Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Excursie Lacul Balaton

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Excursie Lacul Balaton

Duminica voi merge intro excursie de vreo 4 zile in Ungaria la Lacul Balaton.A fost cineva de curand?Am cateva nedumeriri:

E ok sa merg Timisoara-Mako-Szeged-Balatonfured?Autostrada M5 de la Szeged pana aproape de Budapesta si apoi intru pe autostrada M7?

Cam ce as putea vizita pe acolo?In afara sa mananc gulas,sa fac baie si sa beau vinul lor local.

Multumesc frumos!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Să nu ratezi Tihany (dacă te duci la Balatonfüred, eşti aproape) şi Siófok, eventual podgoriile de lângă Badacsony (mai la sud de Tihany - ţinutul unora dintre cele mai bune vinuri de la ei).
    Impresii găseşti aici http://amfostacolo.ro/impresii-sejur...ungaria&rid=54
    Distracţie plăcută !

P.S. Du-te pe autostradă, e mai lejer, şi căştigi şi timp, decât să te duci pe "străduţele" de pe Câmpie ... Colegul dan500se ştie ...
    Last edited by Levi; 08-09-2012, 16:47 PM.
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Asa e cum zice Levi! Autostrada... si tine-te de ea!

Balaton e un gen de Mamaia la ei...Mai ales cele doua "staiuni" mentionate de Levi. La aceasta data e full! Si preturile pe masura! De vizitat in acea zona nu ai mare lucru. Doar ce ai scris si tu... Eventual o tura cu vaporasul pe lac, sporturi pe apa... etc, etc. Te descurci tu!

Bafta!
      W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
      W126 280SE Black Blue Metallic
      W126 300SE Anthracite Grey Metallic
      W126 500SE Nautical Blue Metallic
      W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Originally posted by dan500se View Post
        Asa e cum zice Levi! Autostrada... si tine-te de ea!

Balaton e un gen de Mamaia la ei...Mai ales cele doua "staiuni" mentionate de Levi. La aceasta data e full! Si preturile pe masura! De vizitat in acea zona nu ai mare lucru. Doar ce ai scris si tu... Eventual o tura cu vaporasul pe lac, sporturi pe apa... etc, etc. Te descurci tu!

Bafta!
        Ce ma sfatuiesti,sa inchiriez o camera de pe net sau sa ma duc la plesneala?Eu am mai fost odata...demult...si erau foarte multi "privati" care iti inchiriau camere sub preturile de la hotel.

Sarumana'

sigpic

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
          Ce ma sfatuiesti,sa inchiriez o camera de pe net sau sa ma duc la plesneala?Eu am mai fost odata...demult...si erau foarte multi "privati" care iti inchiriau camere sub preturile de la hotel.

Sarumana'
          Eu unul as merge la plesneala,cu siguranta vei iesi mai bine si mai ieftin.Acum fiecare face cum vrea.Bafta si distractie placuta.Drum bun!

Comment

Dacã sunteți doar 2 puteți merge la plesnealã. Dar poți cãuta și pe net cu câteva zile înainte, poate prindeți ceva liber pe la hostel-uri & stuff.

Recomand și autostrada, 140km/h pilot automat, și n-ai stress. Numai sã nu îți iei vignetã din vamã, mai bine din Mako.
            ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
              Dacã sunteți doar 2 puteți merge la plesnealã. Dar poți cãuta și pe net cu câteva zile înainte, poate prindeți ceva liber pe la hostel-uri & stuff.

Recomand și autostrada, 140km/h pilot automat, și n-ai stress. Numai sã nu îți iei vignetã din vamã, mai bine din Mako.
              De cand s-a facut autostrada din Mako nu am mai fost.Unde se "urca" pe autostrada?

Merg numai eu si doamna mea.Mai mult ca sigur vom merge la plesneala.Merg cu Hyundai-ul.Trebuie sa-l mai dezmortesc putin.Sunt curios ce consum voi scoate.Iau vigneta pe 7 zile,nu?Cat ar trebui sa ma coste?

Mersi.

P.S. Pe viamichelin imi da undeva pe la 418km.Asta e traseul?Imi este "teama" cand va trebui sa schimb M5 cu M7 pentru ca nu pricep nimica din limba asta a lor.

sigpic

Comment

Pentru autostradã faci dreapta la giratoriul acela dupã vamã (înainte fãceai stânga sã mergi pe drumul clasic cãtre Szeged). Urmãrește indicatoarele cãtre M43 (sunt unele mici verzi) și ai sã dai. Mergi puțin și pe instinct dupã ce faci dreapta (sunt niște giratorii unde lipsesc, dar te iei și tu dupã drumul principal, sau urmãrești mașinile de România). Dupã vamã trebuie sã faci vreo 8km pânã urci efectiv pe autostradã.

Vigneta cred cã e minim pe 10 zile. Costa vreo 2975 HUF (~50 RON). Mai demult erau și mai mici și mai ieftine. În Mako, înainte sã te urci pe autostradã dai de douã benzinãrii de unde poți sã iei (Shell și OMV).
                Last edited by Luxian; 08-09-2012, 21:05 PM.
                ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
                  Pentru autostradã faci dreapta la giratoriul acela dupã vamã (înainte fãceai stânga sã mergi pe drumul clasic cãtre Szeged). Urmãrește indicatoarele cãtre M43 (sunt unele mici verzi) și ai sã dai. Mergi puțin și pe instinct dupã ce faci dreapta (sunt niște giratorii unde lipsesc, dar te iei și tu dupã drumul principal, sau urmãrești mașinile de România). Dupã vamã trebuie sã faci vreo 8km pânã urci efectiv pe autostradã.
                  Cred ca o iau pe drumul spre Oroszhaza.Ii dau eu de capat.Sper sa intalnesc pe cineva care vorbeste english.

O sa tin cont de cei 8km de care mi-ai spus.
                  Last edited by Luxian; 08-09-2012, 21:04 PM.

sigpic

Comment

Salutare, am trecut ieri prin ungaria, si acum 2 saptamani chiar pe la balaton,ai doua optiuni: prima timisoara- cenad-mako, si de la mako iti da indicator sa mergi pe autostrada m43 pana la szeged dupa care m5 directie budapesta- m0 centura budapestei si apoi m7 balaton, este drumul care duce inspre slovenia, mare atentie la m0 limita de 80, ieri erau lucrari pe sensul care duce spre m7 adica coada de km, dar poate ai noroc, vinieta este 12 euro, mai bine daca ai avea forinti la tine, varianta 2 timisoara- arad pe autostrada- nadlac- vreo 15 -20 de km drum national directie szeged si apoi autostrada m 43 care te baga direct in m5 directie budapesta si restul este ca in prima varianta. Ce sa zic multa distractie in vacanta si poate dai si la peste ca au niste lacuri super de pescuit.Drum bun si fara evenimente.

Comment

Originally posted by willy28zgz View Post
                      Salutare, am trecut ieri prin ungaria, si acum 2 saptamani chiar pe la balaton,ai doua optiuni: prima timisoara- cenad-mako, si de la mako iti da indicator sa mergi pe autostrada m43 pana la szeged dupa care m5 directie budapesta- m0 centura budapestei si apoi m7 balaton, este drumul care duce inspre slovenia, mare atentie la m0 limita de 80, ieri erau lucrari pe sensul care duce spre m7 adica coada de km, dar poate ai noroc, vinieta este 12 euro, mai bine daca ai avea forinti la tine, varianta 2 timisoara- arad pe autostrada- nadlac- vreo 15 -20 de km drum national directie szeged si apoi autostrada m 43 care te baga direct in m5 directie budapesta si restul este ca in prima varianta. Ce sa zic multa distractie in vacanta si poate dai si la peste ca au niste lacuri super de pescuit.Drum bun si fara evenimente.
                      Multumesc de raspuns.
                      O sa aleg prima varianta.Imi schimb niste forinti si neaparat sa fiu atent la viteza ca ma incoarda ungurii.

Nu sunt pescar doar consumator de peste.In cele 4 zile mi-am propus sa mananc numai gulas si preparate din peste.Si sa nu uit de vinul recomandat de Levi!

O seara frumoasa.

sigpic

Comment

Doamne ajuta sa te relaxezi la maxim ca de aia e vacanta si drumuri fara evenimente.

Comment

Originally posted by willy28zgz View Post
                          Doamne ajuta sa te relaxezi la maxim ca de aia e vacanta si drumuri fara evenimente.
                          Am uitat sa va intreb ceva.Sunt plaje special amenajate?Cu nisip si sezlonguri?

sigpic

Comment

Plajele sunt amenajate!

In rest, s-au spus cam toate de colegi inaintea mea. Si eu iti recomand ZIMMER FREI (cazare la particulari). O sa vezi scris inclusiv in romaneste dar preponderent va fi germana!

P.S. Nu alegeti ruta spre Nadlac, mai ales nu in weekend (Autostrada Timisoara/Giarmata Arad), se lucreaza la legatura la DN7 cu viaductul cu autostrada in prima sectiune Arad-Nadlac (dupa coborarea de pe autostrada spre Nadlac la circa 15 km de Arad) si se formeaza blocaje (zilnic, mai ales in weekend).
                            Last edited by dan500se; 08-09-2012, 21:38 PM. Reason: P.S.
                            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                            W126 280SE Black Blue Metallic
                            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                            W126 500SE Nautical Blue Metallic
                            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Mare grija si la centura de siguranta si pentru pasagerii care ocupa locurile din spate (daca este cazul) deoarece nemernicii vaneaza la greu pe ce-i care nu poarta centuri. Multi au lasat banii la caschetari in loc sa ii cheltuie pe o bericica ...

Vacanta faina sa ai si drumuri fara evenimente!
                              Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                              W123 280CE
                              W126 500SEC
                              W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF