Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor intr-o problema personala

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor intr-o problema personala

Imi permit sa deschid acest subiect in speranta ca cineva ma poate ajuta intr-o problema personala foarte delicat. Vreau sa fiu cat se poate de scurt si la obiect.
    De ceva vreme primesc amenintari de la o persoana, atat eu cat si sotia. Am fost la politie si am depus o reclamatie in acest sens. Daca cineva ma poate ajuta in rezolvarea acestei probleme cat mai repede, va rog sa ma ajutati. Locuiesc in Bucuresti, sectorul 2. Pentru mai multe detalii pot fi contactat telefonic la nr.0760682422.
    Last edited by cutaresku; 06-05-2013, 19:22 PM.
    Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
    Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
    Onorez comenzi si in Bucuresti
    Tel. 0736375626 Marian

Salut. Cum primesti amenintari? Telefonic? La usa? Fa o plangere la politie daca e telefonic...Da-ne mai multe detalii ca sa te ajutam..
    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Amenintarile sunt facute telefonic. Plangere am depus. Am inteles ca trebuie sa astept cateva zile. Problema este ca amenintarile au inceput sa se intensifice si sa se extinda asupra sotiei, ne mai vorbind ca sunt cautat la servici. Astazi o sa fac o noua vizita la sectia 6 Politie si poate reusesc urgentarea cazului.
      Tel. 0736375626 Marian

Comment

Asta i culmea....cunosti persoana care te ameninta?motivul?noteaza de fiecare data nr de pe care te suna, daca suna cu nr privat noteaza ora si data. Le va fi foarte simplu sa l detecteze. Nu incerca "smechereste" o sa fie mai rau. Insista la politie. Daca poti incearca sa l inregistrezi.....cand vezi nr necunoscut sau daca i cunosti numarul....inregistrezi, e simplu

Comment

Cunosc persoana, culmea... este o "ruda prin alianta" fara ocupatie cu antecedente penale.
          Tel. 0736375626 Marian

Comment

Daca e si ruda prin alianta, e chiar imposibil sa-l contactezi sau sa-l cauti si sa discutati la o bere? Mai ales avand in vedere ca nu i-ai creat niciodata probleme, ai putea sa ii ceri niste explicatii.
            Cred ca o discutie amiabila fata in fata ti-ar fi de folos.
            Daca nici asa n-o scoti la capat, exista varianta sa mergi la politie.

Comment

Originally posted by daniel_tandara View Post
              Daca e si ruda prin alianta, e chiar imposibil sa-l contactezi sau sa-l cauti si sa discutati la o bere? Mai ales avand in vedere ca nu i-ai creat niciodata probleme, ai putea sa ii ceri niste explicatii.
              Cred ca o discutie amiabila fata in fata ti-ar fi de folos.
              Daca nici asa n-o scoti la capat, exista varianta sa mergi la politie.
              Evit intalnirea cu persoana respectiva pe motiv ca este foarte recalcitrant si nu vreau se ajunga la violenta fizica. La telefon vorbeste doar el (bagand, scotand, te fac, te rup, te tai, E.T.C.) Am vorbit cu fratisu sa stea de vorba cu el, si nici fratisu nu la putut convinge sa se potoleasca. Mai rau a facut, trecand la amenintari asupra sotiei mele..
              Tel. 0736375626 Marian

Comment

Am fost dimineata la politie si am stat de vorba cu Politistul de Proximitate, lasand si o declaratie. Am fost asigurat de catre Politist ca va lua legatura cu respectivul cat mai repede cu putinta. Sper ca-l va contacta telefonic si va inceta cu amenintarile. Am cautat pe net, si la ce-mi face respectivul se incadreaza la Art. 193 Cod Penal si se pedepseste cu amenda sau cu inchisoare, dar trebuie dovedita fapta. Sper ca in final sa se linisteasca apele.
                Tel. 0736375626 Marian

Comment

Din cate vad nu e intreg la minte...cred ca poti sa-l "ajuti" sa il bagi la balamuc

Comment

Originally posted by nora-marian View Post
                    Am fost dimineata la politie si am stat de vorba cu Politistul de Proximitate, lasand si o declaratie. Am fost asigurat de catre Politist ca va lua legatura cu respectivul cat mai repede cu putinta. Sper ca-l va contacta telefonic si va inceta cu amenintarile. Am cautat pe net, si la ce-mi face respectivul se incadreaza la Art. 193 Cod Penal si se pedepseste cu amenda sau cu inchisoare, dar trebuie dovedita fapta. Sper ca in final sa se linisteasca apele.
                    Sa dovedesti fapta e simplu... il inregistrezi.

Comment

Nu-i chiar asa usor sa dovedesti, inregistrarea nu valoreaza nimic. Omu poate sa zica foarte lejer ca facea o gluma.

Comment

Originally posted by Srg93 View Post
                        Omu poate sa zica foarte lejer ca facea o gluma.
                        Daca o luam asa atunci va plati o amenda sdravana...

Hai ca sun si eu continu la pompieri, sa mearga ca la vecinu ii arde casa ...si cand cer socoteala..."a fost o gluma"...ia zi ce se va intampla in continuare?
                        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                        W123 280CE
                        W126 500SEC
                        W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Dar ce i-ati facut de s-a enervat asa tare?

Comment

Am vazut postul tau inca de aseara dar pt.ca nu am stiut ce sa zic m-am abtinut! Intr-un fel sau altul cred ca trebuie"luat taurul de coarne" pt.ca imi inchipui ca nu ti-a fost usor sa postezi aceasta problema aici si inseamna ca treaba e tot mai serioasa! Politia nu-i va face mare lucru pt.ca nu prea au ce iar el daca a mai avut antecedente stie si mai bine acest lucru! O intalnire intr-un loc public unde sa fie camere de supraveghere ar fi o idee cred eu pt.ca abia daca s-ar intampla ceva acolo poate politia ar trata mai serios cazul(eventual martori pe care sa-i cunosti doar tu dar sa fie la alte mese)! E doar o idee! Jegurile astea nu stiu de "lasa-ma sa te las"!

Comment

Cand mai vine la tine la service, pune un coleg sa sune la 112 pana ce stai tu de vorba cu el.
                              Cu S-ul nu te pui.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF