Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Romania - Campionatul European

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Romania - Campionatul European

Mutu - 0 !!! Nu a alergat deloc, nu a ajutat DELOC echipa.
    Chivu - 0 !!! Nu nimic...

Olandezii au dat gol cand au vrut si cum au vrut.

NU AM AVUT NICI UN ,,moderator,, in teren. Nici un lider.

sunt nervos grrr mrrrr....

PS nu sunt microbist dar... mentalitatea asta ma scoate din textile.
    Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

eu merg pe stadioane, asa ca ...
    Attached Files
    100% oltean
    Oo\=|=/oO

Comment

Nu au facut nimic. Nici eu nu am treaba cu fotbalul dar cum spunea si Mircea Badea "nu trimiti rachete pe luna" deci oricine s-a uitat la meci a vazut ca Romania n-avea nici o treaba. O gramada de pase AIUREAAA, jucatorii neatenti, goluri luate din prostie, kkt.

Echipa isi merita soarta.
      http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

Nici nu a meritat timpul pierdut.. Mai bine ma uitam la Franta-Italia.

Comment

N-AI CU CINE BA,NISTE AMATORI :

Comment

Din pacate atat putem, din pacate atat stim, din pacate atat ne dorim, din pacate astia suntem! halal mentalitate, halal inima, halal vointa! oare turcii cum au putut?!

Comment

Eu m-am uitat la SINTEZA ZILEI!

Comment

N-ai pierdut nimic.

Comment

Am intrat pe clubmercedes - am dat new posts... si iar mi-am adus aminte de romanii din echipa Romaniei....

Comment

Si eu care credeam ca am batut Olanda(poate pe umar!!).Toti care treceau pe strada erau veseli,strigau "hai Romania"...faceau ca urangutanii la presupusele goluri...si dupa toate astea au luat bataie cu 2-0(doar cu 2-0??)??!!Rusinica!!
                    “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

comentariu

Generatia emo a fotbalului romanesc

Olanda 2 (bucati)- Romania 0(servit!)
                      Nationala lui Piturca a dorit sa incheie rapid conturile cu olandezii si inca din primele minute ne-am asezat solid si confortabil la 20-25 de metri de poarta lui Lobont.

Mingile centrate in careul nostru erau bubuite cu finete de alde Tamas si Ghionea in timp ce olandezii ne rugau in toate limbile pamintului sa le dam un gol cit mai repede deoarece incepeau sa devina prea evidente spatiile largi pe care ni le lasau in defensiva. Noi la rindul nostru le intindeam tot felul de capcane astfel incit Van Persie sa ramina cit mai liber in careul nostru dar acesta ne-a dejucat de fiecare data planurile, fie dind cu ea in tribune fie aruncindu-se la sacrificiu in offside.

Din fericire insa ratarile lui Robben si Huntelaar nu ne-au descumpanit ci am incercat in continuare sa cream noi ocazii pentru atacantii olandezi in ciuda faptului ca astia au inceput sa-l ameninte pe Van Basten ca ies de pe teren daca mai primesc pase de la Cocis sau de la Rat.

E adevarat ca am tremurat putin de frica la ratarile lui Mutu insa nu se putea ca cel mai bun jucator al nostru sa ne faca tocmai acum figura si sa inscrie, Doamne-fereste! In afara de Mutu nu exista nici un pericol ca vreun alt jucator roman sa o bage in ate, toti fiind exceptional de daruiti si hotariti in a demonstra lumii ca lipsa de valoare si penibilul se pot intilni pe terenul de fotbal in aceasi zi, la aceasi ora pentru a apara culorile Romaniei.

Dupa aproape o ora de joc, vreme in care tot retragindu-ne am ajuns sa jucam cu Niculae virf ascuns pe linia propriului careu de sase metri, am reusit in sfirsit sa ne desprindem si sa-i prostim pe olandezi sa ne dea gol, in urma unei scheme-scoala, probabil indelung exersata la antrenamente, in care fundasii nostri i-au blocat extraordinar cimpul vizual lui Huntelaar fortindu-l practic pe acesta sa trimita in poarta lui Lobont. Golul ne-a descatusat cit de cit si de aici inainte pasele mijlocasilor nostri au inceput sa-i gaseasca tot mai des pe olandezi punindu-i pe acestia in niste pozitii extrem de stinjenitoare cind trebuiau sa pretinda ca isi fac mingea prea lunga sau ca sunt deposedati de Codrea sau Banel. Oricum nici batavii nu sunt nimeni in sportul asta si au inteles rapid noua strategie a lui Piturca care daca a vazut ca olandezii se caciulesc sa mai inscrie le-a cerut jucatorilor sai sa aduca mingea cit mai aproape de poarta lui Lobont. Asta l-a descumpanit asa de tare pe Van Basten incit olandezul resemnat si rusinat s-a trintit pe banca de unde nu s-a mai ridicat pina la final.

La 1-0 pentru Olanda meciul nu era inca jucat, oricind prostanacii aia de Bouma sau Heitinga putind sa si-o bage singuri in poarta si totul se putea transforma intr-o tragedie pentru formatia noastra. A fost nevoie de experienta si valoarea unui jucator precum Contra sa transeze definitiv disputa in favoarea noastra. Acesta, crosetind o faza superba pe dreapta, la o faza care nu anunta nimic deosebit, s-a impiedicat singur folosind spectaculosul procedeu cu stingu-n dreptu' ceea ce l-a facut practic pe Van Persie sa loveasca gresit balonul si sa-l trimita in poarta noastra.

Pe final nu am mai avut emotii, deoarece nici macar mingile aruncate la intimplare spre terenul olandezilor nu depaseau linia de centru. Piturca insa, ambitios si perseverent cum il stim nu vroia insa sa riste nimic asa ca l-a trimis in teren si pe Florentin Petre sa aduca un plus de siguranta si sa cimenteze rezultatul. Daca mai tinea meciul probabil l-ar fi schimbat si pe Lobont cu un fundas sa tina de scor insa fluierul izbavitor al arbitrului a pus capat unei inclestari de legenda in care am ingenuncheat invingatoarea Italiei si Frantei obligind-o practic sa ne dea doua goluri si putem spune ca ne-am dorit infringerea mai mult decit adversarul.

Comment

Eu am pariat ca nu fac nici un punct...si am pierdut ca s-au gasit altii mai prosti ca ei cu care au facut egal...

Jos palaria OLANDA--Campioana europeana.

Un pic de relaxare din partea celor care ne-au facut sa fim mindri ca suntem romani....

Last edited by asfalttango; 06-18-2008, 19:56 PM.

Comment

La inceput multi nu credeau ca nu o sa facem nici un pct.Am facut 2 si acum toti sunt nemultumiti.Mam enervat si eu la meciul cu olanda si cu italia si cu franta, dar sa nu uitam ca am jucat cu unele din cele mai bune echipe din europa si din lume.Daca plecam acasa din grupe in care am fi jucat cu polonia, elvetia si altele trebuia sa fie toti asa de suparati dar asa??
                          Nu vreau sa supar pe nimeni.

Comment

Miorita la Euro 2008

Pe-un picior de plai
                            Unde habar n-ai
                            Iata vin cu tot
                            La aeroport
                            Jucatori – vedete
                            Cu cercei si plete,
                            Ghiuluri, celulare, Si cu
                            girofare

Se vor îmbarca
                            Cu toti vor pleca
                            Spre un campionat
                            De toti asteptat
                            Cam de vreo opt ani
                            Sperante si bani,
                            Ni s-a împlinit
                            Pohta ce-am pohtit

Ne-au aruncat sortii
                            Într-o grupa a mortii,
                            Cu dârzi olandezi,
                            Cu cocosi francezi
                            Si italieni
                            Iuti si cam vicleni.

Cu toti am crezut
                            De la început,
                            Biata Miorita
                            Va fi chisalita,
                            Vom fi niste miei
                            În groapa cu lei,
                            Cu toti ne gândeam
                            Si ne planuiam
                            De la început
                            Nu-i nimic pierdut,
                            Sa jucam frumos
                            Si spectaculos,
                            Orice gol marcat
                            Sau punct câstigat
                            Va fi pretuit
                            Si sarbatorit...

Umpluti de emotii,
                            Am înfruntat sortii
                            Jucând primul meci
                            C-o echipa – terci,
                            De cocosi francezi
                            Ce ai nostri iezi
                            De se-nvârtosau,
                            Sigur o bateau.

Dar am remizat
                            C-un zero barat
                            Într-un meci închis
                            De mare plictis...

Apoi a urmat,
                            Meciul asteptat,
                            Mare tevatura
                            Cu echipa azura,
                            Ce fusese încinsa,
                            Umilita, învinsa,
                            De niste batavi
                            Aprigi rau si bravi.

Dumnezeu din cer
                            Si c-un tusier
                            Mult ne-au ajutat,
                            Gol le-au anulat,
                            Si-un italian
                            Putin cam plavan,
                            S-a cam bâlbâit,
                            Direct l-a servit
                            Pe al nostru Mutu,
                            Care a dat cu sutu’
                            Le-a bagat-o în plasa
                            Si mortul în casa.

Dar nu a tinut
                            Decât un minut,
                            Ca ne-au egalat
                            Dintr-un gol ciudat,
                            Caci un brav fundas
                            Zis Gabi Tamas,
                            Da pe lânga minge
                            Si meciul se-ncinge.

Nenea flueras
                            Cu capul golas,
                            Ne face cadou
                            Ca la anul nou,
                            Un pinalti mare
                            De calificare,
                            Numa’ gol sa dai,
                            Ca noroc tot ai...

Intra iar în scena,
                            Vedeta eterna
                            Tot Mutu suteaza
                            Si normal, rateaza!
                            În toata splendoarea
                            Si calificarea...

Acum olandezii
                            Au batut francezii,
                            Facând cu ei bors
                            Zeama de cocos.

Bietii nostri iezi
                            Spun la olandezi
                            S-o lase mai moale,
                            Capul nu-i mai doare
                            Sunt calificati
                            Si-ar fi câstigati,
                            Meciul lor sa-l dea,
                            Atunci ar scapa
                            De italieni
                            Care sunt vicleni,
                            Sarmanii francezi
                            Vad doar stele verzi,
                            Sunt împrastiati,
                            Descalificati.

În al treilea joc,
                            Nu mai era loc
                            Sa se speculeze,
                            Sa se parieze,
                            Miorita laie
                            Iese la bataie,
                            Ca e favorita
                            De lume iubita,
                            Temutii batavi
                            Nu mai sunt chiar bravi,
                            Vor sa se conserve
                            Au bagat rezerve,
                            Sunt buni de batut
                            De la început.

Joaca relaxat,
                            Rateaza distrat,
                            Ai nostri stresati
                            Cad ca secerati,
                            Cu fundul pe jos
                            Si joaca fricos.

Dica parca doarme,
                            Mutu are toane,
                            Contra are treaba
                            Tot cade prin iarba,
                            Banel tot alearga
                            Mingea s-o culeaga,
                            Si face marcaj
                            La kilometraj,
                            Iar bietul Piturca
                            E satul de turca,
                            Schimba disperat
                            Dar s-a terminat!

Meciul s-a sfârsit,
                            Rau ne-au umilit,
                            Jucând cu rezerve
                            Iar noi cu conserve.

Vor veni în tara ,
                            Pentru a câta oara?
                            Spunând raspicat:
                            IARASI AM RATAT

Comment

Super balada....romanul face haz de necaz (ca s-a invatat de acum).

Din punctul meu de vedere puteau sa manince bataie si cu 4-0 dar daca isi dadeau viata pe teren era altceva.

Eu m-am saturat sa ma uit la fandositi tatuati care prizeaza cocaina si care umbla prin cluburi.Trebuie sa vina cineva care sa faca o echipa de jucatori care vor sa LUPTE nu o trupa de fricosi(plini de bani).

Nu au nici o scuza-Ei au reprezentat ROMANIA impreuna cu toate sperantele si visele celor de acasa si ca de obicei au dezamagit.Si pe deasupra se cred mai buni decit GENERATIA DE AUR.(peste 30 de ani vom mai avea jucatori de valoare).

Isi va da PITURCA demisia?Daca este om de onoare ....DA.....
                              Pariez ca nu o va face!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF