Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masina cu volan pe dreapta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina cu volan pe dreapta

Recent un prieten de familie avenit din irlanda.Venind a adus cu el o masina cu volan pe dreapta inmatriculata in germania sau irlanda nu stiu sigur.Masina ar fi de vanzare pentru ca el pleaca la sfarsitul lunii august inapoi.Zicea ca nu mai are nevoie de masina pentru ca pleaca cu avionu.Acuma intrebarile:

1.Se pot inmatricula in Romania masini cu volanu pe dreapta???
    2.Se poate inmatricula cu numere de comuna??? cineva zicea ca nu se mai poate.

3.Cat de greu ar fi sa muti volanu pe stanga si daca merita?

Daca nici una din variantele de mai sus nu merge masina merge la dezmembrat.

Mentionez masina e un Peugeot 407 model nou credca undeva la 2004 poate si mai tanara interior de piele albastru metalizat cu dotari pe masura.Nu intrebati consum si catzi kilemotrei are la bord ca nu stiu.Deocamdata asta e tot ce stiu.Stiu ca va enerveaza ca n-am pus poze dar deocamdata nu am.

Astept pareri si raspunsuri.
    God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

E mai bine sa stai potolit......La noi e greu si sa inmatriculezi o masina "normala" d`apoi una de Anglia/Irlanda..sau mai stiu eu ce minunatii cu volan in dreapta...
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Comment

Cunosc cateva masini care au avut mutat volanul...(adevarul e ca erau microbuze-dar se paote face).Ai nevoie de un alt bord si de un meserias!In rest nu e chiar asa de complicat...se schimba amplasamentul pedalelor si a coloanei de directie.Mult de munca-depinde daca se merita!
      Daca zici ca masina e relativ noua si e ieftina la vanzare eu zic ca se merita!
      Cat despre inmatriculare daca actele sunt OK nici o problema!
      W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
      W126 280SE Black Blue Metallic
      W126 300SE Anthracite Grey Metallic
      W126 500SE Nautical Blue Metallic
      W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Pot sa-ti spun ca nu e imposibil. Am o cunostinta in Harghita care pana nu demult a avut o Lada 1500 cu volan pe dreapta si n-a avut probleme la inmatriculare, doar ca a trebuit sa-si lipeasca o oglinda speciala pe geam in stanga, ca sa poata vedea in depasiri (un fel de periscop). De vre-o 2 ani nu-l mai are ca o adormit la volan si o intrat intr-un sant. A preferat sa-si ia o dacie noua decat sa repare lada.
        In plus si masinile care matura strazile (camioane) au tot volan pe dreapta. Deci lege conform careia sa te refuze nu exista. Acuma cu cei de la rar dupa cum zicea si un coleg mai sus...e ca la loto. Ce s-ar mai putea sa trebuiasca sa schimbi sunt sticlele de la faruri (sau farurile cu totul daca sunt din alea cu sticle clare), ca sa bata mai lung pe partea dreapta si nu pe cea stanga (exteriorul soselei).

Cat despre trecutu cu volan pe stanga cred ca e mai nasol. Gandeste-te ca trebuie sa schimbi directia complet, servo, angrenaje, tot. Si pedale, si bord si daca are ESP si soafta din el.
        Last edited by B.A.; 07-21-2008, 09:43 AM.

Comment

Originally posted by B.A. View Post
          In plus si masinile care matura strazile (camioane) au tot volan pe dreapta.
          Acelea au coloana de directie deplasabila-soferul poate sa le mute si pe o parte si pe alta!

Daca vrei-intr-adevar poti sa pastrezi volanul pe partea dreapta...daca ai curajul sa te bagi in depasiri asa...

Comment

Cum a zis si colegu` forumist mai sus...daca se merita la bani....ia`o.
            Dar sincer,eu nu am vazut nici o masina cu volan pe dreapta inmatriculata in Romania...
            Voi ati vazut?
            Sau mai ai posibilitatea,in care sa`ti lase procura...si sa te dai cu ea pana nu mai poti...mai faci o asigurare pe naspa...chestii d`astea..
            Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
              Dar sincer,eu nu am vazut nici o masina cu volan pe dreapta inmatriculata in Romania...
              Voi ati vazut?
              Inmatriculata in Ro nu cred ca am vazut...Inmatriculate in Irlanda si Anglia sunt o multime care umbla pe la noi!

Comment

Originally posted by dan500se View Post
                Inmatriculata in Ro nu cred ca am vazut...Inmatriculate in Irlanda si Anglia sunt o multime care umbla pe la noi!
                Asta stiu....sunt satul.La mine in oras din 10 masini,2 sunt dacii(inclusiv logan si alte specimene de la "dacia"),1 e pe numere de germania,1 e cu volan pe dreapta...si restu de duzina...
                Si o panarama de scuter

Comment

Cunosc cateva masini care au avut mutat volanul...(adevarul e ca erau microbuze-dar se paote face).Ai nevoie de un alt bord si de un meserias!In rest nu e chiar asa de complicat...se schimba amplasamentul pedalelor si a coloanei de directie.Mult de munca-depinde daca se merita!
                  Daca zici ca masina e relativ noua si e ieftina la vanzare eu zic ca se merita!
                  Cat despre inmatriculare daca actele sunt OK nici o problema!

Masina inmatriculata si cu volan pe stanga bate cred ca spre 15000 de euro....voi stiti mai bine ca mine....

Daca se poate inmatricula mie imi ajunge sa ma duc la tara cu ea nu sa risc sa fac ceva....pana te obisnuiesti dureaza.....Treaba e ca masina este noua( un peugeot 407 nu poate fi mai vechi de 3-4 ani) si o da la un pret de nimic
                  Last edited by sebastian04; 07-21-2008, 10:42 AM.

Comment

Pai cumpar-o daca e atat de ieftin...
                    Ai timp dupa aceea sa o modifici!

Comment

Curiozitatea din mine: Ce inseamna pret de nimic?
                      Si o panarama de scuter

Comment

Daca zice ca una inmatriculata e 15.000 atunci eu zic ca daca o cumpara cu 5.000 e super ieftin!
                        Dar nu cunosc masina!Nici valoarea ei de piata!

Uite aici niste preturi

Last edited by dan500se; 07-21-2008, 10:53 AM.

Comment

Daca zice ca una inmatriculata e 15.000 atunci eu zic ca daca o cumpara cu 5.000 e super ieftin!
                          Dar nu cunosc masina!Nici valoarea ei de piata!
                          Pai e cam 13-14-15 mi una inmatriculata...depinde de optiuni,an..culoare,soferii care i`a avut..
                          5000 ar fi un pret bun,care ar merita tot stresul sa te duci in dreapta cand vrei sa te urci la volan.Misto ar fi sa aiba si cutie automata.Eu unul nu stiu daca as suporta sa bag cu stanga in viteza ))
                          EDIT: se merita sa o iei,doar daca o lasi pe numerele tarii respective.Sa nu mai platesti taxe..etc etc.Asta este parerea mea..tu iti stii prioritatile mai bine..
                          Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                            Curiozitatea din mine: Ce inseamna pret de nimic?

cam 2- 3000 mii fara gluma .... cutia e manuala...si in legatura cu inmatriculatu poate ramane si asa si sa umblu cu ea la tzara......vam mai intrebat de numerele de comuna...se mai da asa ceva????

Comment

Originally posted by sebastian04 View Post
                              poate ramane si asa si sa umblu cu ea la tzara......vam mai intrebat de numerele de comuna...se mai da asa ceva????
                              Pe riscul tau umblii si asa...
                              La numere de comuna te referi la numere din acelea ce se pun pe carute?
                              Sau pe masini agricole?
                              Pe autoturisme nu am auzit sa se puna!

Comment

Working...