Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masina cu volan pe dreapta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Extras de pe www.rarom.ro:
    Se pot inmatricula autovehiculele cu volanul pe partea dreapta ?

Registrul Auto Roman eliberareaza cartea de identitate pentru aceste vehicule pe baza acelorasi conditii ca si pentru vehiculele care au postul de conducere pe partea stanga, in plus fiind necesara echiparea vehiculelor cu faruri care emit un fascicul luminos asimetric, orientat spre partea dreapta a drumului (specifice circulatiei pe partea dreapta).

Comment

Originally posted by sebastian04 View Post
      cam 2- 3000 mii fara gluma .... cutia e manuala...si in legatura cu inmatriculatu poate ramane si asa si sa umblu cu ea la tzara......vam mai intrebat de numerele de comuna...se mai da asa ceva????
      La 2-3 mii nici nu as mai sta pe ganduri.Ia`o.
      1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
      2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
      Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by dan500se View Post
        Pe riscul tau umblii si asa...
        La numere de comuna te referi la numere din acelea ce se pun pe carute?
        Sau pe masini agricole?
        Pe autoturisme nu am auzit sa se puna!

nu nu....e vorba de niste placute de inmatriculare galbene pe care scrie numele comunei si ai voie sa iesi la 25 de kilometri din comuna respectiva..mie imi convine pe ntru ca asta e dinstanta pe care o parcurg cand merg la tara...am mai vazut la mine la tzara unu sia adus un jeep cu 2 locuri pentru plimbat la tara...nu tu impozite nu tu taxedar umbla cu el la tara nu cred ca a dat pe el mai mult de 1000 de euro
        Last edited by sebastian04; 07-21-2008, 13:01 PM.
        God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Eu iti sugerez asa:
          Ia masina
          Lasa numerele pe ea
          Convinge`l pe tovarasul tau sa`ti lase actele full+ o procura
          Eventual asigurarea
          Si mergi pe unde iti doreste inima cu ea....
          Si sa o conduci multi km fara probleme
          Numerele alea eu le`am vazut doar la carute si scutere...nu cred ca e cazul aici
          Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
            Numerele alea eu le`am vazut doar la carute si scutere...nu cred ca e cazul aici
            Asa am vazut si eu, plus la tractoare agricole si combine...numai ca la noi sunt albe,iar in alte localitati galbene sau potocalii...
            Daca s-ar pune pe autoturisme toti ar umbla cu ele!
            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
            W126 500SE Nautical Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Tata imi zicea ca de ceva vreme nu se mai elibereaza deloc...o sa vedem daca asa e......cat despre cutatu volanului...daca l-as muta m-as duce sigur la unguri sal mut ca romani nosti is prea marlani.....nu zic ca ungurii is mai priceputi dar macar nu iti iau saci de bani si fac treaba de mantuiala...

Comment

Sunt destule masini cu volanul pe dreapta, inscrise in Ro. Eu am mers cu o balena, cu nr de GJ cu volanul pe dreapta si m-am adaptat repede (4-5 km) si cu un Golf 4 tot cu volanul pe dreapta, ala era din Buzau parca. Se poate inmatricula fara probleme. Cat despre schimbat volanul eu stiu ca trebuie schimbate: caseta de directie si bordul, restul putand fi mutate de pe o parte pe alta (sistem de franare, etc)

Comment

O sa mergem la mecanic sa vedem ce ne zice cat near costa.

Comment

Exista si autoturisme(G-Klasse )inmatriculate ca utilaje agricole.Pe forum 4x4.ro exista masina care a fost preparata pentru off-road extrem cu trolii fata/spate si garda impresionanta...

Comment

Inapoi la problema modificarii masinii de la volan pe dreapta la volan pe stanga...
                      Sunt curios cam cat ar fi costul unei astfel de transformari?

Sunt pe net cateva masini cu volanul pe dreapta foarte atractive la pret dar poate cu transformarea respectiva sa depaseasca valoare lor reala...
                      W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                      W126 280SE Black Blue Metallic
                      W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                      W126 500SE Nautical Blue Metallic
                      W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Referitor la pret... in posturile anterioare am zis de 1500....gresit ei s-au inteles la telefon tata a inteles gresit era vorba de 8500 de euro..atat ar vrea el pe ea...tatei i-a fost rusine sai spuna ca atata nu-i da nimeni in tara asta...eventual in Anglia...deci masina nu se va mai da spre dezmembrare pentru ca nimeni nu da mai mult de 1000 pe ea....sunt curios sa vad ce face ca cica luna asta ( septembrie ) la sfarsit pleaca iar in irlanda.

Comment

Era de asteptat...
                          Si o panarama de scuter

Comment

Este si in Timisoara o masina cu volan pe dreapta inmatriculata pe TM. Se poate conduce linistit si la noi in tara, din cate am inteles exista niste camere video care se monteaza pe oglinda din stanga sa te ajute la depasiri.

Comment

Se poate,se poate...nu-i musai camere cum zici tu sunt oglinzi sau de astea am vazut si pe la astia care trag rulote dupa ei niste oglinzi mai mari pe masina casa vada...deci se poate

Comment

Off Topic: Oglinzile alea mari se folosesc doar cand se tracteaza o rulota, deoarece rulota, in general, e mai lata decat masina si in oglinzile masinii nu ai cum sa vezi in spate.
                                On Topic: Parerea mea e ca se pot conduce masini cu volan pe dreapta si se si pot inmatricula. La inceput va fi putin greu pana te obisnuiesti, in rest...sanatate...numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF