Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Experiente de pe alte forumuri auto...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Diferenta fata de alte forumuri este foarte mare(si ca numar de membri ex. BMW sunt vreo 20.000),aici la mercedes majoritatea au evoluat de la vre-un cazan de 115 sau 123 pe care-l stiau pe de rost si au ajuns la masini mai noi,fata de alte forumuri care sunt pline de baieti care au sarit din dacie in ceva adus de afara (neaparat peste 2000) si care n-au habar nici daca masina lor e pe benzina sau diesel..Majoritatea sunt bomba si au tot felul de probleme imaginare. Aici la MB e o atmosfera mult mai calda si poti gasii o solutie la orice problema.(e un fel de service )-stilul asta cred ca la dat DOK. Oricum forumul MB se poate lauda cu cele mai multe masini din anii de gratie 70,80,90(si inca bune) aici se vede pasiunea domne! BRAVOS

Comment

Fiecare cu politica lui. Eu nu intru pe alte forumuri ca nu sunt curios. M-am obisnuit cu lumea de aici. Asfalttango... posteaza evenimentele astea unde crezi ca sunt apreciate exact cum ar trebui, adica aici.

Comment

Originally posted by dvlad_88 View Post
        Fiecare cu politica lui. Eu nu intru pe alte forumuri ca nu sunt curios. M-am obisnuit cu lumea de aici. Asfalttango... posteaza evenimentele astea unde crezi ca sunt apreciate exact cum ar trebui, adica aici.
        Asta o voi face cu siguranta...

Comment

Originally posted by B.A. View Post
          Exact ce ziceam eu. Oameni care au vrut neaparat masina noua. Nu conta ce. Daca-i intrebi nici nu stiu cati cilindrii are motorul cred...

Si da, pentru ei Opel e cea mai buna masina. Asa cum pentru manelisti maneaua e cea mai buna muzica. Nu vreau trag prin noroi marca Opel, comparand-o cu manelele (totusi... fabrica masini si le fabrica bine in comparatie cu altii). Pentru ei e cea mai buna pentru ca nu s-au urcat niciodata intr-un (sa zicem) BMW sau Mercedes sau Volvo sau ceva din aceeasi categorie.
          Fabrica masini bune in comparatie cu cine?!...cre ca in comparatie cu mine, sau cu aia de la logan!
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

Comment

Mai este un lucru pe care nu il inteleg la astia de poe forumul OPEL....Ca te baneaza am inteles... nu poti posta.....dar sa nu poti intra deloc pe forum nici macar sa citesti alte posturi mi se pare cel putin ...bizar.

Comment

Lasa-i ma saracii, se chinuie si ei cum pot ca nah, saraci cu duhul...
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
                Fabrica masini bune in comparatie cu cine?!...cre ca in comparatie cu mine, sau cu aia de la logan!
                Masini mai bune decat loganul si decat orice vine din korea (hyundai, kia, daewoo si ce-or mai avea aia pe acolo).

Comment

In urma cu mai multa vreme, mi-am prezentat colectzia pe vwforum. Topicul mi-a fost inchis, pentru ca mashinile nu erau VW (decit o Skoda...). Nu m-a deranjat deloc ca l-au inchis, dar de ramas acolo a ramas, cine vrea sa vada un fier vechi ishi clateshte ochiul. Activez si la Ford, dar foarte rar si foarte discret, in rest nimic. Intr-adevar, aici am promovat o atmosfera mai calda, am incurajat mereu relatzionarea umana face-to-face, sintem destul de ineditzi in peisajul forumistic (ceea ce e bine, nu suport turmismul...), insa in alte parzti observ tendinta celor ce modereaza de a face nitzel abuz de functzie, in sensul ca se leaga de nishte informatzie foarte utila (si placuta, eventual...) invocind eternul regulament...

Orice ar spune unul si altul, aici avem un regulament destul de permisiv. Culmea e ca nici asta nu se respecta. Si am fost de conceptzia ca daca nishte norme minime de respect pentru colegi nu sint respectate, aplic masuri drastice din prima, fara finetzuri gen warn si timpenii... Atmosfera destinsa e un avantaj imens, dar cind ii dai nas lu Ivan, se suie pe divan...

Ca sa mentzii un forum, e un sacrificiu de timp personal imens. D-aia nu mai activez pe alte forumuri. Altele mai prezentau oarece interes pentru mine inainte, dar acum nu ma mai intereseaza neam...

Comment

Adik aci..http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=27163.
                    ...
                    W110-2.0 D 1966
                    W115-2.0 D 1971
                    W123-2.4 D 1982

Comment

Nu-i mai bine de mine ca nu am nici o treaba cu nici un alt forum??? Asta mi-a placut de la bun inceput. Am nimerit in aceasta familie cand nu stiam nici macar ce inseamna ideea de forum. Mi-a placut si am ramas. Nu stiu cum e pe alte forumuri, iar momentan ca sa fiu sincer nici nu ma intereseaza. Poate daca as avea si o alta marca de masina pt care as cauta eventual niste solutii la anumite probleme.

Momentan am Mercedes si sincer nici nu ma intereseaza o alta marca in acest moment si nici in viitorul apropiat. Asa ca nici ce se intampla pe alte forumuri nu ma intereseaza. Insa e deranjant intradevar sa vad ca altii aplica niste reguli destul de absurde dupa parerea mea. Aveam impresia ca asa cum e forumul nostru cam asa e peste tot. Vad ca m-am inselat....

Comment

Originally posted by florineasca View Post
                        Nu-i mai bine de mine ca nu am nici o treaba cu nici un alt forum??? Asta mi-a placut de la bun inceput. Am nimerit in aceasta familie cand nu stiam nici macar ce inseamna ideea de forum. Mi-a placut si am ramas. Nu stiu cum e pe alte forumuri, iar momentan ca sa fiu sincer nici nu ma intereseaza. Poate daca as avea si o alta marca de masina pt care as cauta eventual niste solutii la anumite probleme.

Momentan am Mercedes si sincer nici nu ma intereseaza o alta marca in acest moment si nici in viitorul apropiat. Asa ca nici ce se intampla pe alte forumuri nu ma intereseaza. Insa e deranjant intradevar sa vad ca altii aplica niste reguli destul de absurde dupa parerea mea. Aveam impresia ca asa cum e forumul nostru cam asa e peste tot. Vad ca m-am inselat....
                        Asa am rationat si eu....si la fel m-am inselat...

Comment

Ce zic nemtii cand se plictisesc? Hai sa mai facem un OPEL!

Comment

Ce zic britanicii cand se plictisesc? Hai sa mai facem un Vauxhall!
                            Deci tot dupa nemti s-au luat
                            http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

Originally posted by pneu View Post
                              Am tras si eu un ochi. dar se simte totusi tendinta de "a tine" cu ce au in curte. Iar remarca cu "de mercedesuri poti sa scapi ca si asa sunt prea multe" imi demonstreaza o teorie de-a mea cum ca unu care sta in casa de chirpici n-o sa inteleaga niciodata ce inseamna sau la ce se foloseste o casa cu pereti izolati si interior aranjat. Din pacate astea vin din partea unor sustinator vw care prin liceu era uzina mea favorita. Si acum daca as putea pune mana pe un golf 1 gti sau un passat 1 nu as ezita. Sa nu mai vorbim de broscuta pt care cred ca mi-as da si TD-u
                              (pt cine nu stie pe langa benz-uri mai am un T2 din 77 - transporter, faruri rotunde, roata de rezerva intre faruri - asa numitul hippy van. Si daca e un motor care suna mai bine decat 617-le apoi ala e un motor racit cu aer )

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF