Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masinile romanilor

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by adidc View Post
    Ce pot sa spun despre copii, si indeosebi despre baietei este ca daca iti dai minimum de interes, ce faci tu ca tata aia vor si ei .
    Felicitari Mircea pentru veste. Sa aveti numai bucurii si sa nu fie complicatii. Sanatate sotiei si nastere usoara. Eu mai am de asteptat maximum 2 saptamani, dar il asteptam in orice clipa . Apropos...din fetita, la 6 luni jumate s-a razgandit...deci vom avea 2 baieti .
    Felicitari si voua.Nastere usoara doamnei tale.

Eu mai am de asteptat pana in 8 noiembrie ca sa aflu daca e baiat sau fata.(eu imi doresc fetita)Daca iese fata trebuie sa ma gandesc la SLK-uri cabrio.

Originally posted by adidc View Post
    Momentan casa e prioritara.
    Noi stam bine la capitolul asta.Nu stim unde sa pregatim camera copilului,la apartament sau la casa.

Originally posted by gmihai24 View Post
    Foarte tare treaba cu transformers.Nastere usoara amandoura si ii asteptam pe forum
    De cum invata sa scrie il pun sa-si faca cont aici. Dar sa nu il prind cu aceelasi IP ca il banez in secunda 2.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

De cum invata sa scrie il pun sa-si faca cont aici. Dar sa nu il prind cu aceelasi IP ca il banez in secunda 2.
      Deci o sa umbli la buzunar si pt un nou pc.

Comment

Mie imi plac aia cu clima bizonica,sa iei si clima si bizonu asta i curata afacere,cat despre full fara piele e ca virgina fara himen.Scuze de exemplul anatomic dar altul nu mi veni in minte.
        Succesuri.
        Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Cu pasionatii si cu cunoscatorii s-a cam lamurit dar s-a sarit peste ``INTERIOR VELUR``si cred ca tocmai din cauza ca nu prea stie lumea ce inseamna ...
          Last edited by GoguL; 10-13-2012, 18:38 PM.
          Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
          Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
          Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
          Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

@ old merc fan
            Dumnezeule cat am putut sa rad... Bravo!!!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Originally posted by GoguL View Post
              Cu pasionatii si cu cunoscatorii s-a cam lamurit dar s-a sarit peste ``INTERIOR VELUR``si cred ca tocmai din cauza ca nu prea stie lumea ce inseamna ...
              Interior velur = interior de carpa (eventual cu husa d'aia jmekera TypeR din targ de la Autovit)
              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                = interior de carpa
                Poate "din panza" suna mai bine....
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

VELUR
                  VEL'UR, s.n. 1. Catifea. ** Þesãturã din lânã de calitate superioarã, supusã unor procese tehnologice, datoritã cãrora capãtã aspect de catifea. 2. Piele tãbãcitã de taurine, scãmoºatã pe una dintre pãrþi ºi folositã mai ales pentru feþe de încãlþãminte. [Var.: (înv.) vel'urã s.f.] - Din fr. velours.
                  Toti am sarit peste acest aspect pt ca nu il luam in considerare.Spunand ca e interior velur, e ca si cum ai spune ca ai imbracat scaunele in costumul de nunta al bunicului ca sa para mai fansi-trandi-old-car in catifea decat cu tapiseria originala.Dar cred ca e mai valabila a doua traducere unde intradevar tapiseria e plina de scame si tabacita de curu bizonului caruia ii place sa se frescoreasca la climazol.
                  Last edited by gmihai24; 10-13-2012, 23:17 PM.

Comment

Se pare ca nu ai ce face,anuturi la masini ciudate vor fi intotdeauna ce-a ce am mai vazut eu in loc de DIESEL scria DIZEL deci cei care au anunturi cu asa ceva aia au si cu clima bizonica deci max 2 clase ca si trenul si binenteles cum a spus un coleg mai sus da bine anuntul asa ,ce am mai vazut de la analfabeti in loc de full options scria FUL OPSAN,asta e nu avem ce face,legat de pasionati sau cunoscatori,eu sunt pasionat de masini vechi si ma bucur tare multt ca am acum un W^126 de care sper si imi doresc sa nu ma despart cu toate ca este impozitul mare dar am convenit cu sotia ca eu pun 100 de lei deoparte pe luna si ea 50 de lei asta numai pentru ca ne-am dorit masina atat de mult.

Comment

Inca o chestie ptr. ,,cunoscatori si pasionati'' : trapa. Ce-si mai scranteau limba si pixul, samsarii, incercand sa pronunte sau sa scrie trapa in germana. Oricum nu am vazut nici un anunt in care cuvantul ,,trapa'' sa fie scris corect ,,Schiebe-Hebe-Dach''. Si apropo de asta, este enervanta folosirea unor termeni straini ptr. care avem corespondent in limba romana.
                      A, mai o chestie aiurea: ,,tapiterie de piele Alcantara''. Pielea si materialul Alcantara, nu au nimic in comun. Asta e ca si cum as spune ,,un pietroi de lemn''.

Comment

Mercedes-Benz 190 de vanzare pe auto.ro. Anunturi auto cu masini Mercedes-Benz 190 second hand.

Ce parere aveti de asta fata de continutul anuntului?

Comment

Ce are textul anuntului? Masina o vinde pentru recarosare, asta nu inseamna ca nu merge.
                          Revin cu recomandarea de a nu se mai posta link-uri, cand vom reciti topicul peste o luna nu vom mai intelege despre ce a fost vorba.
                          In alta ordine de idei cred ca ne-am deplasat de la subiect, nu are rost sa analizam aici anunturile de pe net, nu mai terminam niciodata si nici nu tragem vreo concluzie.
                          Stima!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Asa este Zeus,au fost mai multe abateri!Eu am vrut sa fie topicul ca si un un vocabular cu termeni prost folositi...Daca vrea cineva sa stearga threadurile in plus nu ar fi rau.
                            Urmeaza termenul ``Impecabila``,cum trebuie sa arate o masina impecabila?
                            Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                            Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                            Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                            Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Impecabila... "ca noua"... cam astea sunt cele doua "sinonime" care se folosesc cu preponderenta. Ideea e ca daca e impecabila ar trebui sa fie ca o masina noua, adica fara nicio zgarietura, lovitura, piesa lipsa sau modificata, etc, etc... Mai greu de gasit asa ceva, desi cam jumatate (daca nu trei sfert) din anunturi au cel putin unul din aceste doua expresii...
                              W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                              W126 500SE Nautical Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF