Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie STAR.

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitie STAR.

Stie cineva de unde se poate cumpara un STAR la un pret civilizat?
    Am gasit ceva clone, or fi ok?
    Din 2008 pe piata. Adisaba 111 Calificative pozitive Mercedes Benz Star C3 Dedicat autoturisme MERCEDES SMART   Vand Star C3 fara HDD la 1600 RON.

@cutaresku - Silviule, parca tu ziceai ca urmeaza sa te impropietaresti cu un STAR, ceva sugestii?

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Da, alibaba: http://www.alibaba.com/trade/search?...chText=star+c3
    Nu mi-a ajuns inca.
    Oricum, pe okazii pretul este dublu fata de alibaba.
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Am inteles... Da-mi te rog mai multe detalii pe PM, cum ai negociat cu ei, modul de plata, valoarea coletului in vama, timpul de livrare si modelul pe care l-ai ales tu, sunt sigur ca ai sapat temeinic . Cand ai timp, nu e urgent. MULTUMESC!

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.

Comment

Mai bine s-ar da detaliile aici,caci si pe mine ma intereseaza un STAR.Mersi mult!

Comment

Originally posted by cutaresku View Post
          Da, alibaba: http://www.alibaba.com/trade/search?...chText=star+c3
          Nu mi-a ajuns inca.
          Oricum, pe okazii pretul este dublu fata de alibaba.

Atentie la Alibaba...e un site cu destul de multe capcane.
          De multe ori primesti niste lucruri absolut oribile din punct de vedere al calitatii.
          Sa dea Domnul sa ai noroc si sa nu patesti asa ceva insa tot ce vine din China e cam ceea ce gasesti si pe okazii.
          1994...Mercedes Benz...w202, c180
          Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Poate va mai intereseaza si site-ul asta.

Comment

@gmihai24: E deranjant pretul, nu merita.

Comment

Da dar ai garantia ca daca nu iti merge ai cui sa ii dai in cap cu el sau sa il repare/inlocuiasca.Nu va asteptati la minuni la 300 de euro.Alibaba e un site gen ebay si nimic altceva doar ca are si un generator de spam pt e-mail unde o sa tot primesti oferte.
                Ps. La pretul ala nu va achizitionati decat modulul si cablurile, deci o sa trebuiasca sa achizitionati si un laptop (si soft daca nu vine odata cu modulul).
                Last edited by gmihai24; 10-28-2012, 13:42 PM.

Comment

Eu inteleg ce spui, dar nici o mie de euro. Laptopul e vreo 6-8 milioane. Oricum si STAR-urile astea la 3000Ron tot chinezarii sunt.

Comment

Oricum astept cu nerabdare sa vad cum presteaza cel cumparat de cutaresku si ce opinie are.Si eu sunt in dubii in a cumpara unul mai ieftin.

Comment

[QUOTE Oricum si STAR-urile astea la 3000Ron tot chinezarii sunt.[/QUOTE]

Foarte corect spus, un star original coasta cel putin 5000 euro fara laptop!
                      Am un prieten care si-a cumparat unul, a primit si acces la baza de date de la mercedes de unde isi poate lua periodic toate updat-urile la programe+ alte beneficii majore.
                      Pentru cine vrea cu adevarat sa se ocupe cu testat mercanuri, merita investitia, binenteles ca nu ajunge doar sa cumperi acest tester si gata esti "profi" in domeniu.
                      Necesita si multa cunostinta de electronica+mecanica care nu se poate invata doar de pe google si youtube.
                      Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
                      Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

@Jacob, foarte bine spus, asa e. Nu e jucarie si nu inseamna ca daca dai banii astia repari masina. Eu am de urmarit cateva coduri de eroare si de facut ceva reglaje.
                        Legat de STAR-ul original, accesul la baza de date face toti banii, pentru un service auto este mai mult decat necesar. Din pacate foarte putine service-uri au STAR-ul, si mai putine au originalul. Dar asta este alta poveste.

Comment

Eu ma refeream in a cumpara unul second si sa preiau licenta respectiva ca sa am acces la update-uri si firmware pt ecu, etc.

Comment

Originally posted by gmihai24 View Post
                            Eu ma refeream in a cumpara unul second si sa preiau licenta respectiva ca sa am acces la update-uri si firmware pt ecu, etc.
                            Asta nu cred ca se poate intampla.

Comment

Pana nu-mi ajunge nu pot da review-uri. A punctat bine colegul mai sus: tot ce gasitit pe okazii, diagnoza.ro etc sunt aceleasi produse fabricate de chinezi, la preturi triple. Smecheria este, evident, vama...
                              Nu, unul original nu este 5000 de euro, nu stiu de unde pretul asta.
                              In alta ordine de idei, baietii de la reprezentanta MB frecventata lauda produsul chinezesc, care, spun ei, face mai multe chestii decat originalul. Nu stiu daca e reala sau nu afirmatia. Sa-mi aratati vreun service sau vreun coleg pe forum care are STAR original. Scula nu se preda de MB decat reprezentantelor oficiale, asa ca restul sunt discutii.
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF