Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Am nevoie de urmatoarele chestii:

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am nevoie de urmatoarele chestii:

1:Butonul pentru oglinzi(ala din mijloc)..atasez poza
    2:Scaun sofer acelasi model neaparat...atasez poza
    3:Consola centrala care sa aiba si cotiera incorporata
    4:Maneta semnalizatoare..

Ofer pretul normal pe ele+imi platesc taxele de transport...daca este cazul.Care ai..spune aici...Multumesc
    Attached Files
    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
    Si o panarama de scuter

Acum vin cu exteriorul.
    Vreau bari de genul cum sunt in poze.
    Care ai semnalizari fata clare(albe)originale...da un semn(eu am dar nu sunt originale..sunt turcesti si arata ca dracu)

Ideea e urmatoarea: In scurt timp vreau sa`i trag o noua vopsea(a adunat cam multe zgarieturi)...si vreau sa o mai pun un pic la punct....sa o aduc mai spre 2000....
    Attached Files
    Si o panarama de scuter

Comment

Am uitat sa precizez ce masina e...
      c200 benzina an 1995.Caroserie w202.
      Si o panarama de scuter

Comment

Semnalizatoarele albe vin mai frumos la aproape toate masinile.
        In legatura cu scaunele,ma gandeam si pt mine daca nu s-ar gasi cumva niste scaune facute special pt a scadea masa totala a masinii,ma gandesc la ceva doar din plastic si buret.
        La cobra,scaunele si bancheta sunt extrem de grele,pt ca sunt din mult fier,par de cal,etc,si m-ar interesa si pe mine niste scaune f usoare si eventual bancheta.
        MÃREAȚA COBRA

Comment

Eu nu vreau s`o tunez,sau sa`i scad greutatea.Eu tin totul cum a fost pe ea...decat ca vreau un look mai....altfel(al meu fiind varianta classic vreau bari de elegance..sau ce draq e ala din poze)
          Scaunul este cel original,decat ca tapiseria asta e mai greu de gasit..nu stiu de ce dracu....
          Semnalizatoare albe am,dar sunt turcesti.....cred ca asta spune tot.
          Si o panarama de scuter

Comment

Mai vreau si "bandourile" alea de pe praguri...in 2linii de aluminiu...
            Alea cand deschizi usa......o sa fac o poza si atasez.(daca aveti cu scrisul: Mercedes-Benz) e si mai bine.
            Si o panarama de scuter

Comment

Cineva???????????
              Si o panarama de scuter

Comment

Barele alea nu sunt de elegance. Cele de elegance au bandoul cromat. Sunt doar cele de dupa 1997, adica facelift-ul care s-a facut in acel an la w202. Daca inca nu ai observat, acest facelift mai include si praguri laterale de plastic la culoarea masinii si capota spate usor diferita de modelul anterior.
                O bara fata ajunge cam la 1000 de euro completa la reprezentanta. Dupa lungi cautari pe internet (mai bine de un an) am gasit si eu una pe la Targu Mures la un tip care aduce piese din afara cu 100 euro+transport prin Fun Curier. La noi cam greu sa mai dai de astfel de elemente. Eu nu am mai nimic din ce te intereseaza pt ca s-au mai vandut intre timp. Te pot ajuta doar cu nr de tel al celui de la Tg Mures ca sa vezi daca iti poate aduce din afara astfel de elemente.
                Claudiu e numele lui. Tel: 0745517159.
                Mai arunca si aici un ochi:
                Last edited by florineasca; 07-21-2008, 20:58 PM.

Comment

Multumesc,o sa`l caut maine...
                  Si o panarama de scuter

Comment

Hmm..acum ma bate gandul la vanzare...
                    Si o panarama de scuter

Comment

Mama ei de masina....nu aveti ma nici`unu prin ograda chestiile astea?
                      Si o panarama de scuter

Comment

AAAAAA da...mai vreau si grila de avatgarde...sau cum ii zice..caut acum poze si editez p`orma
                        Attached Files
                        Last edited by mezzo; 08-09-2008, 18:35 PM.
                        Si o panarama de scuter

Comment

Ca sa nu fie o felatie(in romana=sa nu va rupeti capu` citind tot)threadu` asta,scriu din nou tot ce`mi trebuie:
                          1:Butonul pentru oglinzi(ala din mijloc)..
                          2:Scaun sofer acelasi model neaparat...
                          3:Consola centrala care sa aiba si cotiera incorporata
                          4:Maneta semnalizatoare..
                          5:Bari + praguri cum sunt in pozele de mai sus(ala cu face-lift din 97-00)
                          6:"Bandourile" alea de pe praguri...in 2linii de aluminiu...Am vazut ca la unele modele scrie Mercedes-Benz...
                          7:Grila de Avantgarde
                          Si o panarama de scuter

Comment

ai gasit grila avangarde pe undeva? eu am avuti pe masina dar am facut POC si imi trebe din nou,ai idee unde o pot gasi?

Comment

Originally posted by seby_77 View Post
                              ai gasit grila avangarde pe undeva? eu am avuti pe masina dar am facut POC si imi trebe din nou,ai idee unde o pot gasi?
                              N`am gasit..dar caut.
                              Cred ca e-bay ramane baza.E vr`unu p`aici care face comenzi pe e-bay?
                              Si o panarama de scuter

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF