Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Curatat tapiserie auto.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatat tapiserie auto.

Va salut dragi colegi.
    Fiindca este rubrica bazar/diverse imi permit sa va adresez o intrebare mai putin ordinara. Recunosc ca vrea sa fie o mica intrebare in stil... studiu de caz (speta business-plan) )
    Mi-ar placea sa aud cateva pareri despre intentiile si actiunile voastre pe parcursul utilizarii masinilor pe care le-ati detinut, referitoare la curatarea tapiseriei masinii dvs. Voi incerca mai jos sa formulez cateva intrebari in stilul (I) Intrebare, (R) Raspuns... pentru a va ajuta sa da-ti mai usor Quote si a raspunde la fiecare intrebare in parte. (este pt colegii binevoitori binenteles)
    Si anume:

I: Cat de des ati aplelat la acest serviciu?
    R:
    I: Cat de des ati fi vrut sa apelati, dar v-a tot incurcat faptul ca trebuia lasata masina, ca dura mult, ca ramanea uda si necesita o alta zi pentru uscare.
    R:
    I: Cat de tare v-ar fi placut sa vina cei cu curatatul acolo unde va convine voua. De ex: in parcarea de la serviciu. Si atata timp cat va faceti mailurile sau va tineti sedinta.... Masina sa se curate? Sau chiar in curte acasa.
    R:
    I: Ati fi mai dispusi sa apelati la un curatat care se intampla in max 2,5-3 ore si dupa care masina ramane 90% uscata si improspatata fara prezenta vreunui miros de detergent?
    R:

Va multumesc. Sper sa nu va deranjeze acest studiu si mai ales asa cum m-am gandit eu sa-l fac. Si mai mult sper sa nu va deranjeze ca raspunzand sincer la intrebarile de mai sus ati putea ajuta pe cineva sa va poata ajuta sa aveti masinile mai curate ))

Va multumesc si drumuri bune va doresc

Daca te gandesti la o asemenea afacere, trebuie o investitie destul de mare. Aspirator profesional cu jet de apa si un generator capabil sa faca fata cerintelor, produse de curatat profesionale. Ca idee... este buna, dar nu cred ca la noi are priza.
    Daca ai o spalatorie auto, se merita sa faci si aceste servicii, deoarece ai facuta investitia in utilazele necesare curatarii tapiteriei.
    In legatura cu chestionarul tau: Personal, prefer sa-mi curat singur tapiteria. Cand merg la spalatorie, insist pe aspiratul interiorului cat mai bine.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Comment

Ideea e buna dar ca la orice, aflat la inceput de drum o sa intalnesti reticienta oamenilor si diverse intrebari: cine sunt ei,ce fac la mine in masina cat eu nu sunt langa ei,daca fug cu masina,sigur nu cotrobaie prin torpedou sa fure ceva,etc,etc...
      Ideea e super si ea are foarte multi adepti in tarile europene avansate( stiu cazuri sigure in Anglia si Irlanda) iar eu as fi unul din clientii fideli ai acestei idei.
      Sfaturi,aflate de la cunostinte care fac asta in Anglia si Irlanda:
      -curatatul, in caz de nevoie ,trebuie sa cuprinda inclusiv demontat scaune si banchete spate(cu demontarea aferenta a mufelor de air bag,incalzire si masaj sau memorie a scaunelor,magazii de cd,tetiere si cotiere,etc) pentru o curatare perfecta
      -folosirea inclusiv a spray-ului pentru revopsirea mochetei uzate in locurile necesare,pedale,planseu pedalier,etc
      - folosirea unui aspirator de apa si a unei aeroterme speciale pentru uscarea rapida a interiorului
      -cunoasterea in detaliu a particularitatilor diverselor automobile(pozitionarea bateriie pentru deconectare, masuri de precautie inaintea acestei actiuni gen cod radio,inchidere centralizata+alarma, localizare gps, etc)deci echipa care se ocupa de acest serviciu trebuie sa cunoasca mai mult decat sa curete o masina, pentru evitarea situatiilor ulterioare neplacute.
      In rest,cu putina promovare si multa opera caritabila la inceput pana convingeti lumea sa va recomande cred ca se poate reusi.Spor in afaceri.Stima.
      Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
      Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
      Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
      SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
      https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

Comment

Am apelat si eu la o curatare profesionala dupa ce mi-am luat masina. Dupa lungi cautari pe Google si telefoane am gasit o oferta cu 50 de RON pentru tapiterie scaune + bancheta spate. Nu aveam nevoie sa curat restul, dar preturile erau foarte acceptabile si am zis sa incerc (celelalte preturi variau pana la 300 de RON).

Operatiunea a durat cam o ora, dupa care am cerut sa mi se dea o husa de folie sa o pun pe scaun , ca sa pot pleca mai repede, pana se usuca. Am fost foarte multumit de rezultat, i-am lasat 10 lei baiatului care s-a ocupat de masina. Mai erau inca vreo 3-4 masini la coada, toate aratau vai de mama lor la interior, deci cred ca ar fi cerere pentru o curatare profesionala, mai ales la cate masini second se cumpara in Romania. Din ce mi-a spus tipul de la curatatorie , nu era o firma care facea numai asta, ei se ocupau si cu vanzare de masini second, probabil le curatau inainte de vanzare, nu am inteles exact si nu am insistat cu intrebarile.

Cred ca am sa repet operatiunea la 2-3 ani daca e nevoie. Dar, cum au spus si colegii, nu stiu daca se merita o investitie majora intr-o asemenea afacere, poate un part-time , sa mergi la persoane acasa in timpul liber. Si pretul este iar esential ,mai ales intr-o tara profund saraca cum e Romania in care nimic nu merge pentru ca oamenii investesc tot bugetul in supravietuire.
        Iti urez succes daca te hotarasti sa faci asa ceva.
        Last edited by Guest; 06-30-2013, 21:50 PM.

Comment

Sunt in Galati niste baieti, care iau masina,demonteaza scaune,banchete,mocheta de pe podea, eventual la nevoie diverse plastice de pe usi,bord,portbagaj in functie de nevoie,spala-curata-usuca piesele, le trateaza pe cele care au nevoie cu solutii speciale de plastic(nu celebrul silicon!!!) apoi le monteaza la loc totul pe durata a 24 de ore.In momentul in care iei masina de acolo,chiar daca aceasta are 15-20 de ani,poti pune folie de plastic pe scaune si jura ca atunci iese de pe poarta fabricii!!!!!Am facut 5-6 masini acolo,plus alti prtieteni care au mai fost si toata lumea a fost extaziata!!!Pretul, 200 de lei dar eu cred ca merita sa faci o deratizare la cel putin 1 an daca nu 2 in functie de felul in care o folosesti.Cam despre astel de afacere vorbesc, pentru ca acolo,sunt clienti care vin cu Cls,Ml,X5,si alte asemenea lighioane de zeci de mii de euro, si aici ma refer la faptul ca oamenii stiu sa lucreze cu absolut orice masina!!!Cat priveste saracia romanului,lasa-ma sa am indoieli asupra masinii cu care iese pe strada sa-l vada lumea...Stima.
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com

Comment

Ai dreptate Cristi, cei care isi iau masini de fite dau si multi bani sa la curete, eu ma gandeam mai degraba la cei cu Loganuri care fac imprumut pe 10 ani la banca, cum sa ii faci si pe ei sa cheltuie.

O zi buna !

Comment

Cei care fac lucrul acesta,si aici nu vreau sa jignesc pe nimeni,sunt in general,dar nu in totalitate,fostii proprietari de Dacii pe care-i vedeai si o sa-i vezi cu galeata de apa si matura in fata blocului facand curat...la masina...Deci nu se adresa lor acest serviciu...Eu vorbeam despre acele "masini de fite" ca si recomandare pentru acei baieti referitor la aria larga de masini care trec pe acolo, nicidecum,ca doar acele persoane apeleaza la ei.Am vazut de la Logan si Astra pana la acele "fitoase", deci se aplica tuturor...Vorba lui Tariceanu:masinile sunt pentru cei care isi permit sa le detina,nu sunt obligatorii!!! Stima.

Comment

Working...
              X
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF