Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ajutor ... Ma distruge casco psihic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor ... Ma distruge casco psihic

Salutare tuturor,

Problema mea, necazu meu este )
    Am masina in service de pe 8 ianuarie pentru vandalism ... A durat 1 luna si ceva sa imi dea acceptul de reparare a masini cu rugaminte si zeci de mailuri lui "domnul" LUCIAN NEDEA DE LA UNIQA, e dracu impielitat daca ati dat de el puteti sa faceti orice omu nu raspunde la mail si nici la telefonul de la birou si nimeni nu il trage la raspundere. FERITIVA DE ACEST INDIVID!
    Acum dupa ce masina mi-a fost revopsita farurii si triple schimbate astept dupa acest "domn" LUCIAN NEDEA sa imi dea si acceptul de plata ca sa imi pot scoate masina de la service... Maine se fac 2 luni de cand nu mai am masina, ma intreb oare cat trebuie sa mai stau sa mai astept sa imi iau si eu bunul meu masina mea de acolo, platesc o caruta de banii la casco si acest om acest individ nu poate sa raspunda sa dea un accept ceva sa imi zica o data din calendar cand o sa pot sa imi iau si eu masina de acolo....
    Ideea e ca daca pana luni nu se intampla nimic vreau sa fac o plangere ceva ma poate indruma cineva sa fac o plangere grava puternica aceste firme acestui om care mananca din banii mei dar el nu ma baga in seama.

Ce sa fac ajutati-ma va rog ca am ajuns la capatul cunostiintelor si imi vreau masina inapoi in parcare cat mai repede posibil.

Mergi la acea societate si cere caietul de reclamatii, sunt obligati sa ti-l aduca si iti scrii acolo nemultumirea apoi mergi la politie si faci o plangere impotriva acelei firme.
    Cu relamatia in mana se vor schimba multe , ai sa vezi.
    Tre' sa fi tare-n clont si sa bati cu pumnul in masa , ai si tu drepturi , eu asa am facut si in 36 de ore am avut masina gata.

stima
    Last edited by zavelk; 03-07-2013, 19:55 PM.
    Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Daca "omul nu raspunde la mail si nici la telefonul de la birou" , nu poti merge direct la sediul firmei sa-l contactezi "fizic si personal" ? .

Comment

Nu are rost sa disperi, nu stiu exact nici speta, nici ce scrie in contracul tau, dar in situatia data te sfatuiesc sa mergi si sa depui o plangere la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, http://www.csa-isc.ro/, apoi cu plangerea inregistrata te duci la acel domn sau la societatea respectiva.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Suna la CSA!
          Se rezolva repede de tot.

Comment

Asa cum a spus si colegul CezarI, eu poate ca am fost mai vag in exprimare, fa plangerea aia. Scrie in ea tot ce ai tu de spus, mentioneaza-l si pe maleficul NEDEA, scrie acolo cum ai avut tu de suferit financiar pentru ca nu ai avut masina in perioada asta, scrie ce-ti da prin cap. Apoi cu o copie te duci direct la societatea de asigurari. Sa ne tii la curent. Bafta!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Originally posted by nstoe View Post
              Daca "omul nu raspunde la mail si nici la telefonul de la birou" , nu poti merge direct la sediul firmei sa-l contactezi "fizic si personal" ? .
              Eu sunt din Rm. Valcea el din Bucuresti daca era aici nu sunt eu vreun super-man si nici mare nu sunt dar cred ca ii ziceam si eu vro 2 asa

Va multumesc pentru sustinere, daca pana luni nu se intampla nimic am sa fac o plangere la CSA si tot ce se va mai putea face ..

Multumesc inca o data dar chiar m-au distrus psihic ... Adica acest LUCIAN NEDEA ma distruge ...
              Last edited by Zeus; 03-07-2013, 22:35 PM.

Comment

CSA este solutia cea mai buna,deasemenea poti incerca si cu OPC ul toate aceste dublate si de un articol la ziar vor da roade.
                Spor la treaba
                Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Am primit acordul )))

Astazi am primit acordul de plata la masina ....
                  Ca sa recapitulez asa umpic masina mea a fost vandalizdata ( zgariata toata cap-coada, farurii, triple) asta a fost un dosar si al 2 lea dosar, un prag si o carena la roata fata, am crezut ca lesin cand am vazut devizul celor de la reprezentanta Mercedes )) pt primul dosar 26252,01 ron si pt al 2 lea 2770 ron de scoruriile astea ce ziceti )

O sa imi prezint masina zilele astea cum era inainte si cum e acum si am sa pun poze si cu facturiile sa vedeti si voi nebunie ))

Comment

Originally posted by marean89 View Post
                    Astazi am primit acordul de plata la masina

Sa nu imi spui ca a raspuns la email NEDEA? Ai fost la CSA?

Despre UNIQA... doar rele am auzit.
                    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                    W123 280CE
                    W126 500SEC
                    W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Problema asigurarilor este ca peste tot, cat mai mult profit. Am un coleg care pentru o aripa infundata la o Dacie a stat 3 luni pana sa dat acceptul. In astfel de situatii este indicat "presingul" Personal am avut unele neplaceri cu o firma de cablu si cand am facut reclamatie la OPC am dat sa vada si dansii reclamatia trimisa de mine, a doua zi m-au sunat cand sunt acasa si a au venit sa se apuce de treaba. In consecinta primaul pas este o intelegere amiabila, daca nu se poate recurgem la reclamatii. Nici acum nu este tarziu sa-i faci o reclamatie la OPC si specifici ca dosarul tau a fost solutionat destul de tarziu fara nici un fel de explicatie in ciuda faptului ca ai incercat sa iei legatura cu persoane avizate sa-ti dea un raspuns. Crede-ma ca OPC-ul are niste amenzi de mergi cu spatele si vorbesti singur. Pe viitor cand mai inchei o polita CASCO mare atentie la clauzele din contract, ca sunt multe firme care nu despagubesc multe incidente care nu le poti evita, vandalism, incediere, furt, chiar si unele situatii in tamponari. Am auzit asta la radio. Iar sfatul meu este sa faci fara franciza.
                      Revizii si reparatii instalatii climatizare auto si casnice.
                      Reparatii frigidere, congelatoare, lazi si vitrine frigorifine.
                      Onorez comenzi si in Bucuresti
                      Tel. 0736375626 Marian

Comment

Originally posted by nora-marian View Post
                        Pe viitor cand mai inchei o polita CASCO mare atentie la clauzele din contract, ca sunt multe firme care nu despagubesc multe incidente care nu le poti evita, vandalism, incediere, furt, chiar si unele situatii in tamponari. Am auzit asta la radio.
                        Bun...dar de ce se plateste o caruta de bani pentru CASCO daca tot nu o sa fii despagubit?
                        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                        W123 280CE
                        W126 500SEC
                        W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Nu nu sa sinchisit sa imi raspunda mie dupa 1000 de e-mailurii date a dat acordul direct la reprezentanta, nici nu mai conteaza acum sunt fericit ca sa terminat odata ... m-au pus sa platesc si ultima rata casco sa fie siguri ca platesc tot anul oricum individ ca acest LUCIAN NEDEA sa va fereasca Dumnezeu de el ai casco platesti faci tot ce trebuie si el nu poate sa iti raspunda sa iti zica o data un timp in care e gata masina sau cand se va rezolva cazul ...
                          Nu am ajuns la CSA si nici la OPC ...

Comment

Asteptam pozele cu before and after
                            Cu S-ul nu te pui.

Comment

Poze

Am sa fac zilele astea poze cu ea si am sa prezint masina ... A iesit ceva super frumos si nu trebuie sa schimb nici certificatul ca se considera tot gri ... Eu inainte avand masina argintie acum este indium grey metalic da mult spre maro sau cel putin asa o vad eu .
                              M-am indragostit din nou de ea )

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF