Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Huoooo! Epurare_coco

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Huoooo! Epurare_coco

    Deoarece o gasca de colegi posteaza doar contre la parerile mele si cei cu probleme nu mai inteleg nimic, nimeni nu intervine, doresc, daca se poate, sa se posateze aici flame-urile si injuraturile.

  • #2
    Originally posted by epurare_coco View Post
    Deoarece o gasca de colegi posteaza doar contre la parerile mele si cei cu probleme nu mai inteleg nimic, nimeni nu intervine, doresc, daca se poate, sa se posateze aici flame-urile si injuraturile.
    Vreau nume si posturile unde acei colegi se leaga de dvs.

    sigpic

    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

    Comment


    • #3
      Atunci, cred ca mai simplu ar fi ca Nea Coco sa posteze numai aici, sa nu se dubleze postarile, nu de alta

      Comment


      • #4
        Originally posted by mircea600sel View Post
        Vreau nume si posturile unde acei colegi se leaga de dvs.
        Au trecut niste zile. Nici o alta postare de pe acolo (cls. A, B, E ...) unde am fost atacat, despre problemele omului.
        Colegului cu informatii de pe goagla - ZERO CAUTI (ca nu stii) - ZERO GASESTI.
        Atunci voi posta aici dar si la F1. Unde sper sa nu mai apara cu avioane.

        PROBLEMA CURATARII CONTACTELOR ELECTRICE.
        Procedura este relativ simpla, daca o urmezi cu atentie, asa cum am mai spus de multe ori.
        - se foloseste un spray de tip carb cleanner pentru indepartarea depunerilor uleioase;
        - se scot mufele si se curata atat acestea cat si zona cu stifturi de contact cu acelasi tip de spray;
        - cu un spray de contacte electrice de tip SEC se curata cu atentie zonele de contact si se sterge cu o carpa care nu lasa scame;
        - se urmaresc zonele din mufa mama si se incearca o strangere superficiala cu o "sula tip cizmarie" a tablei de contact (pentru bujii de strange acea piulita din capul bujii);
        - cu un dorn de diametru adecvat se readuce la diametrul initial al marginii de contact zona de la vedere (marginea de la vedere) pentru a evita deformarea catre interior a coltului tablei si distrugerea ansamblului;
        - cu un spray de contacte electrice cu protectie se asigura un climat propice trasmiterii curentului, mai ales ca pentru curentul continuu sunt ceva probleme specifice fata de cel alternativ;
        - daca nu deranjeaza aspectul ulterior (din cauza depunerii prafului-fara efecte de izolare si a greutatii de indepartare la urmatoarea operatiune de curatare) se poate folosi o ceara-spray de protectie specifica utilajelor cu functionare in medii grele - temperaturi, uleiuri, praf/noroi etc.

        Parerea poate fi mutata unde doriti, mentinuta, stearsa pentru ca sa poata unii colegi sa o sparga si, apoi, sa o foloseasca in multe parti ca sa-si dea cu parerea de zeci de ori pe unde se nimereste.
        Last edited by epurare_coco; 09-22-2012, 18:33 PM.

        Comment


        • #5
          '''''- cu un spray de contacte electrice cu protectie se asigura un climat propice trasmiterii curentului, mai ales ca pentru curentul continuu sunt ceva probleme specifice fata de cel alternativ''''' LOL Asta ma amuzat cel mai tare.Si nu uita sa pornesti aerul conditionat ca sa mentii acel climat prin care sa zburde curentul electric.)))))))))

          Comment


          • #6
            Si cum postarea se vrea a fi procedura tehnica standard, nu ma pot abtine sa fac unele precizari.'''''PROBLEMA CURATARII CONTACTELOR ELECTRICE''''''Aici domnule coco titlul este gresit conform continutului.Dumneata faci referire la mufele de legatura intre componentele sistemelor.Contactele electrice sunt acele componente(intrerupatoare, potentiometre etc) care prin actionarea lor directa sau indirecta exercita un lucru mecanic prin care inchide un circuit electric etc.Foarte discutabila electrotehnica si legile fizicii.No offence.

            Comment


            • #7
              ON TOPIC. By Request.

              Originally posted by epurare_coco View Post
              Iar nu ai ce face acasa. Ca la masina, nu prea stii sa tii o cheie in mana.
              Pai pune intrebarea corect daca vrei raspuns. La ce fel de cheie te referi? Franceza? dinamometrica? Publica? Privata? Prepartajata? Cheia Sol? Cheile Gradistei? The Key, ha?

              Originally posted by epurare_coco View Post
              Daca ramaneai acasa, aveai privata din fundul curtii!
              A jigni pe cei care muncim acasa, pe bani putini, in Romania si incercam sa participam la viata cetatii noastre ca tu esti tare destept, te elimina din lumea celor civilizati.
              Domnule, nu crezi ca e putin deplasat sa jignesti 2-3 milioane de cetateni romani care muncesc cinstit in alta parte? Ti-au furat ei ceva? Te-au privat de ceva?
              Si care nu lucreaza pe bani putini, ce? Poate ca unii sunt platiti putin pentru ca merita putin.

              Comment


              • #8
                Si eu am fost numit capsunar si sobolan de calculator indirect intr-o postare de-a distinsului, da nu m-am apucat sa fac misto ca e din alta parte a tarii.
                Departe de mine gandul sa injosesc pe cineva din punct de vedere economic.

                Aaaaa..era sa uit ...multumesc celor care m--au exclus din lumea celor civilizati ca sa pot ajunge in lumea celor drepti(politic vorbind) stimabile'.
                Last edited by cutaresku; 12-10-2012, 09:47 AM.

                Comment


                • #9
                  Pacat ca nu pricepeti Limba Romana. Scopul topicului era sa ma atacati DOAR AICI.
                  Se pare ca intelegerea limbii romane (cunoasterea), va depaseste.

                  Pentru probleme psihiatrice, aveti de unde alege: Spitalul 9 - Buc., Socola Iasi... .
                  Probabil, in Spania, la castelele de nisip. Ca la morile de vant sunt specialisti.
                  Last edited by epurare_coco; 12-11-2012, 18:18 PM.

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by gmihai24 View Post
                    Si cum postarea se vrea a fi procedura tehnica standard, nu ma pot abtine sa fac unele precizari.'''''PROBLEMA CURATARII CONTACTELOR ELECTRICE''''''Aici domnule coco titlul este gresit conform continutului.Dumneata faci referire la mufele de legatura intre componentele sistemelor.Contactele electrice sunt acele componente(intrerupatoare, potentiometre etc) care prin actionarea lor directa sau indirecta exercita un lucru mecanic prin care inchide un circuit electric etc.Foarte discutabila electrotehnica si legile fizicii.No offence.
                    Dom' sef, daca tot te-ai hotarat sa ii bagi cutitul in spate, vorbeste avizat. Ce intelegi mata prin "contact electric" noi, astia care ne mai pricepem, numim "intrerupator", "contactor", "releu" si, probabil, alti termeni tehnici.

                    Un "contact" este un punct de legatura (in acceptiunea generala a "punctului", nu punctiform). Un "contact electric" este, asadar, un punct de legatura ce permite trecerea curentului electric dintr-o parte in alta, deci si o mufa cu unul sau mai multi pini se incadreaza in aceasta definitie.

                    Ca ne mai dam destepti pe ici-colo, pot intelege, dar macar sa o facem avizat. Ne atingem si scopul de a infige cutitele in spate si mai si educam pe unul, altul.

                    Comment


                    • #11
                      Nu cred ca are rost topicul asta!!! Haideti sa nu mai fim rai...vin sarbatorile!

                      Comment


                      • #12
                        Ia sa vezi la o oala de vin fiert daca mai merge cearta!?
                        decat cocosat de munca mai bine burtos de bere!(mama prostilor e mereu gravida)

                        Comment


                        • #13
                          M-am saturat de atata scandal.

                          Se inchide.

                          sigpic

                          "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF