Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Copiii si orfelinatele...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mai am eu actiuni civice in alte locuri, dar ma bag si aici. Prezenta depinde strict de conjunctura din acel moment, contributia e sigura.
    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Originally posted by 200ce_marius View Post
      Mai am eu actiuni civice in alte locuri, dar ma bag si aici. Prezenta depinde strict de conjunctura din acel moment, contributia e sigura.
      Si la tine ma asteptam !Mai sunt vreo 2 persoane care stiu sigur ca o sa se implice.Iata ca incet-incet formam un grup...Multumesc!
      “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Originally posted by kryssa_rja View Post
        Haideti sa va dau niste date...
        Thread-ul cu numele "Sa aprindem o lumanare..." are : 13replici date de 9 membrii diferiti si un numar de 549 vizualizari
        "Copiii si orfelinatele..." are: 7 replici date de 3 persoane (inclusiv eu) si 77 vizualizari

Ce concluzie tragem acum?Ca voua,dragi colegi va pasa mai mult de o masina, un fier fara suflet, o bucata de material pe care il poti indrepta la nevoie, sau schimba cu foarte multa usurinta, decat de un copil, un suflet nevinovat si chinuit!Inteleg ca e un forum dedicat masinilor, dar in acelasi timp e si un forum menit sa lege prietenii si sa ajute.Nu a venit nimeni cu initiativa sa aprindem o lumanare pt un batran bolnav sau pt un copil omorat pe trecerea de pietoni...dar un 124 merita sa-l plangem zile intregi.
        D-acum o sa aprind zilnic o luamanare pt masina mea care zace in parcare cu bateria moarta si cu pana la roata drepta-fata...haideti sa ne rugam cu totii sa iasa din coma...Poate cu putin noroc deschid si un cont pt donatii, sa-i fac transplant de roata!

Edit:Multumiri lui Arhitect, Dok si Andrei Preoteasa, pt sprijin!Din 2583 de membrii cati are forumul decat 3 s-au oferit sa ajute!!!
        Cata dreptate ai. Constatasem si eu acest lucru. Vazusem lipsa de interes a membrilor forumului pt astfel de cauze nobile. Eram sigur ca o sa ai o astfel de reactie pe forum.
        Celor din provincie le vine ceva mai greu sa participe la astfel de activitati. In masura in care pot ajuta cu ceva puteti conta si pe mine.

Comment

Originally posted by florineasca View Post
          Cata dreptate ai. Constatasem si eu acest lucru. Vazusem lipsa de interes a membrilor forumului pt astfel de cauze nobile. Eram sigur ca o sa ai o astfel de reactie pe forum.
          Celor din provincie le vine ceva mai greu sa participe la astfel de activitati. In masura in care pot ajuta cu ceva puteti conta si pe mine.
          La Tecuci nu sunt orfelinate? Sau case de batrani?

PS. Nu uitati de threadul asta: http://www.clubmercedes.ro/ajutor-um...light=umanitar

Daca imi permiti kryssa_rja . Dar am zis ca sunt oarecum inrudite. Daca nu, scuze. Spune-mi si sterg comentariul asta de la PS.
          Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Originally posted by arhitect View Post
            Sincer, nici nu stiu. Dar o sa ma interesez.

Comment

Originally posted by arhitect View Post

PS. Nu uitati de threadul asta: http://www.clubmercedes.ro/ajutor-um...light=umanitar

Daca imi permiti kryssa_rja . Dar am zis ca sunt oarecum inrudite. Daca nu, scuze. Spune-mi si sterg comentariul asta de la PS.
              Sunt inrudite!!!Daca nu deschideai tu thread-ul asta, nu aveam nici eu curaj sa pun in practica ce aveam de gand Asa ca esti de vina 50% de existenta acestuia
              “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Bbenz se baga si el! Finznciar si fizic.
                Colegul nostru care a avut initiativa , banuiesc ca stie unde trebuie mers si ce sa luam.
                Va rog sa propuneti o data cand se doreste a se merge, astfel cu o saptamana inainte sa putem sa ne strangem noi si banii necesari. Propuneri de sume?
                Still Loving MB

Comment

Nu stiu daca suma individuala este importanta. Fiecare da cat poate, daca poate. Daca nu, nu este nici o suparare! Prezenta fizica conteaza mai mult decat banii dar daca putem strange si o suma pe care sa o impartim sub forma de cioco si alte asemenea, ar fi si mai bine.

Comment

Eu propun sa le luam si prezervative...am vazut ca multi din acesti copii,au deja copii...
                    Mai in gluma,mai in serios..e pe bune
                    Trebuie avut grija,ca acest lucru sa nu devina unul urat...Cioco si pufuleti pt cei care intr`adevar sufera pe acolo.Nu pt fete care au mai multi barbati la activ..decat sunt pe forum!!!
                    1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                    2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                    Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                      Eu propun sa le luam si prezervative...am vazut ca multi din acesti copii,au deja copii...
                      Mai in gluma,mai in serios..e pe bune
                      Trebuie avut grija,ca acest lucru sa nu devina unul urat...Cioco si pufuleti pt cei care intr`adevar sufera pe acolo.Nu pt fete care au mai multi barbati la activ..decat sunt pe forum!!!
                      Tot orfani sunt.

Comment

De acord...dar nu ai inteles ideea de ansamblu...
                        1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                        2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                        Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by mezzo View Post
                          De acord...dar nu ai inteles ideea de ansamblu...
                          De acord ... eu te completam. Nu te contrziceam. Si am inteles si ideea de ansamblu. Fara suparare.

Comment

Ma bag si eu.Financiar.Fizic nu promit.
                            MÃREAȚA COBRA

Comment

Salutari.....
                              abia astazi am citit threadul.....asa ca....contati si pe mine.

Comment

Deci...? Facem ceva? Lansam o data cand putem sa ne intalnim sa vedem ce bani strangem si sa hotaram cand mergem. Banuiesc ca undeva in septembrie cand se intorc marea majoritate din concediu.
                                Still Loving MB

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF