca cunostea locurile si soseaua tare bine. Chiar inainte de vama a intrat in benzinarie sa alimenteze, am intrat si eu, mai ales ca aveam interesul sa fac plinul deoarece intram in TR unde benzina costa 1,95 euro/l. Dupa cum am spus in benzinarie eram in spatele lui W221, si asteptam cu nerabdare sa vad cum arata turbatul de sofer. Cand a coborat am crezut ca pic jos, era o tipa, in jur de 1,5 m inaltime, si parea in jur de 35-40 ani, greu de estimat fiindca era chiala.
                      Last edited by orca; 09-11-2008, 16:57 PM.
                      .. ________ ..
                      o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                      (Oo\==/oO)
                      ..U...............U.
                      Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                      http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

184.... imi pare rau sa aud asta... probabil s`au inmultit echipajele pe durata sezonului estival... cand am fost eu nici picior de gabor

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF