Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Interesanta problema

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Interesanta problema

De vreo 2 saptamani la mine in cartier sunt lucrari de asfaltare/creare parcari... Cum nu poti lasa masina unde vrei, am parcat-o la un alt bloc, la vreo 100m de mine.

Ce sa vezi? Cand ma intorc azi din oras, imi zice un prieten, tu ai stergatorile ridicate. Ii zic ca nu-l cred si pana la urma ma convinge sa ma duc pana acolo. Ma duc, intr-adevar, erau ridicate. Le las frumos jos - gandindu-ma ca face vreunu poante proaste - si dau sa plec. Cand iese un roacker dintr-o curte:

"Auzi prietene, aia e masina ta?"
    "Da, e a mea."
    "Nu stii ce inseamna cand ai stergatorile ridicate?"
    "Nu! Ce inseamna?"
    "N-ai parcat unde trebuie!"

Evident, ma cert cu el, cum ca n-a cumparat locul de parcare - inca - si ii zic ca la mine nu o pot pune ca asfalteaza aia.

"Nu ma intereseaza!" Ii zic c-o las pana maine cand termina oamenii si o iau apoi.
    "Iti asumi riscul, nu ma intereseaza. Aratand catre o masina, imi zice ca aia e a lui fra-su, ca are si tac-su una, ca mai are si el una, si el unde sa le puna? Ii explic ca are loc destul, dar pe el nu-l intereseaza, si daca o las acolo imi asum riscul...

Evident, m-am dus si am luat-o....

Ati mai intalnit astfel de situatii? Cum ati rezolvat problema? M-a batut capul sa ma duc la politie, dar ce sa faca aia?

Scuze de post-ul lung.
    proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

In Bucuresti , ridicatul stergatoarelor este de domeniul cotidianului .
    Te trezesti cu masina zgariata pe locul tau platit , dar'mite daca o parchezi "in locul unuia care crede ca a cumparat chiar toata strada" .

Un fapt de viata :

In urma cu ani , un vecin se cearta cu o vecina si o injura pe femeie .
    Mama , zic eu ! . Sa vezi ce-i face barbatul femeii lu asta , cand o venii de la serviciu .
    Ce sa vezi ? . Iok . Nimic .

La cateva zile , barbatul femeii injurate isi gaseste locul de parcare ocupat .
    Fratioare , injuraturi , urlete si blesteme ca la usa cortului au umplut toata strada .

Comment

Cu ridicatul stergatoarelor vad si la mine in oras...ba chiar si rupte/indoite, ca altfel nu poate "taranul"!!!

Sa vezi patania mea...odata am dat o fuga pana la magazinul unde lucreaza soramea. In spate au depozit cu iesire in spatele magazinului. Am parcat paralel cu peretele stiind ca acel spatiu este pe domeniul public (magazinul se afla sub un bloc cu 4 etaje). Si sa vezi, cand merg la masina constat cu stupoare ca emblema de pe capota era dereglata/indoita catre fata! Mentionez... stergatoarele nu au posibilitatea sa stea ridicate, findca la W126 stergatoarele sunt ascunse sub capota (asa este modelul)...ma uit in stanga in dreapta nimic...cand sa deschid masina iese o femeie la geam (etaj) si urla la mine ca o descreierata ca i-am ocupat locul de parcare a sotului sau!

Eu am astptat sa termine frumos...ca asai frumos dupa care i-am spus scurt si la subiect..."locul de parcare pe care am parcat este domeniul public...si daca odata o sa mai gasesc emblema masinii dereglata, o sa am grija ca nici dumneata sa nu mai parchezi in acest loc..." la care ea tot striga de la etaj...la care eu "daca nu ma credeti, puneti-ma la incercare"...si de atunci nu am mai avut zoale.

Dar nu a fost primul caz cand mi-au dereglat embelma de pe capota (tot din cauza parcarii)...nu am ce face daca stergatoarele sunt ascunse.

P.S. Nesimtitire va exista toata viata...!

Stima
      Last edited by mer_se280; 08-12-2013, 14:17 PM.
      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
      W123 280CE
      W126 500SEC
      W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Niste tarani, dar nu-i bai... Si-a asumat un risc prea mare.
        Facem sa fie bine pentru toata lumea!
        proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

Eu locuiesc la casa si am rondou in fata casei si sincer nu ma deranjeaza cei care imi parcheaza in fata atat doar sa nu imi blocheze accesul in curte.
          Dar totusi se gasesc unii care ca sa nu le stea masina in soare se urca pana pe rondou pana pe trotuar.In cazu asta o pietricica sub fiecare capac la ventil la roti si salut.Asta in cazul in care cei de la verificari nu vor sa vina.Multi si-au terminat jantele in fata casei la mine pe rondou.Nu ma interesar dac era dacie sau porche cayene.Repet nu ma deranjeaza ca parcheaza in fata casei dar cand sunt chiar asa de nesimtiti nici nam de gand sai las dupa ce eu plantez flori si il curat sa arate frumos si loc sa parcheze altundea este.
          Si credeti ca au indraznit vecinii sa imi spuna ceva?Cand i_am intrebat miau zis ca bine am facut ca leau spus si ei si nu lea pasat si nici lor nu lear fi convenit

Comment

Mie imi ridicau stergatoarele in fiecare zi cind am fost in tara , am inchiriat o masina pentru perioada cit am stat in Bucuresti, la bloc unde locuia mama nu mai existau locuri de parcare , parcam pe strada ( drum public) timp de 2 saptamini stergatoarele masinii au stat mai mult in aer decit pe parbriz .

Comment

@dinamix: Care este treaba cu "o pietricica sub fiecare capac la ventil la roti", ca de asta nu am mai auzit?

Comment

Originally posted by sigxcpu View Post
                @dinamix: Care este treaba cu "o pietricica sub fiecare capac la ventil la roti", ca de asta nu am mai auzit?

Dupa ce bagi pietricica sub capac si incepi sa-l infiletezi la loc, acea pietricica apasa valva si incet se dezumfla roata.

Cred ca despre asta este vorba...ori?!

Stima
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

Comment

Originally posted by razvy64 View Post
                  Mie imi ridicau stergatoarele in fiecare zi cind am fost in tara , am inchiriat o masina pentru perioada cit am stat in Bucuresti, la bloc unde locuia mama nu mai existau locuri de parcare , parcam pe strada ( drum public) timp de 2 saptamini stergatoarele masinii au stat mai mult in aer decit pe parbriz .
                  Daca-mi permiti... data viitoare sa le ridici tu, poate vine si le lasa.
                  Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                  Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                  Onorez comenzi si in Bucuresti
                  Tel. 0736375626 Marian

Comment

La treaba cu pietricica era pentru dezumflarea rotilor.Dureaza 1 minut toate 4 rotile.
                    Dar oricum asta era doar in cazuri exagerate gen cei de la ridicari nu vin sau dupa ce le atrag atentia nesimtitii tot acolo o lasa deci parerea mea unii si-o cer.

Comment

Originally posted by dinamix View Post
                      deci parerea mea unii si-o cer.
                      Sa stii ca sunt multi care si-o cer...chiar zilnic nu dar saptamanal ma intalnesc cu nesimtiti care chiar si-o cer!!!

Stima

W126 280SE
                      W123 280CE
                      W126 500SEC
                      W220 500L

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF